Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 011
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Я кажете кода за раниците NKE, освен подарък нещо друго прави ли?
Аз какво ли не слагах в кошницата,не ми намали нищо нито ми даде бд,само раницата

ами не е малко за раница найк  Simple Smile
Кодът действа ли ако не е изпратен лично?

# 406
  • Пловдив
При мен действа.  Peace

# 407

Благодаря!Иаз я пускам.

# 408
Вчера успях да пусна код 30570, който не ми е пращан лично. Дава EDREDON gris et rose и безплатна доставка, ако има 4 еднакви артикула в кошницата - при мен действаха тези калъфки http://www.laredoute.fr/vente-taies-shanghai-redoute-creation.as … 9&single=true
Даваше БД и с разните кърпи или тривки, а също и с едни калъфки, които бяха доста намалени и не бяха от последната колекция, така че явно трябва да се налучква (нещо обаче не ги откривам днес).

По-късно като се зареди фотоапарата ще щракна какво получих с код за cadeau blanc  Grinning

# 409
# 410
код  52140 - подарък 1 housse de couette + 1 taie oreiller - плик с възглавница, доколкото разбирам. На мен ми се хваща но не намерих никъде снимка.

# 411
анима тъкмо щях да го пиша кода  Laughing
Допълвам,че плика е 140/200,калъфката е 65/65 и е 100% памук  Peace

# 412
код  52140 - подарък 1 housse de couette + 1 taie oreiller - плик с възглавница, доколкото разбирам. На мен ми се хваща но не намерих никъде снимка.
анима тъкмо щях да го пиша кода  Laughing
Допълвам,че плика е 140/200,калъфката е 65/65 и е 100% памук  Peace
Не е зле, а кодът има ли условия, и цветът (десенът) на подаръка знае ли се?

# 413
Ами аз го пробвах с една блуза само и се хвана.Нито ми е намалило,нито ми е махнало доставката. Явно кода е само за подаръка - няма друга информация за него  Rolling Eyes Сега ровя и в други сайтове,но никъде няма снимка  Confused

# 414
  • в страната на абсурдите
 Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 14:24 от nelly6900

# 415
С риск да ме линчувате публично, все пак ще попитам отново за поканите и за 20-те Е.
Да уточня, че поканата и поръчката от страна на поканения са извършени преди 30.03.2009!
Поръчката на поканения с използвания чек за 10 Е е получена на 10.04.2009,
след което им написах писмо, че искам ваучер вместо чек, прикачих им снимка на фактурата, в самото писмо още веднъж цитирах номерата на клиент, поръчка, "colis"
и вижте какво ми отвърнаха.
Ако може някой да ми помогне с превода, че преводачът не можа.

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 30 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

В отговор на нашите клиенти е довело да ни даде допълнителна информация.

Ние получихме молба да изпрати на 30 март 2009.

Ние се стремим да ви отведе бързо и всеобхватно.

# 416
Хм  newsm78 Не ми се хващат.Този комплект е миналогодишния,но 26905 нали е за 5-те бр. пътни чанти  newsm78 Да не би да пращат с него плажния комплект  Thinking

# 417
  • в страната на абсурдите
mamab  аз затова си изтрих поста,защото видях,че е стар.писали са дати,но не и години! Embarassed

# 418
Моля някой ако може да ми каже  2 чифта сандали и раничката найк дали ще имат 2кг.
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-garcon-redoute-cre … &numberpage=1
Благодаря ви предварително!

# 419
Нели  Laughing между другото така се казва дъщеря ми  Laughing то не пречи да пуснат същия комплект и тази година като подарък/Дора и Спайдърмен са пресните примери/,както и че не ми се хваща на мен - мислех,че има условие,но питах заради самия код,че аз го мъча и на нови акаунти заради чантите....Не ми се иска накрая да ми се хване и да ми пратят хавлийка   Crazy Заради това се изненадах  Grinning

Колкото до поканите - Jadena,мисля,че ще ти изтъкнат 100 причини,за да не ти пратят ваучера.Май им дойде в повечко тази оферта щом я съкратиха набързо от 30.09 до 30.03.

ММимс не ми се вярва

Общи условия

Активация на акаунт