Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 952
  • 781
  •   1
Отговори
# 465

И аз ги имам на единия акуант, но не захапват newsm78
Още не са се наспали...
Хубав ден и успешна седмица момичета   bouquet
При мен дава подаръка, но без намалението  Confused Харесала съм си едни чехлИци на Найк, но не ми ги намаля........

# 466
Ето и един код и от мен, не го видях
59951
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=5a4456a32b0ecbea96

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 09:22 от desislava306

# 467
  • Ботевград
Ето и един код и от мен, не го видях
59951 - 36/48Е, за покупки над 49Е, валиден от 13.04 до 27.04, ако греша в условието някой да ме поправи ето и офертата
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=5a4456a32b0ecbea96

Кода дава безплатна доставка при покупка на бански на стойност над 49 евро.

# 468

Кода дава безплатна доставка при покупка на бански на стойност над 49 евро.

Оооо супер сега ще го пробвам
Ще си редактирам предния пост за да не объркам някой

# 469
Добро утро.Може ли да ме посъветвате как след като вече съм регистрирана мога да получавам кодове на @.Явно съм пропуснала нещо при попълването за да получавам и аз.Ако не ви затруднявам разбира се да ми кажете къде да вляза за да куригирам това.Предварително благодаря   bouquet

# 470
didka banditka
над името ти , където пише Mon espace client, кликваш след това на  Mes newsletters
и слагаш отметни на всичко без на последното квадратче  , където пише това
Je ne suis plus intéressé(e) par les offres et ne souhaite plus les recevoir

и накрая натискаш зеления бутон за валидиране

# 471
didka banditka
над името ти , където пише Mon espace client, кликваш след това на  Mes newsletters

Много ти благодаря   bouquet

# 472
Ще ми помогнете ли с действа код за БД освен  30813,защото моя приятелка пусна от моя @ с този код и сега за мен нестава.

# 473
Ще ми помогнете ли с действа код за БД освен  30813,защото моя приятелка пусна от моя @ с този код и сега за мен нестава.

Пробвай с 37427 + нещо от новата колекция (кърпите, тривките и т.н.) Не съм сигурна обаче дали още е валиден.

# 474
Lazarov , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien
Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
Aller sur le site laredoute.fr    

* Réduction maximale accordée du 07/04/09 au 27/04/09 sur une sélection d'articles (selon coloris et taille) sport homme et femme de la collection printemps été 2009. sauf nouvelle collection, nouveautés, prix rouges, prix mini. Valable uniquement sur le site www.laredoute.fr. Non cumulable avec une autre offre. Offre personnelle, non cessible, non transmissible.
** Offre valable du 13/04/2009 au 27/04/09. Les commandes sont prioritaires pour l'attribution de ce cadeau. Dans ce cas, la participation forfaitaire aux frais de traitement ne vous sera pas remboursée si vous conservez votre cadeau. Si vous souhaitez le recevoir sans commander, demandez-le uniquement par courrier avant le 27/04/2009. Indiquez votre numéro de cliente, vos noms et prénoms, votre adresse complète, le nom du cadeau « Sac Oxbow » ainsi que le choix du coloris et joignez impérativement un chèque ou un mandat-poste de 5,50? à l'ordre de La Redoute sous enveloppe neutre timbrée à l'adresse suivante : "A vous de jouer" 59881 Lille Cedex 09. Votre cadeau vous sera livré dans un délai de 4 mois en fonction des stocks disponibles. Sinon, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Si vous ne suivez pas ces modalités, votre demande ne pourra être traitée. Votre cadeau ne bénéficie pas de la livraison en 24h ChronoTM.

Моля някой да ми помогне с превода Praynig Гугъла ми превежда страшно несвързани неща newsm78
За пръв път получавам нещо като оферта и нямам никаква представа за какво става на въпрос Thinking

Това е превода,който ми дава

* Намаляване на максимално 07/04/09 да 27/04/09 относно избора на членове (в цветове и размери) спортни мъже и жени от пролетта лятна колекция 2009. освен ако не е нова колекция, нови, червени цени, минимална цена. Валидни само на сайта www.laredoute.fr. Не може да се комбинира с други оферти. Оферти лични, не са прехвърлими, не са прехвърляеми.
** Офертата валидна от 13/04/2009 до 27/04/09. Проверките са приоритет за присъждане на този подарък. В този случай, фиксираните разходи за лечение, няма да бъдат възстановени, ако ти си подарък. Ако искате да получавате без ред, попитайте за него само по пощата преди 27/04/2009. Въведете клиентския си номер, името си, адреса си, името на подарък чанта хомот "и избора на цветове и приложете абсолютно чек или паричен превод от ? 5,50, платими на Redoute под неутрален подпечатан плик с: "А за преразглеждане на jouer" 59881 Лил Cedex 09. Вашият подарък ще бъдат доставени в рамките на 4 месеца в зависимост от наличността. В противен случай, Вие ще получите една статия на подобна търговска стойност. Ако не следвате тези правила, молбата ви може да бъде обработена. Вашият подарък не се възползва от доставка 24 часа ChronoTM.
> размяна

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 10:27 от mimi_lazarova

# 475
  • гр.Бургас
Снимки има на първа страница в албумчето.  Peace

не знаех, затова предложих. няма да пускам снимки.
ще уточня само, че ми го пратиха без да имам продукт на Ан Уейбърн и по-голямата част от нещата бяха от албанците
Габриел, а кой код точно използва?

# 476
Имам нужда от помощ! Знаете ли  24732- за какво е . Нещо не можах да го намеря. Благодаря предварително!

# 477
# 478
  • близо до морето
Преди ми пускаха толкова много кодове сега като почнах да поръчвам по често и се спряха нещо.  Thinking 

# 479
didka banditka

Много ти благодаря   bouquet
И аз благодаря Simple Smile
Пробвах какво ли не - мен ми први комбинация или само БД или подарък с намаление. А така ми се искаше БД с подаръче или намаление Laughing

Общи условия

Активация на акаунт