Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 017
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Като прочетох за ритането, и се сетих какво още щях да ви пиша. Моят малък мъж много интересни купони си спрята из корема ми напоследък. Яд ме е, че не мога да разбера какво точно усещам (ритниче ли е, лакът ли, дупенце ли ...). Но понеже последно като го гледахме, беше разположен главично, с дупето в дясно от пъпа ми, значи вероятно в ляво усещам крачета (ако все още си е в тази поза, разбира се). Та, какво е усещането - все едно ми прави Мексиканска вълна в лявата половина на корема!  Laughing Много е приятно и смешно едновременно, особено като се вижда "вълната", и като почне, по няколко часа може да си я прави.  Joy

viper, така се смях с теб, преди още да съм дочела поста ти, и първата ми асоциация беше - като при сертифициране  Laughing . А иначе и аз съм същата паника, особено ако не усещам Бебко да рита. Приятелят ми казва, че ако имаше домашни мини-ехографчета, със сигурност щеше да вземе едно!  Crazy

# 226
rosicp лекциите винаги са от 10ч.
Момичета по повод това че,Мона_балона не пише от известно време пък и още много др.мами си мислех че ще е хубаво пък и е време да си изберем кои мами ще играят ролята на добрите "щъркелчета "които ще носят добрите новини Peace и ако може да си запишем техните тел.номера Rolling Eyes и ако някой е възпрепятстван да пише във форума да се обажда на вестителките че да не се притесняваме как е Rolling Eyes
Ох дано ме разбрахте че много ми бягат думите Tired

За Варненската среща само кажете кога и къде и ако може  да е през седмицата че събота и неделя съм заета Praynig може и на разходка из морската да се видим Peace

# 227
Михайлова , от доста дълго време се предлага да се изберат "мами-вестителки".
Моето предложение беше да се заемат с тази задача поне три момичета с различни термини- в началото, средата и края на месеца, а пък и да са редовно пишещи тук.
Така че, хайде предлагайте се  Laughing, че време не остана.

# 228
  • Плевен
Здравейте мамки сладуранки.

Сега излизам от болничата. Бях с болки и ме държаха да инжекции повече време. Иначе всичко с бебчо е наред, не харесва само мойта лекарка и все и рита ръцете  Heart Eyes Контракциите си продължават, пия една шепа лекарства и не виждам подобрение. Но вече съм спокойна, от днес влизам в 8 месец и мисля, че дори да тръгне да се ражда вече, няма да е страшно. Обаче толкова се зарежодах с оптимизъм като гледах всеки ден как се раждат бебчета и как се грижат за тях, много мило беше.

За вестителките подкрепям, аз за съжаление не мога да се наема, защото очаквам включване всеки момент, а и трябва все да лежа и не мога да съм на линия често.

Прегръщам нви всички, поздрави на бебчовците и да знаете - съвсем малко остава до срещата ни с тях.
 Heart Eyes

# 229
Франческа аз предлагам ти да си едната  Hug
Петя нямам кредитна карта, гледах в На пазар една тема, през Детство мое май беше сайта, ама не ми се разправя, искам да си ги видя наживо. На Азис и аз ги харесвам, ама не бяха ли само през главата да се обличат. С Благо съм купувала или турски или имах и на Фокс, те също бяха хубави и много време ги носи. За не често и на мен има кой да ми носи, ама сега точно няма да пътува момичто иначе лесна работа. Ще ходя до Пинокио, там имаше много бельо и все хубаво.
Франческа още нещо, ти май пазаруваше от Младост, на мен ми е близко, кажи някои магазин, може и на лични Hug

# 230
  • София
Франческа, е хайде де, аз теб съм си избрала Hug
Аз ще си купувам карта на МТел, защото глобулският номер ми го научиха много клиенти (и поради тази причина стои изключен в шкафа от един месец насам), а служебният го завещавам с голям кеф на заместващия ме младеж.
Щом си купя картата ще си оповестя номера някакси, но дайте идея как, на лични ли....?

# 231
Алиен , аз обичам да пазарувам от двата магазина Дани-единият е на пазара на Младост 1, другият е в Младост 1А.
На т.нар. пътеки на Младост 1А също има страхотни магазини- Модерни хлапета, Хензел и Гретел и разни други, на които не знам имената. Има обаче доста хубави и нестандартни неща в тях. Под нестандартни имам предвид не типичните за малки бебета цветове- розово, синьо, зелено, както и не типичните модели дрешки.
anyto , радвам се, че си добре и мислиш позитивно. Наистина още малко остана.  Hug
viper , и аз адаш съм си избрала теб за вестителка. Пиши на лични като си вземеш М-телската карта.
Аз имам активни карти и на трите мобилни оператора- една служебна и две лични.

# 232
  • София
най-сериозни в писането са Франческа, Gydelichkova, somebody, ivi, edno momiche има и други, казвайте и вие. Ако тези мами са съгласни да са вестителки, какво ще кажете всички? Стига сме се кумили, защото в най-скоро време ще се подхванем една след друга. На мен също ми се иска да дочакам 38 седмица, но с моите контракции, може и по-рано да стане.

# 233
Здравейте....Предлагам се за вестителка понеже върви назад малко беба докторката каза че чак 29 юни сигурно ще раждам така че май ще съм крайната вестителка......имам само 1 телефон но постоянно е включен и гледам да пиша по често......и имам достъп до нет.......ако сте съгласни ще си пиша телефона.....

реших да изчакам мъжо и той да ме закара до банката....

anyto радвам се че са те изписали от болницата и всичко е наред.....

# 234
  • София
и petia_tag също  Laughing
Малииии, работата загрубя........ Май наистина скоро ще станеееееее..... Като започнем с Di още този месец...

# 235
  • София
и petia_tag също  Laughing
Малииии, работата загрубя........ Май наистина скоро ще станеееееее..... Като започнем с Di още този месец...

да, ама petia_tag е в челните редици за раждането  Simple Smile Освен mil kuzmanowa, нека и други да се самопредлагат и да предлагат други и тези дни да решим.

# 236
Здравейте мили дами! Аз днес отново бях на пазар  Blush Вече наистина трябва да спра, обаче НЕМОГАААА  ooooh! Ужас е! От утре си давам картата на милото и спирам, че си изхарчих раждането вече  Laughing и не че купувам излишни неща де  Mr. Green днес си взех 4 бр. шишета на B Free /дано да имат ефект против коликите/  и 2 бр. олекотени комплектчета/по-късно ще ги снимам/ от Вис Виталис. Борсата е заредена доста добре от към шишета и аксесоари на най-различни фирми, ама наистина изобилстваха нещата, направи ми още впечатление, че от към бодита, ританки и бельо също са доста заредени и материите им са добри и са на много добри цени, но откъм връхни дрешки нищо не ми грабна окото. Имат обаче и най-различни, пелени, одеалца, спални комплектчета, обиколници - голям избор !!! И дори и нещо да е запечатано, отварят всичко за да го видиш. Това са ми първите впечатления от тукашната им борса, но да знаете, че ако влезнете тогава когато няма хора, ще се залепи/буквално/ за вас, някоя консултантка и няма да може да си разглеждате на спокойствие.
За хемоглобина- и аз днес си взех изследванията и той ми е 115, което мисля че не е много притеснително и не смятам да се тъпча с още лекарства, при положение че 1 месец като пих желязо се беше вдигнал на 116  newsm78 Има нещо което обаче ме разтревожи и звънях на доки, но тя не си вдигна тел-а. Та стойността на СУЕ ми е 56 при нормално за жени до 50г.- 25. Трябва ли да се притеснявам много  Confused В сряда съм на ЖК , но до тогава ако не се свържа с лекарката ще ми се пръсне главата...
За зърната съм твърдо против, колкото и да ме убеждават, че кремовете са напълно безвредни, био и т.н. аз все пак се съмнявам, че няма химии по тях.  Знам, че разтъркването на зърната с хавлиена кърпа след баня имало много по-добър ефект, отколкото крема, и съответно си е 100% естествено  Grinning
 Слънчев следобед на всички бебеланки и все така хубави новини да получаваме след прегледите  Hug

# 237
  • София
Доколкото знам СУЕ при бременните се покачва доста, лекарят от ЖК ми каза, че било възможно да се покачи над 50.
Е, кога ти е секциото? Нали насрочихте вече дата или греша?

# 238
За телефоните, не си ги публикувайте във форума, на лични да!Който ще бъде вестител, предлагам никовете да бъдат публикувани в първия пост и който иска нечий телефон ще им пише на лични и ще ги получи!!

DI
не се притеснявай за СУЕ-то, моята докторка ми каза, че по принцип не се прави това изследване на бременни, защото винаги е завишено и неточно!!

Вашите бебета как ритат както ги описвате, аз само мога да мечтая за такива ритници, моята мацка явно е много финна още, защото ритниците не са и никак силни, пък явно  и мързеливичка, като майка си ще дойде, относно гимностиката, много, много не и се мърда!!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 16:49 от somebody

# 239
Мацки, аз се предлагам за вестителка (дано само така не предизвикам съдбата по някакъв лош начин), надявам се като не съм на работа, да съм що-годе редовна във форума   Peace

И сега какво д аправя - на кого да си дам телефона (нали на лични, не искам да е публично достояние). И да предупредя, че който ще ме известява, да не го прави през нощта, че обикновено човек тогава очаква само лоши новини  Praynig

И аз всъщност чий телефонен номер да си запиша, на който, живот и здраве, да пускам инфо след моето раждане  Wink  

anyto, искрено ти съчувствам за тези твои болнични престои. Надявам се, че този ти е бил последният преди раждането, дано оттук натам всичко мине като по учебник при теб.

Amorevole , и при мен мексиканската вълна важи с пълна сила. Точно се чудех на какво да оприлича мърдащия ми се корем. Активна е предимно вечер, през деня по-скоро се удряме по пикочния мехур и ребрата. Днес за малко да се напишкам без да ми се пишка, много кофти ме удари малкият  box

Ама борсата на Вис Виталис в София отворена ли е? Аз бях разбрала, че тепърва ще отварят. Оооо, ето какво ще щурмувам в събота  smile3508

При мен текат последни обучения и предавания на работата, общо взето до сряда вечерта времето ми ще е пълно със задачки, но като се сетя какъв кеф се задава после, забравям и умора, и всичко  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт