Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 041
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
lili_sf , добре дошла при нас!
lili_to , радвам си, че всичко при теб е наред.
Аз до сега бях на разходка с детето и сега ще полегна малко, защото пак се изморих.
Хубав ден на всички!

# 106
lili_sf добре дошла при нас.
Bella мерси за инфото относно МБАЛ.И аз ще се запиша да видя каква е обстановката.
После ще се разберем и с вас мами.Защото аз досега не съм ви виждала/освен на снимките/,а там от бременелки да не ви объркам.
И ние до сега бяхме с мъжо на разходка от 10часа сутринта и от ходене ме заболяха краката и малко коремчето,но сега ще си почина малко,а той отиде на мач.
И при нас има комшии,който не се съобразяват много много.Отдолу има дете на година и нещо,ама как реве,все едно е малко бебе.До нас от едната страна има тинейджър,който сега нали е ваканция и музиката почва от 8 часа, веднага щом родителите му заключат входната врата.А от другата страна на апартамента има квартирантка момиче,което постоянно събира вкъщи момичета и момчета и музиката до един часа не се спира и на всичкото отгоре пеят.Добре,че съм им свикнала,но има моменти в които съм нервна и направо полудявам.Но роди ли се бебчо,да ме извиняват,ще има забележки.
Приятен ден мами.  bouquet
P.S. много се радвам за майските мами,че си имат второ бебче.Отскочих и като прочетох малко така ми се напълниха сълзите от радост и притеснение,че ние сме следващите след тях.Още малко остана да си гушна бебчето. HugДа им са живи и здрави бебоците и много да ги радват.  bouquet

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 15:52 от rosicp

# 107
  • София
Аз сега се връщам от разходка. Времето е направо приказка. Комбинирахме разходката с купуване на четки и тем подобни, че нали сме си в ремонт, а утре ще боядисваме с латекс. Обаче за 40 мин разходка много бавно ходене ме заболяха страшно краката. Тежа сама на себе си- ужас и отгоре на всичко съм гладна.

# 108
  • София
Здравейте, мами днес бях при една състудентка да видя бебо, който се роди в Правителствена  преди 7 дни. Мале какъв мишок, дребосък разтопих се от радост. Съвсем малко същество- забравила съм как изглеждат новородените госпожици. Ми то три пъти я молих да ходи, да види дали не плаче. А мамата след секцио се справя добре, шета ходи сякаш не е раждала. Много ми се напълни душата, тези беборани са страхотно сладки същества!
Дано срещата на  нашите мами е минала добре, снимки да качите ей! Бебока пред срещата имаше предимство, за това ще разказвате!

# 109
Здравейте в този прекрасен, слънчев ден! Lili_to - радвам се за хубавите новини  Hug   bouquet Нека само хубави неща да не си случват!
Аз да дам отчет за срещата днес- и този път, както и миналия изобщо не се "изложихме" от гледна точка на численост, въпреки че исках всички да се съберем, но.. няма как  Rolling Eyes Аз позакъснях доста, но пък не отидох последна  Wink И все пак се изговориха толкова много неща, и стараейки се да попивам всякаква полезна информация от мамите с опит вече, май нищо не запомних, ама то е ясно, че ако сега ни се въртят много въпроси из главите, после ще станат много повече! Важното е че всички вече са се поуспокоили и сме много позитивни!
Установих, че сме още по-атрактивни с тези големи кореми, даже като влезнах във хотела и още преди да съм попитала на къде е градинката, една сервитьорка се обърна към мен и директно " На право и в дясно" Явно и този път "ошашкахме" персонала  Laughing
Много е весело вече, надявам се все по-позитивни да ставаме, и винаги да откриваме време за такива приятни и зареждащи срещи! Много  newsm51  love001  Hug   bouquet за всички и ще чакаме снимковия материал от edno_momiche, този път мисля, че направи страхотни снимки!

П.С. Не мога да повярвам, че от 3 часа никой не пише нищо  #Crazy  newsm78 Дано да си почивате пред ТВ-то или да се наслаждавате на семейно уединение, защото иначе ще се притесня  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 22:39 от *Di*

# 110
Татататааааа! Какво е туй затишие...  newsm78

# 111
  • София
Добро утро   Nature Sunny
Днес кафето е от мен
Пия фрапе всяка сутрин от 3 години и си отсавих това удоволствие и за през бременността...малко като пристрастена.
А да не е пълнолуние, че аз от 6ч. се чудя дали да не ставам вече  newsm78 очти не съм спала, но и не ми се спи..за сега...
Аз от няколко дни имам тъпа болка в срамната кост, някой има ли подобни и от разширяванто ли е или трябва да се притеснявам?

п.п. Дано някой ми отговори, че като гледам прогнозата за днес май пак ще плъзнем по парковете  Grinning

# 112
добро утро и от мен Hug
то за мен е кошмарно де Sad сега пък зъб ме заболя Cry от вчера, ходих в някакъв спешен кабинет, нищо ми нямало, не искаше да го отваря. Случвало се да има таква болка, не помня и как точно я нарече зъболекаря, то наистина много странно боли. Но тази нощ ме боля много, почти не съм спала. Сега се оправям и след малко отивам пак, ужас.
Иначе времето е супер, подготвихме си двора за летния сезон, вчера цял ден бяхме навън Grinning

Geraldine незнам за болката Hug

# 113
Добро утро и от мен!

времето  е вече почти, като за плаж  Wink
Гледам вчера голямо затишие  е било във форума , ние бяхме навън цял ден по магазините- останах отново без крака и изключително подути, като балони са ми вечер, просто не ми се мисли след месец какво ще бъде с тях! Купих си помпата на Авент, малко ми е странно как ще се "доя", ама карай, Андрей я изпробва на себе си вместо мен, да види как засмуква, аз не посмях, голям вакум правела Mr. Green! Купихме си всичко необходимо за ремонта или по-скоро за освежаването на стаята, където ще бъдем с бебчо, и се захващаме през седмицата, нямам търпение вече,  измислили сме едни странни цветове ще видим дали ще ни се получи, за лепенките и ние ще слагаме такива над стената, където ще бъде креватчето, само, че Андрей ще ги направи в работата, все пак работи в рекламна агенция-печатница, и ако не се възползва от това здраве му кажи!За креватчето в крайна сметка ние се спряхме на Аделина Лукс- белия вариант с маргаритките!Вчера ходихме на откриването на новия магазин Baby mall в Люлин, наистина има много голям избор от колички и креватчета, сега се влюбих в едно моделче на ABC design- 3TEC  беше в черно  и жълто  - ето го  http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=247 и сега мисля варианти как да вземем него!! Thinking

Geraldine,преди няколко дена и аз имах такава болка, но ми мина от само себе си, аз го отдадох на разширяването там долу! Simple Smile

Lili_To, радвам се, че при теб всичко  е наред, ама тези от лабораториите направо са за убиване, как може така да бъркат резултатите, думи нямам! Shocked

Мацки как мина срещата, вчера никой нищо не каза? -видях  Di e разказала, както обикновено много весело Hug

И да ви се оплача сега, на едната ми гърда са се появили две големи виолетови стрии и две малки, зле ми стана,като ги видях, хем се мажа  и сутрин  и вечер и е странно, че имам само на едната гърда, явно тази със стриите расте с по-големи темпове, въпреки, че според мен са ми еднакви!! Cry

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 09:46 от somebody

# 114
Добро утро и от мен
Lili_To радвам се че вече си в къщи Simple Smile
Geraldine и при мен има такава болка,
незнам дали е същата,но усещам нещо като разтягане като стана или при по резки движения
в сряда съм на лекар и ще питам.

И да ви се похваля вчера ходих да ми пускат изследвания и за първи път ми слушаха тоновете Laughing

Чакам снимки от срещата

# 115
Добро утро и от мен!
И аз цяла нощ не съм спала. Два пъти ставах да повръщам-беше ужасно.После пък в 5ч умирах от глад, абе наистина кошмарна нощ.
Geraldine , за болката и аз не знам, нито предния път, нито сега нещо ме боли (да не казвам голяма дума и да не предизвикам съдбата).
Приятен ден на всички!

# 116
  • В Европа!!!
Geraldine това с болката и аз го имам от две седмици и ме боли при ставане и вървене.Казаха ми че е от разширяването на таза и с наближаването на раждането се засилвало-даже при нормалното раждане,това било болката  newsm78.И за мене са нови усещания,вече не се притеснявам от всяко ново чувство-природата си знае работата  Peace.
Алиен и аз бях с един зъбобол преди месец и се бях видяла в чудо  ooooh!,но всичко се оправя,има медикаменти и за бременни.
Много ви се радвам за срещите  Hug,аз до края на този месец трябва да съм се преместила в София и ако тогава имате,ще мога да се включа  Peace.

# 117
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Hug
Geraldine и аз имах такава болка февруари месец и ходих при доки да ме види. Бях се оплашила да не е някакво разкритие, но се оказа че било нормално. Тогава се рових тук из форума и бях прочела от др. мами, че и те са имали и тази болка им е останала до края. На мен през март ми мина, но сега пак ми се появиха, особено като прекаля с разходките.
Вчера времето найстина беше разкошно. Ние цял ден бяхме на разходка. Мисля и днес след като си изпия сега кафето и обядваме пак да излезим. Радвам се че сте се забавлявали на срещата! Heart Eyes
Приятен ден!

# 118
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile
Ние вчера също се мотахме цял ден и нямах време да ви чета, ама като гледам с всички е било така Wink.
Аз също съм на вълна нова количка.. В Премаман има едни които са си тяхна марка и изглеждат много добре. Сравнително лека с абсолютно легнало положение + порт бебе / което се слага на количката/ + кошница за кола + чанта и дъждобран за 740лв. Бях готова да я вземем, но мъжа ми се колебае. факт е че материята не е като на Jane, но пък цената е супер и е доста маневрена и лека и добре изглежда. Някой да има отзиви за тези колички?
Sombody и аз гледах преди време на ABC design количките, но тази не съм я видяла в магазина. Сториха ми се тежички. Тази колко е тежка? В този магазин има ли и други модели?

# 119
Добро утро и от мен:-)
След вчерашния топъл и хубав ден някак настроението е друго,нали:-)Аз все още съм си леко настинала,но дойдох при мама да ме поглези. Моето момче замина на село,но аз предпочетох да остана в София и да не се размотавам много-много по пътищата.
Слънчев ден и много усмивки пожелавам на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт