Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 062
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте
Искам да попитам ако някой знае този дюшек,който пращат с код... става ли за спане на него и за колко души?
ако става въпрос за надуваемия дюшек ние с мъжо пробвахме да спим на него, става за 2-ма (слаби) но спада леко и на третата вечер мъжа ми го заболя кръста. Дано съм ти била полезна с обясненията.

# 256
да попитам и тук  Embarassed

снощи връзката ми на 3-тата стъпка като си валидирах поръчката се нару6и, излез ми гре6ка и ми даде че бутона за валидирането да достигна до последната 4та стъпка е активен и след като го натиснах 2ри път ми излезе votre commande est bien registre, полу4их веднага 1 потвърдителен на пощата и в сюивито е 1 поръчка от вчера, но от картата са изтеглили 2пъти в4ера сумата, моля за помощ какво трябва да направя в случея, благодаря предварително

# 257
Здравейте
Искам да попитам ако някой знае този дюшек,който пращат с код... става ли за спане на него и за колко души?
ако става въпрос за надуваемия дюшек ние с мъжо пробвахме да спим на него, става за 2-ма (слаби) но спада леко и на третата вечер мъжа ми го заболя кръста. Дано съм ти била полезна с обясненията.
2 пъти вече спим на дюшека, много е удобен.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 20:59 от mgizdova

# 258
  • близо до морето
Здравейте момичета, искам да попитам за тази розова чанта подарък  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=546581   защо при мен пристигна без портомоне и несесер. Някой от нашите пощи ли ги тарашат колетите?  Close Много чудно!

чантата не е комплект от 3 неща

подаръка се състои само от голяма розова чанта и портмоне или несесер както искааш го наречи, но е едно и също Peace
   Добре, но дори да са само 2 неща аз получих само чантата без нищо друго.

# 259
  • В реалността
Не ме бийте ако е питано вече, но поне аз не срещнах никъде дали това "26921 - надуваем дюшек" и това "22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/, с интегрирана система за надуване, отгоре е плюш, тежи около 4 кг" е едно и също. Защото вторите два кода не ми се хващат от профил през който не съм правила поръчки досега. Хваща ми се първия но се замислих дали не става въпрос за надуваем дюшек за плаж... newsm78

# 260
Не ме бийте ако е питано вече, но поне аз не срещнах никъде дали това "26921 - надуваем дюшек" и това "22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/, с интегрирана система за надуване, отгоре е плюш, тежи около 4 кг" е едно и също. Защото вторите два кода не ми се хващат от профил през който не съм правила поръчки досега. Хваща ми се първия но се замислих дали не става въпрос за надуваем дюшек за плаж... newsm78

Едно и също е според мен.Беше задаван в предишната тема същия възпрос, но за по-сигурно или потърси напред, или изчакай и друго мнение  Party

# 261
  • Пирдоп
момичета, защо понякога лично изпратен ми код, не се задейства

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 18:26 от Mary Ch.

# 262
момичета, защо понякога лично изпратен ми код, не се задейства

Вероятно въпросният код е обвързан и с някакво условие, което трябва да изпълниш  Peace
Сложих кода за чантата Дора - тя се появи в кошницата ми, но се чудя дали ми маха и доставката - това как го разбирате. Просто досега не съм ползвала код за БД и не ми е ясно  Embarassed

# 263
  • Пловдив
Там където обичайно пише 5 или 6 евро под сумата на поръчката, вместо това пише 0,00, когато се е хванал код за безплатна доставка Peace

# 264
Там където обичайно пише 5 или 6 евро под сумата на поръчката, вместо това пише 0,00, когато се е хванал код за безплатна доставка Peace

Дааааа, и аз така предполагах, но при мен си стои въпреки кода за чантата на Дора! Някакви идеи аккво да ползвам за БД?

# 265
Момичета,има ли код за една чанта,която масово се поръчваше преди около 2 месеца...в Продавалника яко се продаваше... newsm78...как да я обясня...бяло и телесно мисля че беше...декорирана с жирафче ако не се лъжа,за количка беше.....не намирам никъде на първа страница.Моля ви пологнете ми  Praynig.  ( ако няма вече код за нея ще се радвам някоя на която не и трябва,да ми я продаде или размени за нещо друго)

# 266
  • В La Redoute и по света
да попитам и тук  Embarassed

снощи връзката ми на 3-тата стъпка като си валидирах поръчката се нару6и, излез ми гре6ка и ми даде че бутона за валидирането да достигна до последната 4та стъпка е активен и след като го натиснах 2ри път ми излезе votre commande est bien registre, полу4их веднага 1 потвърдителен на пощата и в сюивито е 1 поръчка от вчера, но от картата са изтеглили 2пъти в4ера сумата, моля за помощ какво трябва да направя в случея, благодаря предварително

Отговорила съм ти в другата тема Wink

# 267
  • Burgas

Дааааа, и аз така предполагах, но при мен си стои въпреки кода за чантата на Дора! Някакви идеи аккво да ползвам за БД?
  някои понапред беше писал с какво се е хванал кода и за бд мисля с някакви децки дрехи бяха дали и линк.

# 268
  • в страната на абсурдите
тъй като не видях реална снимка на мъжкия часовник подарък,ще я  кача тук.

# 269
  • Пирдоп
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6274730& … ue&ksource=-1
 На мен  на чантата спайдармен ми даде БД  с тоя чаршаф.

А може ли кода за този часовник

Общи условия

Активация на акаунт