Legend of the Seeker

• 22 376
  • 549
  •   1
Отговори
# 375
Ava,в книгите,поне това, което съм чела до сега има доста неща,които се различават от сериала,но аз съм го казвала и др. път това е нормално и не се прави за пръв път.Например в"Първото правило на магьосника"-книгата Гилер осъзнава своите грешки и се поправя,като с помоща на Рейчъл взима третата кутия на Орден,а  в сериала Зед взема(с помоща на Рейчъл)третата кутия на Орден.В книгата Гилер умира като използва магия преди Рал да разбере името на човека,на който Гилер е поверил кутията,а в сериала Калан го убива в пристъп на Кон дор(магията на кръвта),под която попада защото Ричард е в опасност.Преди това тя дори не знае,че притежава тази сила.В книгата попада под действието й,когато Демин Нас и дрругите войници от четворките я нападат и той й казва,че Ричард е мъртав ,убит от Мортсид/Морещицата Дена,която го е пленила или от Рал.В сериала  и в книгата е една и съща обаче причината / мотива  за това -Ричард.Има и много др. неща,но да не прекалявам,че се увлякох= Joy

# 376
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=143491 -Тъй като по това,което чета до тук виждам,че всички в това число и аз харесваме  Калан ето линкче с още едно интервю с нея! Mr. Green Hug

# 377
Благодарности, eovin27   bouquet
значи актрисата е тренирала бойни изкуства, затова така добре се справя.
Приятелка ми каза преди малко, че видяла в някакъв сайт посочени само 10 серии от сезон 2
Дали са всичките? newsm78
Или има още?

# 378
Наистина не знам колко са сериите,но се надявам да има малко повече  любовни сцени м/у Ричард и Калан. HugОт това,което съм чела до сега има  доста горещи моменти между тях двамцата! EmbarassedДано продуцентите и сценаристите си вземат бележка и направят нещо по въпроса,защото любовната история между тях двамата наистина е изключителна! Embarassed Heart EyesСъгласна съм с актрисата,че това е любов,за която вс. жена мечтае.Ако добавят такива сцени мисля,че от това сериала само ще спечели ще се обогати.Според мен двамата актьори мн. си пасват!Сладки са заедно,нали? Heart Eyes

# 379
  • Пазарджик/Лондон
eovin27 , и на мен са ми сладки Heart Eyes.Но може пък сценаристите на сериала да мислят, че като не дават пълна свобода на чувствата между двамата, така задържат интереса на публиката Wink.

# 380
Привет момичета,
пак сме изостанали.
Аз си спретнах един маратон вчера с 2 сезон Heart Eyes
Ама Ричард ми харесва повече с дълга коса Laughing
Излезе 8 ми епизод, само чакаме суб.
А относно чувствата м/у двамата, съгласна съм, че така поддържат огъня.
И аз чакам все нещо да стане, ама не Sad

# 381
  • Пазарджик/Лондон
ava , и аз чакам буквички Heart Eyes.

# 382
  • София
аз още не съм изгледала предишния, но тъкмо ще ги гледам заедно  Peace

# 383
Гледахте ли серията, вече има суб. На мен ми хареса, става все по интересно,ще коментираме ли?
Ама каква нова визия има Калан Laughing

# 384
  • София
Да, бе, защо така рязко й промениха визията  Shocked
Не, че не ми харесва, но се разминава с образа й на изповедник  Thinking
Иначе серията ми хареса, появиха се най-после сестрите на светлината.
А в промото на следващата серия все пак се появи Jolene Blalock /не знам как се чете името/, явно ще бъде сестра на мрака  Grinning
Обаче на Ричард не му сложиха яка, явно няма да има яки, но пък тогава как ще го държат  newsm78

# 385
  • Пазарджик/Лондон
Ах, пък вие сега ...Направо ме заинтригувахте с тази нова визия на Калан Heart Eyes.Днес мислих да свърша това - онова, но ще гледам да го свърша по- бързичко, та да мога по някое време следобед да зърна какво са го направили нашето момиче Heart Eyes.

Amidala , не знам за каква яка говориш, дано ми стане ясно от епизода , а може и да продължа да съм в неведение, ако е описано само в книгата Crazy.Отивам да попитам Гугъл коя е  Jolene Blalock , не можа аз така да не съм наясно Joy.

П.П.Видях коя е, ама докато се сетя къде играеше мина известно време  Joy.

# 386
  • София
В книгата сестрите слагат яки на начинаещите магьосници, като по-този начин един вид укротяват силата им да не ги убие, а същевременно ги контролират.
Така накараха Ричард насила да остане при тях и да се обучава.
Та затова се чудех като няма яка, как ще го задържат при тях  Thinking

А Jolene Blalock е ТиПол от Стар Трек Ентърпрайс  Grinning

# 387
  • Пазарджик/Лондон
Amidala, благодаря ти за разясненията Hug.

# 388
Някой знае ли, сезон 1 по първата книга ли е?
Тези сестри на светлината къде се появяват и в коя книга newsm78

# 389
ava,сестрите на светлината заемат важна роля в "Камъкът на сълзите" и в "Кръвта на братството".В "Камъкът на сълзите" те отвеждат Ричард със себе си,за да го научат да контролира своята магия/дарба или както те го наричат своя хан.За целта,за да го контролират  по някакъв начин и да го обучават те използават яката за която са споменали по-нагоре момичетата.А що се отнася до"Кръвта на братството"  сега съм едва на105 стр,но и там заемат важна роля,както и Кара и нейните приятелки морещици,които заедно с един малък змей,който е приятел на Ричард го пазят от нови беди.Не си мисли,че с Рал свършват враговете на Ричард и Калан.Стига толкова съм писала,че пак се отплеснах. hahaha JoyКнигите са много хубави,пълни с напрежение.Поне за сега съм мн. доволна.Заслужават си да се прочетат! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт