Пеперуди пърхат, на пролет ухае, ФЕВРУАРЧЕТО навънка си играе

• 15 189
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА
Честит Имен Ден на всички, носещи имена на цветя!
Емо е с червено гърло от сряда, а от вчера и с температура. Ади, аз също давам Умкалор капки. Криво ми е, че детето ми е болно, а аз съм на работа.
На всички бързо оздравяване желая, и повече никакво боледуване. Naughty
Еми, не знам от къде си останала с впечатление, че съм католичка  newsm78, но не съм.  Wink Чиста проба християнка съм.  Peace

Честит празник на Чара и Готи!

Тони, честито и от мен!  Hug Радвам се на всяка победа!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 09:24 от de3demonka

# 256
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕЗИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ!

Ади, дано се разминете без АБ!
Тони, честита победа, днес пак ви пожелавам успех!
Голдънче, спомням си, че на моя племенница й бяха така черни млечните зъбки, а сега постоянните са ОК. Дано всичко бъде наред при вас!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЧАРА И ГОТИ!

# 257
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
По мои сметки са Чара,Готи и Вал Grinning
ТОоооооооооооооооооооооонииииииииии честито мила  bouquet,утре още по убедителна победа Peace
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ НАШИ ПРЕКРАСНИ ЦВЕТЯ!
Сори но засега се сещам само за Пламените и Пламеновците,че в къщи си имам 2броя Grinning
Ади, Praynigдано мила се оправите Hug
Голдънче,аз съм чувала,че може и от АБ да се получи.Но и при Карина има черно,макар и не по целите зъби а в основата.Стоматоложката обясни,че и е много гъста плаката и от това се получава.Иначе си мие зъбите като луда ама тц.Дано е нещо безобидно при Яна,ама би ли споделила при Лили от какво беше. Hug
Дез,дано и Емчо се оправя вече Praynig
Ави,ами не знам какво ще каже,че не съм я водила при педи.То в Петък и Понеделник при нашето педи е митинг,и при условие ,че не е зле Ани предпочетох да не я водя да лепим вируси.Но и двете с Дракончето сме на мнение,че по-скоро е от нещо което е яла.Но абсурд да се сетя какво по-различно сме яли,че тя напоследък съвсем не яде и и се чудя какво да и давам.Кажи вие как сте?Има ли развитие при мъжа.А дано Praynig
Мери,давай го тоя Трай или бой,като си сгъна шкембака-да ти кажа и аз докъде сдухвам.Доби пита рибата после плащаш ли си я?
Коко,пак добре е било,че не е поляла с лейката и Йоанка #CrazyАбе като се абстрахираш от тия истерични истории,е супер с повече деца...за децата де Laughing
Тони,какви пиртеснения имаш бе мила?Как ще ни конфронтираш?Нали всички смеси едно голямо семейство,което си помага кой с каквото може?Ако и аз знаех,че тая ваксина е толкова опасна а без никакви доказани ползи-и аз щях да я откажа веднага. Hug
Айде ставам,че народа по чорапи и нощници още Mr. Green

# 258
Здравейте и от мен !!!
Отдавна не съм се разписвала,но сега като говорите за ваксините и съм доста притеснена  Sad

Ние я сложихме на 7ми (5ти ден ни е) и за сега няма нищо,но да кажа поне мнението на моя педи.Каза,че тази ваксина е много добра и няма вдигане на Т от нея,най-много 37-37 и малко.....ако вдигне висока Т било от зъби,защото на нас венците в момента са ни много зле и другото интересно което каза,че около 20тия ден след биенето на ваксината може да има обрив по гърдичките и коремчето и да не се чудя дали не е нещо от храна или т.н.,защото било реакция на организма (по този начин създавал имунитет към шарката) и обрива изчезвал от самосебе си както се и появявал.Да съм подготвена и да не се шашкам.
За обрива добре,имам го едно на ум ,но това мнение че ваксината била хубава ми беше много странно спрямо това,което чета в нета че има страшно много реакции от нея  Sad  И като гледам това,което пишете вие направо ме хваща яко страх !!

На всички болнички бързо въстановяване и СТОП на болестите Naughty

Ставам,но на всички пожелавам един много хубав и слънчев ден  Hug

# 259
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ!

ЧЕСТИТО И НА ТЕЗИ, КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ ВЕЛИКДЕН

# 260
Честит празник на всички !
На някой цветница,на други Великден,нека всички да сме живи и здрави!

Мери,правех всичките 35 мин и задължително най-накрая разпускането.Лека полека свикваш на натоварването и няма да ти е трудно. Hug

# 261
  • София
Здравейте, мили момичета!
Честит Празник на всички именници! В този ред, Ви черпя за моята непослушна именница Лилия:

Честит Католически Великден на Чара, Готика и Валерия!

Тони, честита победа!  bouquet
Мери, Ави и целият бургаски отбор, много, много прегръдки! Това лято, да е живот и здраве да се съберем и да се видим! Praynig

Кас, при Лили проблемът беше както при вас, от емайла и с течение на времето и по-качественото миене, зъбките й се оправиха. Peace Дано и с Яна да е това проблема, че не ми се мисли. Но твърде вероятно е и да е от АБ. Та тя за първата половин година от раждането си, изпи едно порядъчно добро количество - 4-5- поне. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Та така....Ще споделя тази седмици, какво е положението след консултация със специалист.

Ставам, че ще празнуваме! Heart Eyes Наздраве!  Wine Glass

# 262

Днес ние с щерката празнуваме имен ден. Почерпете се за наше здраве!
 Тони , браво!Само така !!!! И днес ще стискаме палци да биете!

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!

# 263
Честит Великден на всички католици[
Честит имен ден на всички , които празнуват днес
Ние сме добре, слава Богу -здрави. Praynig
Голдънче, чакаме те с нетърпение-теб и всички останали, които имат път към Бургас Hug

# 264
Честит Имен ден на всички!! Пожелавам  най -вече здраве,а всичко останало идва с него  Hug

Честит Католически великден и на всички ,които празнуват днес !

# 265
Честит празник на всички, които носят имена на цветя!

Честито на всички, които обичат цветята!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 13:04 от Пухка

# 266
Честит празник на всички именници !

Buona Pasqua на тези които я празнуват, включително и тези като мен, които имат възможността да празнуват два пъти  Mr. Green

# 267
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА НА ВСИЧКИ И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ  bouquet

# 268
Честит имен ден на всички именници да са живи и здрави  bouquet
Момичета от снощи се мъча да си спра кърмата ,много ми е гадно не знам какво да правя моя доктор ми каза с достинекс или бромокриптин аз не искам да взимам нито едното нито другото и майка ми вика да ме стегнела с пелена горе на железите и една аптекарка ми каза да си сложа кристали с камфор на зърната да се изцедя до край и 24 часа да не ги пипам , да ама днес те са пълни какво да правя нямам бучки ,но почнаха да ме болят Sick,не знам дали не трябваше да ги увия целите гърди  newsm78.
Моля някой да се включи ако може със съвет , чудя се дали да си взема хапчетата ,не знам много съм объркана и разстроена Sad

# 269
Моля някой да се включи ако може със съвет , чудя се дали да си взема хапчетата ,не знам много съм объркана и разстроена Sad[/color]

Хапче ще ти свърши чудесна работа, виж и Мери какво ще ти каже Wink

Честит празник на всички, които имат повод за празнуване.

Общи условия

Активация на акаунт