Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 857
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
Много моля,някой,който е получил матрака и го е надул да сподели как го е направил newsm78
От няколко часа се мъчим и нищо не правим ooooh!
Извинете ме за спама   bouquet
предполагам че става с помпа или като плажните играчки трябва да се притиска за да се отвори клапичката

# 661
Матракът си има вградена помпа. Просто развивате капачките и помпите с крак върху издутия правоъгълник до единия отвор /там е помпата/. Описано е на упътването как става, елементарно е и се надува бързо и лесно /поне мъжът ми така го напомпи/.

# 662
Мацки до кога са валидни кодовете за найкчетата?

# 663
Матракът си има вградена помпа. Просто развивате капачките и помпите с крак върху издутия правоъгълник до единия отвор /там е помпата/. Описано е на упътването как става, елементарно е и се надува бързо и лесно /поне мъжът ми така го напомпи/.

Благодаря ти за отговора Hug
Надухме го до някъде и после спря да се надува
Вашия твърд ли е?В смисъл не е много спаднал,нали? newsm78

# 664
  • Пловдив
Ако имате помпа за плажен дюшек, също върши работа и става по-бързо.  Peace

# 665
Момичета,сега по друг повод гледах офертата на раничките Найк и ми направиха впечатление маратонките Адидас,които са в дясно до раничките,че са същите от тази оферта с реф. номер и че ги има и в розово и синьо както са си и в сайта  Thinking Та не разбрах каква е "далаверата" да се пускат с реф.номер  newsm78 Crazy така,че  сори ако съм подвела някого,но просто не бях обърнала внимание и като я видях днес офертата я пуснах веднага.Преценете си  Hug

ZLATNA абсолютно съм съгласна и не искам да си мисля змейчето как проследява кодовете ,за да подготви следващата тема.Похвално е,че има хора,които да ги проверят и пробват  Heart Eyes
mi6ince,Jadena Браво момичета   bouquet Hug
змейковица,според мен махай ги тези,пък ако някой "прерита" за тях нали ги има в 1-ви пост на тази тема с линка към нея винаги може да ги види  Peace /Ама първо оправи багажа  Laughing Heart Eyes/

# 666
  • Пловдив
mamaBHeart Eyes
Оправям аз - в следващите 2 седмици ще ми е все по-трудно да ви следя, затова наистина, послушайте ZLATNA и се вземете в ръце.
Спрете да обсъждате в тази тема с кое точно се е задействал даден код - щом е от новата колекция - ясно е, че ще задейства... Crossing Arms Пълнят се по 40 стр. безмислици, а тази тема е САМО за кодовете  Peace

# 667
[код 23795 /валиден до 13.04/ за безплатна доставка при покупки над 60 евро от колекцията П/Л /днес ми го изпратиха/

И на мен ми пратиха този код за безплатна доставка, но е валиден след 14.04 за сметка над 60 евро. Пробвах го, работи  Peace

# 668
добро утро момичета за първи път ми пращат код който незам с точност как да използвам в смисъл успях да си преведа  нещо с гугъла но пак не разбрах  newsm78  ще съм ви много благодарна ако ми помогнете   bouquet
Maria , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses 
Livraison offerte dès 49 euros avec votre code 59927, cliquez ici

Offre valable du 13/04/09 au 27/04/09 inclus uniquement sur laredoute.fr. Non valable sur les aubaines.fr.La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d'envoi de votre colis dès 49 euros d’achats facturés dans la nouvelle collection Printemps Eté 2009. Cette exonération de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant (articles signalés par une camionnette de couleur).

# 669
ZLATNA,сподели с какво ти хвана код 77968

# 670
  • Пловдив
Здравейте,интересува ме на какъв адрес изпращате запитванията за ваучера от 20 евро от покана на приятел.Изпратих писмото на адреса, от който получавам офертите,но ми отговориха че съм сгрешила e mail-а.

# 671
Аз изпратих на адреса са запитвания от системата им

и да питам и аз един въпрос от покани приятел - казаха, че ще ми изпратят ваучер за 20 евро. И почнах да си търся какво ще купя, но какво да търся - няма значение - то си е като другите ваучери или само ненамалени неща и кръгли такива или съвсем съм в грешна посока  

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 10:41 от shanel1982

# 672
Аз изпратих на адреса са запитвания от системата им

и да питам и аз един въпрос от покани приятел - казаха, че ще ми изпратят ваучер за 20 евро. И почнах да си търся какво ще купя, но какво да търся - няма значение - то си е като другите ваучери или само ненамалени неща и кръгли такива или съвсем съм в грешна посока  

обикновен ваучер,вкарваш номера при плащане и можеш да си ползваш някой код Peace

# 673
  • близо до морето
Момичета,защо на мен не ми пращат кодове?????     Не искат ли да ме зарибят?При регистрациятя съм отметнала навсякъде при последната стъпка за новости   smile3511

И аз съм от твоя отбор #Cussing outНе ни харесват явно Thinking
И аз скоро си направих още една регистрация за да ми пращат повече кодове, но нещо съм згрешила не са ми пратили нито 1.  А и на другите ми акаунти нещо не пращат напоследък. А преди ме затрупваха(като не поръчвах толкова много  Rolling Eyes ) . Може да трябва да спра за малко с поръчките да им стане мъчно!  Grinning

# 674
  • Русе
Здравейте,имам едно въпросче,дано някой може да ми помогне. Регистрирах се в един от сайтовете дадени на 1 страница и получих писмо с линк:
http://ovpc.forumpro.fr/jpg-f41/30-sans-minimum-t11546.htm#437288
 -30 ? sans minimum!

Къде се вижда този код?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт