Пеперуди пърхат, на пролет ухае, ФЕВРУАРЧЕТО навънка си играе

• 15 189
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
ЕЛЕНИЯ....Да е жив и здрав съпругът ти, много да ви обича и пази , бъдете щастливи и винаги така неуморни за празници и веселби...  bouquet

КАС, мноооого сте нежни, приказка са и двете ти дъщери... Heart Eyes

КАМЧО... Hug Никакви котки няма да минават, тя ВАЛЕРИЯ ги е взела в зоото, тръгвайте спокойно на срещата и после....снимков материал... Mr. Green

МЕРИ, как сте днес, разпиши се да разберем за състоянието ви.. Heart Eyes

ТОНИ.... Hug Късно те видях снощи... Embarassed Успех утре... Heart Eyes Ние сме днес... Laughing

РОСИ, стискам палци да му е минало вече на Алекс ... Hug

Хайде сега като синоптиците да ви пожелая слънчеви и весели почивни дни... Laughing

# 31
Бубе,след твоя пост ми става толкова пеперудено babydust7 пролетно,че ми се доща да споделя снимка от вчерашното ни миткосване по паркове и градинки  Kissing Heart sun reverance smile3539
 Laughing Laughing Laughing
цък Mr. Green Mr. Greenи нещо екстремно Grinning
и още един поздрав Party
http://vbox7.com/play:dd311f13

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 19:50 от elenia

# 32
  • София
Ками и аз сега правя сметка, че може да не се събуди толкова рано и 12.30 е по-удобен час. И аз ще дойда в толкова, та срещата става за:

Утре (неделя, 5 април), Борисовата градина, 12.30 часа- при пързалките на Актавис

Ще се радвам да успеем да се съберем, но и да не стане и само с вас да се видим, пак супер Hug

# 33
  • Пловдив
Запис.
Да ви следя.
Ние днес цял ден бяхме по разходки и детето вече 4 часа спинка,така се умори миличкия Mr. Green
Временцето е страхотно и дано всички сте имали прекрасен ден Hug

# 34
  • Бургас

Само да се изфукаме, че Стефко проходи  newsm44 newsm44 newsm44 Просто изведнъж реши вчера. Днес се упражнява в клякане и изправяне. Вече започнахме да злоупотребяваме с детето и "носи !" командата. Чакаме сега да задобрее и да започне да начуква пържолите, че голям мързел за готвене имам. Смали ми се пухкавичкия мъж. Laughing. Евелинка, мерси, че обърна внимание да внимавам със стъклата.
Роси, дано бързичко преборите Т! Praynig Аз сякаш инстинктивно я отложих и добре, че днес любимия нещо се вкисна.
Мери, аз винаги съм приемала сополите и кашлицата като добър знак, чистене, изхвърляне. Дано минава! Praynig
Правим някакви опити да свикваме със Стефко по малко разделени. Много неуспешни засега. Може би трябва да започна денем и после да премина и към вечерна липса. Ама тази вечер майка ми беше направо почти разревана от плачкането на Стефко. По-мекушава е станала от мен.
Айде ,толкова от нас, че Стефко много ме ревнува от компа, не дава да седна., дори и в 23 часа вечерта. 

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 01:22 от vivi.vivi

# 35
НА мен за срещата ми беше по-удобно в 11ч..но другия път ще се видим Wink
Лека от нас.

# 36
  • София
Здравейте!
Благодаря на Кат за хубавата тема!  bouquet
Денил, тук съм мила, ама нямам ищах да пиша нещо, а и за четене не остана време, че се захванах яко с организация по връщане към работния процес. Tired Ама въпреки това, работи ми се честно казано. Peace
Болни надявам се да няма вече, или поне да отминават тези гадини. #2gunfire
ВивиHug Честито! Ще почерпиш, макар и със закъснение.
Роси, и вас Ви мисля цял ден! Алекс как е? Мери, вие? Ави? Hug Hug Hug
Дени, дано утре се засечем, аз днес си мислех да отидем в Борисовата утре, по покана на една приятелка. Ще отида обаче по-раничко, тъй като Яна е също от тези деца, дето не спят преди обяд, както и в количка. За сметка на това, у дома откарва по пет часа сън. Shocked
При нас нищо ново, Яна не ходи все още, въпреки, че доста умело бута уокъра. Даже онзи ден, цял час и повече откара в скай Сити, стискайки го здраво, че чак искаше да се качи на ескалатора с него. Crazy Няма стабилна походка, а по-скоро си търси упора и върви с разкрачени крака. Rolling Eyes Както и да е, аз така и така ще я водя на ортопед, като проходи.
Та така мили момичета, прегръдки на всички Ви и спокойна нощ! Hug Hug Hug

# 37
Тук съм милички, ама ми е едно свито Sad
Не искам да си ваксинирам децата Sad ИСКАМ да имам право на избор за това дали да си ваксинирам децата или не! Разболях си детето насила. Имаме класическите симптоми - дето се казва по учебник...висока Т и бонус обрив! Започнах да чета из нета и ако ви кажа над колко неща се замислихме с Ники, не ми се говори. Така се навързват нещата с тази "лудост" на моя Божидар. Направо се плаша от това което прочетох ТУК Sad Не искам повече нищо лошо да причинявам на децата си! Смотана държава #2gunfire
Извинете за лошото настроение, но ми е криво и притеснено!
Голдънче, Бубе, Виви Hug
Виви, честити ходещи крачета на бат Стефко! Смело напред да го водят! и не го тормозете детето, де hahaha
Еления, Кас, страхотни са вашите кукли  Hug

Ох, зациклих... и умствено и физически. И глава ме боли, явно ми пада кръвното от оциклянето. Като за капак се наводнихме днес, а  Алекс милия се радва като видя фонтанът - гейзер у дома. Голямо чистене падна clean

Лека нощ на всички smile3524

# 38
Честити ходещи крачета на Стефко!!!Все напред да го водят!!!

Голдънче Hug HugТук съм и си чета ,ама не ми се пише Confused,и аз съм в някаква дупка ,седмицата ми тръгна много зле,всеки ден се случва по нещо лошо  Sad,затова не пиша,не искам да ви товаря с моите проблеми Sad
Роси,не си мисли такива неща миличка Hug HugСега като се замислих и нашия обрив изби около 10 дни след като сложихме ваксината Rolling Eyes,преди това вдигна Т ConfusedДоки каза че е възпалено ухото тогава,но може да е било от ваксината.
Кас-че Hug
Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички Hug Hug Hug
Мони вече се оправя,трудно я изкара шарката,много по-трудно от Петьо.А пък нали уж колкото по-малки толкова по-лесно Confused
Утре ще пиша или когато се оправят при нас нещата .Надявам се с новата седмица всичко лошо да отмине и само хубави неща да ни се случват. Praynig
И пишете повечко ,че няма какво да чета ,а пък си седя по цял ден сама вкъщи Tired
Лека и спокойна нощ на всички Hug Hug Hug

# 39
Ние се завърнахме,вече сме си в къщи.
Добре сме. Минавам само да направя запис,
а утре ще ви изчитам  Hug

Лека нощ на всички  Hug

Честити ходещи крачета на Стефко  newsm68 newsm68 newsm68

# 40
  • София
Добро утро, мами!

Имам една ИЗНЕНАДА за вас. Намира се в общата ни поща fevruarki@abv.bg като писмо, пратено от мен (Vili Kir). Ако някой не си спомня паролата, нека пита на лични мен или някой друг.

Честити ходещи крачета на Стефко наш!!! Да го водят напред към верният път в живота.
Дани, успех!
РосиHug Ще видиш, че всичко ще е наред.
Ави, Алинка излизайте от черната дупка! Всички да излизат, време е за хубави неща, слънце игри и ЗДРАВЕ.
Ние днес ще сме в зоо-то, ако някой ходи натам, може да се видим!

Слънчев ден!

# 41
  • София
Здравейте и от нас Grinning
И аз тъкмо си организирах нещата за 11ч за срещата и прочетох, че ще е по-късно. Ще направвим всичко въжможно да дойдем, макар че ще омотаме цели режим и Камен спи само веднъж някъде към 13ч и ще предреме в колата и с товаще се изчерпа дневния му сън, но  въпреки това ще се опитаме да дойдем  Grinning

Роси, Ави, по една виртулна прегръдка от мен Hug 

На Стефко честито Grinning пъргави да са му крачетата, и  на мама също, че да го гони Grinning

Елени, много пъргава тази Стела Grinning

На Тони стискаме палци Grinning (Тони и нас е този пясъчник, беше ме питала в предната тема, подарък е на Георги за втория РД).

Ние вчера за първи път окосихме тревата тази година, приемаме гости за игра на зеленото килимче Grinning Който иска да заповяда Grinning

Лек и приятен пролетен ден от нас Grinning

# 42
Добро утро и от мен Wink
Честити ходещи крачета на Стефко!
Голдънче,не се притеснявай,сигурна съм,че всичко си е наред с детенце.Сама казваш,че доста уверено си бута уолкъра.Въпрос на време е да се престраши.Всички деца са различни.На братовчедка ми дъщеря и проходи на 7месеца Shockedбеше доста странна гледка Shocked,а малкото и братче на 1г и 2мес.а уверено вървеше чак на 1г и 4мес. HugНяма място за притеснение Peace
Роси,доста смущаваща статия Confusedно някак не искам да и вярвам Rolling Eyes
Ави,пожелавам ти следващата седмица да е изпълнена с хубави емоции,да се избистрят нещата при вас,че много ти се струпа Sad
Изабелка,радвам се че си добре Hug
Миркам и за теб се радвам.
момичета бременни я споделете,как се чувствате,усещате ли вече ритничета? Heart EyesЕх...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А Чаре,пъргава е даа.А и на майка и добре се отразява,свалям кила на порзия hahahaха,ха за сега само 2,но смятам да комбинирам тичането с режима на Дюкан и мисля,че ще е сполучлива комбинация...но да видим.
Много ми харесва дворчето ви,толкова е красиво и приветливо,особено за детски игри.Нащия двор е далеч по-малък но и ние направихме пясъчник на Стелка и около него засипахме с мидички,стана много сладко,днес ще направя снимки да покажа Blush

# 43
  • Sofia
Влизам за малко само да кажа, че ние ще се мотаме из парка също от по-рано / 11 /, но имам тел. само на Дени тъй че свиркайте, ако ни забележите някъде по полянките  Peace
И ние спим веднъж на ден към 2, но ще дойдем поне за по кафе.
Изабелка  Hug радвам се че всичко е зад гърба ви.
Ави най-неприятната част е минала. Всичко ще се оправи. Heart Eyes
Кат, мерси за труда.   bouquet Много е хубаво клипчето.
Слънчев ден  sun

# 44
Катче, невероятно е, постарала си се за всяко детенце да измислиш стихче. Много ме трогна. Благодаря ти.   bouquet  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт