Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 939
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам една поръчка от 25.02. с код за 10Е от поканите за приятел, миналата седмица двапъти им писах, но така и не ми отговориха, бихте ли ме посъветвали какво да правя. Благодаря ви.
[/quote]

Desislava306, Аз не разбрах, чакаш поръчка, в която си ползвала чека за 10 евро? Ако е така, сметни си 6 или 7 седмици от пускането на поръчка и тогава имаш правото да искаш парите си за нея. 
Иначе чековете, доколкото знам, ги пращаха до края на Март.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:14 от firefly...

# 601
Има ли някой излишен куфар в сиво и резеда , че не мога да закача нито един код с него? Предлагам в замяна розова чанта.

Ето и една редутска оферта от днес, не е код.

# 602
и аз е получих тази оферта, то ние реално можем ли да поръчаме нещо от тези неща?

# 603
Аз имам една поръчка от 25.02. с код за 10Е от поканите за приятел, миналата седмица двапъти им писах, но така и не ми отговориха, бихте ли ме посъветвали какво да правя. Благодаря ви.

Desislava306, Аз не разбрах, чакаш поръчка, в която си ползвала чека за 10 евро? Ако е така, сметни си 6 или 7 седмици от пускането на поръчка и тогава имаш правото да искаш парите си за нея. 
Иначе чековете, доколкото знам, ги пращаха до края на Март.
[/quote]

Да точно така, чакам поръчка в която ползвах ваучер от10Е, на 6.04 станаха 6 седмици, на 9.04 им писах (ползвах шаблонните писма от първа страница), нямаше отговор, затова на 11.04 повторих писмопо - и пак няма отговор, аз си искам нещата не парите, че някой от тях бяха за рожденния ден на племеницата. (това май беше за другата тема  Embarassed моля да ме извините)

# 604
И аз получих сутринта кодовете за раничките. Преди 2 дни пуснах от същия акаунт само че с кода от първа страничка и ми даде раничката, че отдавна искам да я поръчам. Сега пробвам пак от същия акаунт, раничката пак ми я слага, но не маха доставката. Има ли някакво условие, до колкото чета май не, но все пак ако някой открие нещо да свирка, че искам да пуисна едни малки неща и не ми се плаща доставка, пък раничката ще я подарим на някой.

При мен безплатната доставка се задейства като сложиш нещо детско в кошницата. Ето тези тениски например или ризата с тениската:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9891242& … ue&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5514185& … ue&ksource=-1

# 605
Момичета разменям чантата Паладиум за термо чантата тъй като ми отказаха поръчка с нея  ........
все едно да напишеш обява ,  че разменяш Трабант за Мерцедес   Laughing Laughing

# 606
На мен по време на намалението което бяха обявили с нищо не ми даваше БД кода на Дора и Спайдермен. Днес получих новите 10324 и 10322 и ми даваха Бд с нещо от новата колекция независимо какво и пробвах и със старите дали ще стане и взе че и с тях ми даде бд.
Та пуснах с Дора но със старите 78174 (понеже по рано изтича) с това http://www.laredoute.fr/vente-polo-et-pantalon-bebe-garcon-redou … &numberpage=1
 и още една поръчка с розовата раница на Найк, дано не ми я откажат че с тази поръчка оползотворих и ваучера от 20Евро от поканите.

# 607
На мен по време на намалението което бяха обявили с нищо не ми даваше БД кода на Дора и Спайдермен. Днес получих новите 10324 и 10322 и ми даваха Бд с нещо от новата колекция независимо какво и пробвах и със старите дали ще стане и взе че и с тях ми даде бд.
Та пуснах с Дора но със старите 78174 (понеже по рано изтича) с това http://www.laredoute.fr/vente-polo-et-pantalon-bebe-garcon-redou … &numberpage=1
 и още една поръчка с розовата раница на Найк, дано не ми я откажат че с тази поръчка оползотворих и ваучера от 20Евро от поканите.

не е възможно
По време на намалението аз лично пуснах поръчка с Дора и ми се отрази безплатната доставка. Единственото детско, което имах в кошницата беше един спортен комплект на адидас - потнк с долнище за 10,80 евро.

# 608
  • Пловдив
Някой търсеше Комплекта за пикник(или Термочантата),днес я получих и я продавам   Peace

# 609
  • София
Момичета разменям чантата Паладиум за термо чантата тъй като ми отказаха поръчка с нея  ........
все едно да напишеш обява ,  че разменяш Трабант за Мерцедес   Laughing Laughing

ахахаххахахаххахаха много  ме  разсмяхте,наистина  паладиума е ужасен, и баба ми не  го хареса Joy

# 610
Не ужасен а отвратителен а мен питате ли като са ми го пратили вместо друга чанта и съм си я платила 6,90 евро  Mr. Green

# 611

не е възможно
По време на намалението аз лично пуснах поръчка с Дора и ми се отрази безплатната доставка. Единственото детско, което имах в кошницата беше един спортен комплект на адидас - потнк с долнище за 10,80 евро.

Възможно е, по време на намаленията кодовете за Спайдърмен и Дора не работеха при мен.
Проработваха и след 5 минути се появяваше надпис, че кода не е коректен, съответно и доставката се появяваше.

# 612
  • Burgas
при мен също неставаше кода за дора с какво ли непробвах с децко ненамалено абе всичко нестана и това си е.

# 613
   Аз също потвърждавам, че пробвах няколко дни кода за спайдърмен и не ми махаше доставката. След няколко опита няколко поредни дни  (т.е. не си въобразявам) ми махна доставката.

# 614
Моля  newsm17 newsm17 newsm17 кажете какво дава 24732 - хвана ми се но нищо не ми пише какво дава!

Общи условия

Активация на акаунт