МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
  • у нас
Мммм, много почерпки  Wink И то вкуснииииииииии  Heart Eyes

Честит рожден на Valantayn!    bouquet

Честит имен ден на майката на Гери и ЧРД на свекърва й!   bouquet 

Много здраве и щастие на всички!

# 226
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug Аз съм от септемврийки 2007. Преди 2 дни получих едни сандалки на Next,но доста съм подценила крачето на дъщеря ми.Номер 3 са,стелката им е 12,2см,за краче 11 см.35 лв са-от естествена кожа са.Ако някой иска,заповядайте  Hug
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/47#2

# 227
МОМИЧЕТА ИСКРЕНО ВИ БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЗА ПОЗДРАВИТЕ

# 228
Мили майки, Христос Возкресе.
Много здраве, любов, щастие и благоденствие да има в домовете, семействата, в сърцата ви. Гери, Ани, честит рожден ден на свидните ви рожби. Да растат силни, лъчезарни, здрави дечица. Вал, честит рожден ден и на теб. Гери, баткото да забрави бързо болното коремче, и никакви проблеми да нямате вече  bouquet

# 229
Благодаря ви момичета!
Утре сутрин в 7 часа трябва да сме в блоницата и се надявам всичко да е наред и да ни изпишат, защото малкия се изнерви вече. Само мисълта да останем там го натъжава  Rolling Eyes .
Лека и спокойна нощ от нас!

# 230
Воистина возкресе!!!Нека Господ Исус Христос бди над вас и вашите семейства.

Честит рождена ден Вал!Много щастие и здраве ти желая. newsm51

Честит рождена ден на Ивка на патерица newsm59.Да е жива и здрава и много да радва мама,тати и батко.А на баткото пожелавам да му мине бързо, като на кучето.

Честит именен ден на всички на патерица.То и на моят мъж снощи му честитиха(Велислав се казва), но той не празнува,защото не е знаел, че има имен ден.

# 231
Валантайн, честит рожден ден на патерици  bouquet Бъди винаги заобиколена от обичаните хора! Нека здраве, щастие и късмет да съпътстват живота ти!

# 232

ДОБРО УТРО
stoj4e ...........greta.kr ...бЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet Hug

# 233
Здравейте мили дами и бебоци

Валенце,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Извини ни за закъснениието  Heart Eyes

Да ви разкажа момичета за предстоящия рожден ден на Ивет в събота.

Ще имаме 10 бебета под 1 год (приятелчетата от площадката),10 големи деца  ,майките на всички тези + още 5 възрастни

За бебетата ще купя по 1 пюре(плодово или каша) с по 1 пластмасова лъжичка.

Осигурявам следобедназакуска за тях защото ще сме от 16 ч.Ние като бяхме на рожденния ден на 1 бебе навършило 1 год,ни поканиха в неподходящо време и децата бяха гладни и полузаспали.

За по-големите деца-задължително1 шише натърален сок-топъл да не е от хладилника 250 мл на БББ

за възрастните- 10 нат.сока,по 5 кола,спрайт,фанта.Общо 25 напитки в шише от 250 мл.

Така всеки да си вземе по нещо и да няма за тоя има,за другия няма.

Допълнително 2 плата с мешани сандвичи със пастет и със кашкавал. 3 плата мешано хапки-пилешки,сиренце,кашкавал.

Тортата си е от нас

Кафета койкаквотоиска да си поръчва.

Без тортата миизлиза 132,75 лв

Ще има и свободна консумация,акоиска някой да си поръчва друго.

От кафенето ми предлагаха да им платя кутии нат.сок за броя хора.Викам сиии :ААААА не!!!  Naughty

Един ще си сипе 2-3 пъти друг ще зяпа,особенно децата като щукнат да играят.

И има да си поръчвам сокове до безкрай.Я всеки да си има по 1 негово ,а после ако искат още.

Ще проверя в един магазин за шапки,свирки украса за рожденден,балони

Та това е от нас.

Стискайте палци да ехубаво времето,че следобедите все вали  Praynig

# 234
Малееее,Онче каква организация само.Браво на теб.Аз в къщи ще празнувам с най-близките-бабите,лелите и мъжката част.Децата ще са моите и племенницата.И две,три комшийчета ще викна да си поиграят.
Менюто на ум вече го измислих.Незнам каква торта ще взема-може би Тропикана на Лучано,но с детски фигурки отгоре.
Какви подаръци сте казали да ви купят?Аз идея си нямам.Играчки имаме много.Може би колелото,което се бута от майката(разбрахте ме,нали Mr. Green) ще ми е полезно.И някакви кукленски роклички за лятото ще ми трябват и евентуално обувки.

# 235
Вал, ЧРД! Да си много здрава (психически и физически  Mr. Green ) и мноооого щастлива!  Hug

Онче, браво! Всичко си подготвила вече. Стискам палци да е хубаво времето. Аз не разбрах, вие на вън ли ще сте?

РД на Алекс се пада в четвъртък и ще го празнуваме в събота на 02.05. Ще отидем на вилата и ще правим барбекю на двора (дано да е хубаво времето) Ще сме 20тина човека и 4-5 деца. Това са ни най-близките роднини и кумовете. За приятели няма място  Confused

Вчера ходихме до Белоградчик. Супер беше! Ето малко снимки http://www.facebook.com/album.php?aid=21839&id=1133294491&l=8522731915

# 236
забравих да поздравя днешната ни рожденничка

бебе Ния на Тиквичка

Расти здрава,щастлива и с много успехи мило дете

Радвам се че ви харесва организацията

Ами има възможност да сме навън,но акое лошо времето има и къде да ни поберат вътре.

По-хубаво е навън,защото става на въпрос че заведението е до езерото на Дружба,виждат се църквата и параклиса има много катерушки ипързалки.

За подаръците-ние нямаме никакви летни дрехи.От миналата година всичко е бебешко,знаете новородени бяхме  Party
Играчкиии-предпочитам музикални и образувателни.

Но съм сигурна че ще събереме мн дрешки,защото всеки ме пита за размера й.Казвам точния размер че да си ги относиме,иначе ще останат така,ако са й големи.

Грета ,аз й купих едно камионче с дръжка отзад,мн са удобни.Води се кола за яздене с дръжка.Има такива на Чиполино,нонашето е на Мони.

Мислех да казвам да купуват количка за кукли,кукли,ама още е малка и не разбира да играе с бебета.

Кажете и вие някакви идей за подаръци

# 237
Честит 1-ви рожден ден на Ния!

Днес си имаме и друга рожденничка, lapence, бъди много щастлива майка и обичана жена!

# 238
  • София - Дианабад
Привет!
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ИВКА, ХРИСТИЯН, ГЕОРГИ И ТЕРЕЗА, НИЯ!!! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ДА РАСТАТ УМНИ И ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА!!!

lapence, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАЛ!!! БЪДИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!
   bouquet Hug

Аз не се включвам много често, но каката ни е болна, вероятно от яслата. Освен това си изгубих шофьорската книжка и трябва да вадя нова. Чудя се само дали ми трябва медицинско, много ще ме е яд да отида и да ме върнат. Веднъж вече ходих и нямаше номера.

Гери, бързо оздравяване на баткото и вече никакви проблеми  Peace

Целувки на всички!  Heart Eyes

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА  newsm59 newsm38 Gift !

Нас ни изписаха, в петък ще свалят конците и цял месец ще си е в къщи и ще се пазим! Горкия, толкова труд хвърли за първи юни, а сега няма да играе народни танци! Но това да е проблема, ще му мине!

Общи условия

Активация на акаунт