Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 940
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Среща ли ли сте код за БД при При Мини и При Руж в момента

# 481
  • Варна
Момичета, изтече ли срока за кодовете за Дора и Спайдърмен. Днес исках да пусна този за Спайдърмен и се оказа, че ми го дава в червено. Кода ми е пратен лично и до днес нямаше проблем.
Ох като се мотая сега ще пада рев, защото казах вече, че ще има ранички и за двамата.

# 482
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Деспина пробвай с тези
78174 - Дора
78182 - Спайдърмен

# 483
  • близо до морето
  Тези кодове дали са лични че на мен не ми се хващат, нямам ги пратени на имейла.  Sad

# 484
  • София
  Тези кодове дали са лични че на мен не ми се хващат, нямам ги пратени на имейла.  Sad

пробвай с другите два

59870 и 59862

# 485
didka banditka
над името ти , където пише Mon espace client, кликваш след това на  Mes newsletters
и слагаш отметни на всичко без на последното квадратче  , където пише това
Je ne suis plus intéressé(e) par les offres et ne souhaite plus les recevoir

и накрая натискаш зеления бутон за валидиране
Много ти благодаря   bouquet
И аз благодаря Simple Smile
Пробвах какво ли не - мен ми први комбинация или само БД или подарък с намаление. А така ми се искаше БД с подаръче или намаление Laughing
При мен стана само с БД

# 486
# 487
# 488
  • Пловдив
И аз си нагласих newsletter сега да видя дали ще получавам кодчета, дето да споделяме  Hug

# 489
И аз си нагласих newsletter сега да видя дали ще получавам кодчета, дето да споделяме  Hug

А аз от 2 мес. съм ги нагласила, но кьорав код не съм получила!

# 490
Момичета, моля ви за някой код за зелени цени  Praynig Пробвах от първа страница, но там нищо не открих за при верт....

# 491
  • София
Момичета, ако на някой му е излишна чантата за пикник, моля да ми пише за да му помогна да се освободи от нея

# 492
  • Burgas
Ето един код за бански и бд над над 49е http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=13362ced9f23b3a4e0           а този немойах да разбера до 14.04 ли важи или за след товаhttp://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=f33bdf1b7abbea530e

# 493
При мен се вързаха тези два кода за Oxbow саковете - kaki/rose - 64416 и noir/bordeaux - 64424.

с тази поръчка http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4997743& … ue&ksource=-1

Дано са от полза на някого.

Ох, момичета опитвам се да си валидирам поръчката, а ми казва, че картата ми е отказана. Онзи ден пуснах поръчка със същата карта и нямаше проблем. Има пари в нея, не е като да няма. И преди съм пускала поръчки пак без проблем. На ProCredit е картата да добавя. Казва ми да се свържа с "ханджийката". Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.

Какво да правя  newsm78

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:20 от lilluu

# 494

А аз от 2 мес. съм ги нагласила, но кьорав код не съм получила!
Поръчки правила ли си?

Общи условия

Активация на акаунт