Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 972
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Я кажете кода за раниците NKE, освен подарък нещо друго прави ли?
Аз какво ли не слагах в кошницата,не ми намали нищо нито ми даде бд,само раницата

# 391
Я кажете кода за раниците NKE, освен подарък нещо друго прави ли?
Аз какво ли не слагах в кошницата,не ми намали нищо нито ми даде бд,само раницата

ами не е малко за раница найк  Simple Smile

# 392
Извинявам се предварително, но един отвеян въпрос. Като пращате запитване за чека от 20 евро от мейла ли си го пращате или от тяхната страница, че от тяхната ми иска La date de ma commande и Le numéro de ma commande

# 393
Момичета, аз днес получих поръчка от 04.04.2009. Пуснах я с кода за Спайдърмен, но са ми пратили чантичките Дора. Някой въобще получавал ли е тези чантички Спайдърмен с код 78182?
Аз вчера получих със спайдърмен малка е но хубавка Peace

И аз харесах раницата със Спайдърмен. Обаче днес не ми маха доставката с нейния код и ми изписва да махна кода  Thinking А, доколкото разбирам кода е валиден до 1 май, това виждам в имейла.
П.П. Сега прочетох Desem. Ще опитам да сложа нещо от нейния линк.
П.П.П. Стана, махна доставката Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 19:58 от Анджелина

# 394
днес си получих поръчката с червеното козметично куфарче, някой ако иска ще го снимам

# 395
  • София
днес си получих поръчката с червеното козметично куфарче, някой ако иска ще го снимам
Снимай го да  го видиме дали  е  хубаво Peace

# 396
  • Пловдив
Снимки има на първа страница в албумчето.  Peace

# 397
Момичета,как разбирате,че парите в карата са блокирани? Имам  пусната фактура и като гледам картата в интернет банкиране  всичките ми пари са налични?

# 398
Момичета,как разбирате,че парите в карата са блокирани? Имам  пусната фактура и като гледам картата в интернет банкиране  всичките ми пари са налични?
Някой беше писал, че на банкомат само се виждат блокираните суми  Rolling Eyes

# 399
  • в страната на абсурдите
вчера кода за чантата на дора ми махна доставката на prix mini/но не са намалени/.става дума за това
http://www.laredoute.fr/vente-jete-de-lit-tuft-qualite-standard- … &numberpage=1

# 400
  • Бургас
Някой беше писал, че на банкомат само се виждат блокираните суми  Rolling Eyes
аз ги виждам чрез интернет банкирането ми. На Алианц страницата дават подробно всичко.

# 401
вчера кода за чантата на дора ми махна доставката на prix mini/но не са намалени/.става дума за това
http://www.laredoute.fr/vente-jete-de-lit-tuft-qualite-standard- … &numberpage=1

[/quote
а какво е това? #Crazy

# 402
В интернет банкирането на ПИБ също се виждат в отделна колонка след разполагаемата сума.

# 403
В интернет банкирането на ПИБ също се виждат в отделна колонка след разполагаемата сума.

Благодаря!В прокредит нямам представа как е.Утре ще внеса пари и дано вечерта да успея да пусна поръчката.

# 404
  • в страната на абсурдите
Цитат
а какво е това? #Crazy

това са постелки за легло/шалте/

Общи условия

Активация на акаунт