Боя за коса blond 5

• 53 517
  • 356
  •   1
Отговори
# 120
Не смятам че темата има нужда от прекръстване  Crossing Arms

# 121
Май блондитата днес са по   car003 1swing  ,пък само аз в това хубаво време  typeuu
ООО,и аз съм тук.И току що ми хрумна,ако искаш да прекръстим темата на ''Клуб на блондинките'' или нещо такова.А може и да помислим евентуално за една среща.Какво мислите?
Между другото,точно така мислех да прекръстя темата,обаче си помислих,че вие я знаете като боя за коса blond и да не ви прогоня Joy

# 122
Който се е записал,т.е писал по темата няма как да я пропусне,но както писах назад това е само идея.Сега аз направих спам Stop

# 123
Не смятам че темата има нужда от прекръстване  Crossing Arms
Който се е записал,т.е писал по темата няма как да я пропусне,но както писах назад това е само идея.Сега аз направих спам Stop
За да няма разногласия,в другата тема ще пусна анкета,да видим мнозинството на какво мнение е  Peace

# 124
А аз се извинявам за малко по-грубия тон  Rolling Eyes

# 125
  • Parsberg
здравейте страхотни сте.Редовно влизам и чета вашите съвети и реших да ви питам някоя ползвала ли е продукта НОРМАДЕРМА за растеш на косата.Знам че се купува от ветеринарната аптека.Аз също съм руса но все ми жълтее и съм решила да си взема някои от продуктите на Лореал за матиране но незнам точно кой.Цвета ми искам да стане пепеляво но не много тъмно .

# 126
здравейте страхотни сте.Редовно влизам и чета вашите съвети и реших да ви питам някоя ползвала ли е продукта НОРМАДЕРМА за растеш на косата.Знам че се купува от ветеринарната аптека.Аз също съм руса но все ми жълтее и съм решила да си взема някои от продуктите на Лореал за матиране но незнам точно кой.Цвета ми искам да стане пепеляво но не много тъмно .
За първи път чувам да се купува Нормадерма от ветеринарна аптека.Сигурна ли си?За растеж са ми препоръчвали стимуланта на Икаров.Лично аз не съм го пробвала,но от приятелки казват,че има ефект.

# 127
Ние сега се върнахме от разходка и сега ще се опитам да се снимам и да ви покажа снимка(прясна..прясна Wink ).Дано се получи,тъй като няма да е на дневна светлина и да споделя,че мястото покрай ушите ми стана "баш" бяло и то само от боята... Peace
Какво стана с  photo  ?
Ети,според теб ако на Гарниер 113 сложа 12% окислител дали корените ще станат по-светли или ще рижавеят?

Вчера коментирахме с Vividas за Лореал-боите.Сега ще покажа моята приятелка,където се прави с L`oreal Preference 03,замаскирала съм я,все пак нямам позволението и да и показвам снимките 
Embarassed

Извинявай, че аз се намесвам... ама вчера аз точно това направих - Гарние 113 с 12% оксидант ... и видя ефекта на снимките - жълто!

# 128
Леле ужас    Weary

# 129

Извинявай, че аз се намесвам... ама вчера аз точно това направих - Гарние 113 с 12% оксидант ... и видя ефекта на снимките - жълто!
Твоята коса е по-тъмна от на Ети и за това точно нея питах.Пък аз не разбрах,че на снимката си с 12% окислител,върнах се назад в темата и чак сега прочетох  Embarassed При теб може да не се е получило,защото е по-тъмна.Аз бях с мноого гъсти руси кичури,преди русото и до скоро кафевите,които са били само ми правиха чупки и стояха по-тъмни.Но след като ме ядосаха и кръцнах няколко+ вече достата бои ,не личат.Ама и това,че аз я правя по пепеляво-бяла и русите кичури няма как да не станат,а тези,които бяха си естествено кестеняви,голям зор видяха,ама надвих ги м*мицата им  newsm48

# 130
  • Варна
Корените мажа с Рилкен синемакс 1201,а дължините последно ги мазах преди месец и половина с Rubella fashion color 7.1

А, нали бяха я спрели, какво стана, аз колко я търсих преди време, пак ли са я пуснали  Rolling Eyes

# 131
И аз така разбрах, че са я спряли.

# 132
Боята не са спрели.Спрели са да внасят оксиданта.Едно момиче ми писа на л.с. ,че също е много доволна от нея и не ѝ предизвиква алергии (има алергия към бои).Вносителите на боята са поръчали на българска фирма да им направи оксидант и той не стига ,че не изсветлява като хората ,ами ми изгори и косата.Та въпросното момиче се беше обаждало в офиса на фирмата вносител и те ѝ бяха обяснили,че няма да внасят оксиданта за неопределен период от време. #Cussing out Аз боята си я поръчвам по интернет и досега на са ми казвали,да са спрели вноса.Само около стачката на гърците, преди два месеца, бяха забавили доставката.

# 133
Аз закъснях да скокна в темата, ама то нали и блондитата са активни нет юсъри Simple Smile хе хе Тази седмица много работа направо...
А аз да се похваля -  тази седмица само блондита почти правих в салона ухааа ! Май наистина като стане пролет и на всеки му се иска малко свежест, тъмните цветове определено не се търсят толкова много.
Така, че мили другарки блондита да знаете умножаваме се ( нищо, че аз съм наникъде с рижавото хе хе ) !  newsm10

# 134
Така, че мили другарки блондита да знаете умножаваме се ( нищо, че аз съм наникъде с рижавото хе хе ) !  newsm10

Рошавка да те попитам,тук умуваме с мацките какво ще стане ако сложим на Гарниер 113 номер (много,много светло бежаво русо) 12% окислител(а по принцип е 9%),дали ще изсветлеят корените добре или по-скоро ефекта ще е патешко или рижаво?
Един път беше писала как окислителите променят ефекта и,че понякога по-високия процент не върши работа,обаче не мога да намеря точно този пост  Embarassed
Ще ни разясниш ли отново?Тука Крис се прави с такър "бъркоч" ,каза,че стана рижаво,ама тя е с по-тъмно русо и може за това..
Разясни ни,моля те
Praynig

И да те попитам,тука масово се оплакват,че на боята Риклен синемакс окислителят е кофти и не се получава.Та може ли да предложиш добър окислител?

Общи условия

Активация на акаунт