МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро!

Честито на всички проходили крачета!

Весело посрещане на празниците!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389930.msg10931698#msg10931698

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 09:36 от Maria_

# 196
Здравейте момичета!
Ние прекарахме ужасни след обяд и нощ. Вчера в 20.00 часа, оперираха Гошко от апандисит. Той се държа като истинки мъж! Днес вече е добре и ни пуснаха да се приберем в домашна отпуска, но във вторник се връщаме пак в болницата и дано тогава ни изпишат.
За съжаление, при мен няма празник, който да е минал спокойно, все нещо ще се случи. Дано поне утре, рождения ден на Ивка мине без инциденти!

# 197
  • у нас
Гери  Hug Много неприятно, милото дете. Дано се възстанови бързо. Коремчето ли го боля? Ти как разбра, че трябва да го заведеш в болницата, имаше ли други признаци?

Весели празници на всички!  Peace

# 198
  • София
Мила Гери,Бързо възстановяване на Жорко! Hug

# 199
Благодаря ви!
Когато е станал от сън в градината, го е заболяло коремчето. Майка ми го доведе и аз веднага го заведох на лекар и след изследванията, които потвърдиха диагнозата, го оперираха. Казаха ми, че при децата много бързо се развива възпалението и почти не отлагат операцията. Съвета ми е, заболи ли го детето коемче, веднага на лекар, без да чакате. Сащо може да повръща и да има разстройство. Много е страшно. За 4 часа се е възпалил страшно много. Степените били три, Гошко е бил във втората.

# 200
Гери Hug дано бързо се възстанови Гошко. Ама и много бързо са ви пуснали в отпуска. Дано наистина нямате проблеми на утрешния празник и весело посрещане  bouquet
Миме Hug Hug Hug
Имаме си рожденик днес Християн на aneta 77  да й е жив и здрав и много безгрижно и усмихнато детство newsm59 newsm67  party023  Gift newsm38
Честито прохождане на Ема.
Ние вече спряхме АБ и дано се оправяме вече, да няма пак някое вирусче Mr. Green Петя и тази седмица няма да я пускам, макар че ми се моли да ходи, омръзна и вече, но ще поседи още да не се разболее на втория ден като иде.
На Тереза й изби и второто зъбче. Други така като гледам скоро няма да има, та сигурно ще си остане с две до годинката.

# 201
Честита първа годинк на Християн ! нМного здраво и щастливо дете да расте!
Честит празник Анета    bouquet

Гери, добре че всичко бързо е минало, сега весело да си изкарате празниците и вторник да не ви държат в болницата!

МАрия да нацелуваш Гого.

Весели празници мили майчета! Много здраве ви желая и доброто и красотата, всеки ден, да са много повече от всичко друго!

Хенриета-Анна  ще си правим конкуренция за зъбите. Не знам що е туй, мислех, че преди месец е излезнал, ама сега няма.......

И Калина не дава зор за ходене, освен ако не я държи някой, не смее да се пусне сама от една мебел на друга, и 5 см. да разстоянието, ще клекне, и ще го пролази.  Joy Но пък прави опити да се катери навсякъде, добре че все още са и къси крачетата, да стигне столовете.
Днес голямо боядисване и месене падна. От 20 и яйца, Борис остави само 12 читави, а с КАлина взеха доста дейно участие в месенето. И не успях да ги опазя да не изядът по малко сурово тесто.

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСТИЯН! ЖЕЛАЕМ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  newsm38 !

# 203
  • София
Гери, бързо оздравяване на баткото.
Моя съпруг е опериран на 3г, аз на 7. Децата се възстановяват по-бързо.

Честито на празнуващите   bouquet

# 204
Христос воскресе мили майски майчета и дечица. Нека бъде Мир и Любов в сърцата ни и
Благословени Великденски празници с много радост и веселие

Честита първа годинка на малката Ивка на Гери. Нека бъде винаги здрава и много да радва мама и тати

# 205
  • София

Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

Този ден е много емоционален и за мен.Преди една година рано сутринта аз получих съобщение от Гери,че Ивето се е родила.Тя избърза да гушне своята мила майчица!
Честит Рожден Ден,мило дете!
Пожелаваме ти много здраве,щастие и весело детство,изпълнено с много игри и забавления!
Още в корема на мама ние те чакахме с обич и нетърпение!
Весел празник!

А за Гери:

# 206
Христос Воскресе!!!
Честит празник на всички!! Честит имен ден на всички, които имат днес!
Честит първи рожден ден на Ивка! Нека има най щастливото и безгрижно детство  bouquet
Весело посрещане на празника на всички. Днес ще имаме гости и голяма софра  chef

# 207
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ДА ПОЧЕРПИМ ЗА ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКА! БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 208
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ИВКА   НА ГЕРИ.БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО  ДА ВИ РАДВА
ГЕРИ............ БЪРЗО оздравяване на баткото

# 209
Христос Воскресе!
Живи и здрави всички да сте, много щастие, късмет и доброта за вас и дечицата ни.

Хубав ден и не прекалявайте с храната и напитките.  Да няма Sick

Общи условия

Активация на акаунт