Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 994
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
Не ти се вярва да имат 2 кг. ли? Защото са тежички, аз ги имама, но няма с какво да ги премеря, а не ми се иска да отидат на митница. И още нещо да попитам, пускала съм вече черната раничката найк и я получих, сега ми се лови пак само, че другият код, дали ще ми я откажат като веднъж са ми я пратили?

# 421
  • София
Не ти се вярва да имат 2 кг. ли? Защото са тежички, аз ги имама, но няма с какво да ги премеря, а не ми се иска да отидат на митница. И още нещо да попитам, пускала съм вече черната раничката найк и я получих, сега ми се лови пак само, че другият код, дали ще ми я откажат като веднъж са ми я пратили?
На мен ми изпратиха два пъти матрака с различни кодове,пусках ги от един и същ акаунт,така че може и да ти я пратят.Но гаранция все пак няма,на риск е.

# 422
ММимс не ми се вярва,че ще минат 2кг.Аз последно получих 1чифт детски гуменки+ чифт детски кецове и мъжки кецове ,бански и тренч и бяха 2,080кг.Друг е въпроса,че ме пратиха на митница,въпреки че можеха да ги съберат и в плик вместо в кашон  Confused
Колкото до раничките мисля  принципно не е проблем,както с различните размери на тренча.Но наистина няма гаранция какво точно ще се случи като не е пратен лично кода  Rolling Eyes

Ох,пак забравих - Честит имен ден на всички цветя и от мен! Да сте здрави ! Другото рано или късно идва само  Grinning Hug

# 423
  • София
63312 http://www.ma-reduc.com/bon-reduction-de-La-Redoute-code-49e06fb5755f6.php
-40% на първи артикул от предпочитани,без зелени,червени и мини.
Лот сакове за 10.90Е с Реф.№  7491182.
Валиден от 11.04 до 30.04.2009

63533 http://www.ma-reduc.com/bon-reduction-de-La-Redoute-code-49d4e1369aa17.php
-32/75Е;55/125Е-на мен ми намали мъжки обувки от ПЛ82009(ненамалени преди това).

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 15:42 от Evka

# 424
Не ме бийте, но никъде не видях кой е кода за раничката Nike?

# 425
  • София
Не ме бийте, но никъде не видях кой е кода за раничката Nike?
51888, 10294 - черна детска раница Найк,Sac a dos enfants Nike rose ou noir.51896-черна.
Dimension 31/26/9
Също и тук- http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=en … urecode=001RQ0683 -валиден е до 20.04.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 16:08 от Evka

# 426
  • Русе
С риск да ме линчувате публично, все пак ще попитам отново за поканите и за 20-те Е.
Да уточня, че поканата и поръчката от страна на поканения са извършени преди 30.03.2009!
Поръчката на поканения с използвания чек за 10 Е е получена на 10.04.2009,
след което им написах писмо, че искам ваучер вместо чек, прикачих им снимка на фактурата, в самото писмо още веднъж цитирах номерата на клиент, поръчка, "colis"
и вижте какво ми отвърнаха.
Ако може някой да ми помогне с превода, че преводачът не можа.

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 30 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

В отговор на нашите клиенти е довело да ни даде допълнителна информация.

Ние получихме молба да изпрати на 30 март 2009.

Ние се стремим да ви отведе бързо и всеобхватно.

Jadena,кутията ти е пълна за това ти отговарям тук:
Мисля,че това е автоматичния отговор и аз го получих същия след като изпратих копие на фактурата и след няколко дни ми се появи  в mes remboursements ,че ще ми изпратят чек.Още същия ден си поисках номера по майла и ми го изпратиха.Мисля,че не би трябвало да има проблем и при теб.
Дано съм помогнала.

# 427
Някой може ли да ми помогне с какъв код да махна доставката при условие , че имам само Prix vert цени в кошницата?  Rolling Eyes

# 428
  • София-Младост
Може ли снимка на раницата и евентуално размери? И кода ви е пратен на мейл правилно ли разбирам, т.е. е персонален?

# 429
  • Варна
Вместо керамични чинии  за десерт в червено и кафяво,с код27448,27650  изпращат 4 пласмасови чинии на точки в отровно зелено и циклама и покривка за правоъгълна маса с 4 салфетки в циклама и зелено.Поръчката ми е пусната на 16.03 и пристигна на 09.04. във Варна, митница.

# 430
  • София
Някой може ли да ми помогне с какъв код да махна доставката при условие , че имам само Prix vert цени в кошницата?  Rolling Eyes
36897 -При мен не маха доставката,но намалява  20/50E(от ненамалени,без при мини и руж),и дава куфара на колелца.Валиден е до 21.05.
Също и 56081,дава 30% намаление на първия артикул и 25% на останалите,до 06.06.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 16:19 от Evka

# 431
Снимки има на 1 стр., кодовете не са ми пратени лично, но ми се ловят и вече веднъж получих черната с 51888, сега ще пускам с 51896

# 432
Снимки има на първа страница в албумчето.  Peace

не знаех, затова предложих. няма да пускам снимки.
ще уточня само, че ми го пратиха без да имам продукт на Ан Уейбърн и по-голямата част от нещата бяха от албанците

# 433
Момичета искам да пусна с кода за раничката на Спайдърмен, изпълнила съм условията ,но не става ( не ми е пратен лично). Има ли смисъл да пробвам по-късно пак? Ако не кажете ми кой код да пробвам с безплатна доставка?

# 434
  • София
Ако не кажете ми кой код да пробвам с безплатна доставка?
30813, a спайдърмен, дора и този, работят с кърпите от 420 гр, за 3,15 е.

Общи условия

Активация на акаунт