Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 004
  • 781
  •   1
Отговори
# 330

получих часовника и съм много разочарована,хубаво изглежда,но не работи както трябва,спира и тръгва когато си поиска...а тая гаранция дето уж има няма да я търся изобщо,
не искам да ви развалям сделката момичета,просто реших да споделя Peace
[/quote]  
Нищо не разваляш,аз преди това писах,че не е нищо особено,даже не съм го оглеждала,чак толкова,само го извадих от кутията и го сверих.Сега,като писа,че не работи добре го погледнах -еми верен е ,значи работи/преди три дни го получих/  Peace

# 331
благодаря! Grinning

# 332
  • София-Младост
Заради намаленията ли двата кода-Дора и Спайдърмен дават подарък, но не махат доставката?  Thinking

# 333
  • Пловдив
Ами аз поне не уцелвам нито един код, който да дава подарък и за маха доставката едновременно, както беше с кода за тренча newsm78

# 334
  • София-Младост
Ами аз поне не уцелвам нито един код, който да дава подарък и за маха доставката едновременно, както беше с кода за тренча newsm78
Когато получих кода за Дора и Спайдъра, преди намаленията ми даваше БД...сега и слон да сложа в кошницата все са си там тия 5-6 евро.
Поправям се...маха доставката...сега обече ще търся поне да е енещо по-евтино, че ми я маха на едни гуменки Конвърс...65евро...

# 335
Момичета,сега попаднах на кода 54399/има го в 1-ви пост/,но да добавя,че освен намалението дава и термочантата като подарък   Laughing Който не се е възползвал.....

# 336
Знае ли някой дали кода с тенджерите е все още активен?
26891 – комплект тенджери с реф.номер 7024207 за 10Е снимка рябва да има поне 1 нещо(може и намалено) от колекция П/Л 2009., дава и подарьк SAC Vieux rose/o, при ст/ст на порьчката от артикули колекция П/Л 2009 над 20Е(без доставката).
Поплних референтния номер, и добавих тендерите в кошницата но при въвеждането на кода в кошницата не го прие.  newsm78

# 337
  • София
Когато получих кода за Дора и Спайдъра, преди намаленията ми даваше БД...сега и слон да сложа в кошницата все са си там тия 5-6 евро.
Поправям се...маха доставката...сега обече ще търся поне да е енещо по-евтино, че ми я маха на едни гуменки Конвърс...65евро...
Ала-Бала,преди няколко страници Кива си беше поиграла да потърси неща,които дават БД за Дора и Спайдърмен,при мен всички дават,също и на код 37427,ето- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385438.msg10833398#msg10833398

# 338
  • в страната на абсурдите
Ала-Бала кода за дора и спайдърмен маха доставката с тривки или кърпи .

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-serviettes-la-redoute-ess … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-gants-de-toilette-la-redo … &numberpage=1
desislava306 беше споделила преди няколко страници следното:
Да дам и едно разяснение за кодовете за Дора-78174 и Спайдермен-78182, поне това установих: дават БД, когато имаш в кошницата НЕнамален артикул от новата колекция или намален, НО до 40%, не повече. Дано съм помогнала.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 16:38 от nelly6900

# 339
  • Пловдив
Само при мен ли не работят тези кодове за Дора и Спайдърмен или са персонални, както си мисля? newsm78

# 340
  • Burgas
И при мен неработят пробвах с всичко нестава а много исках да изненадам мънинката с чантата дора че тя много обича да си играе с чанти.

# 341
Здравейте момичета,

ще пускам едно бельо, което ми се връзва единствено с два кода за подаръци 29939 - http://www.servimg.com/image_preview.php?i=194&u=13147540 и чантата за пикник. Не ми намалят, само подаръци са.
Исках да питам, който ги е получил кое си заслуважа повече?

Блгародаря предварително

# 342
  • близо до морето
Днес успях да пусна поръчка с чантата Дора  като дойде нея също може да я разменя за розовата раничка на NIKE. След като пуснах поръчката се чудех защо не пробвах тея кодове за раничките.  Thinking Ама бързах да не свършат пак едни блузки.

# 343
Момичета,сега попаднах на кода 54399/има го в 1-ви пост/,но да добавя,че освен намалението дава и термочантата като подарък   Laughing Който не се е възползвал.....

Между другото тази термочанта да кога е?
Някой знае ли?
Също и за тренчовете се вълнувам - не им ли изтече вече валидността на тези кодове? Аз чакам един (да видим какво ще получа...), но ако още действат, мога да прежаля още 1 тренч (че май не са много добри отзивите за тях), за да си намаля нещо друго. Simple Smile

# 344
Отговориха ми това  във връзка със запитването ми относно смяната на чека с ваучер от 20 евро

Bonjour Mme Tsvetelina KIROVA,

Vous demandez de remplacer le chиque par un bon а envoyer par mail.

Vous pourrez l'utiliser а partir de jeudi sans attendre de recevoir le bon d'achat par courrier.

Vous pourrez visualiser le N° а partir de jeudi prochain dans le suivi des commandes et des remboursements.

Merci de votre fidйlitй.

Cordialement.
Michèle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

чичко Гугъл превежда това

Ти поиска да замести проверката с добра а изпрати по пощата.

Можете да използвате а от четвъртък, без да чакат да получат поръчка по пощата.

Можете да видите N ° а започне следващия четвъртък в проследяващи ордени и възстановявания.

Благодаря ви за лоялност

Значи следващия четвъртък да видя номера в мес...... , но чек ли ще е или ваучер ?

Общи условия

Активация на акаунт