Пролетта дойде зелена и красива, Януарчето расте край мама най-щастливо

• 15 721
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
...
 Събощавам: Борбата с палеца е спечелена!

Стой, Стооооооооой! Преди да си биеш камшика кажи КАК? Аз вече се предадох. Като иска да яде палец и юмруци, да яде, щом и е вкусно #Crazy

# 226
Бърборанче, почвай паржолките, че минава на сезона на червеното вино, а бива Петя да ги преглъща с нещо  smile3521
За зъбоникнещите- тъкмо ще сте в кондиция от коликите, по-лошия вариант е да се успокоите и отпуснете и пак да почне гърча
Ще ви кажа как никнеха на Стефания зъбите- почна около 5 месец с нервниченето, сукане през 20 минути вечер, една вечер както я кърмих и от умора съм заспала и я изтървах на земята, та от тогава датира спането й при нас. Първи зъб на 7 месеца и 23 дни, на година и два месеца имаше 12 зъба. След това известно затишие от около два месеца, разбрах че съм бременна, а тя се сети да изкарва кучешки и да реве и да се гърчи по цели нощи. Първия кучешки изби на Димитровден, а последния на 31 декември. От тогава няма зъб, чакам още 4 кътника  #Crazy

# 227
Здравейте мамета!  bouquet
Радвам се, че сте така активни, но аз не мога да се включвам адекватно, че сега като сме сами с бебка, т.е нямаме гледачи, гледам тя докато спи да сготвя, да оправя из къщи,а освен това и за изпит чета, та затова пиша рядко, но чета често  Wink Wink Winkл

Бърборанче, е каква е тази докторка, направо ме разби " компетентното" и мнение. На моменти, момичета, си мисля, че мамите сме по-информирани от лекарите. Дано да е моя заблуда, но все по-често се затвърждава това ми мнение.

Иники, бързо казвай как спечелихте битката с палеца Laughingл Сериозно, Александрина от два дни си лапа юмручето и аз само я дебна и замествам с биберон, ми така де - по-добре бибата, отколкото ръката да си суче.

Пепче, и аз имам пудра, която не съм ползвала и понеже си правя кичури, може да се възползвам от ноу-хау-то на Лорини  Wink. Пепи, и ние не пием вода, а в тия жеги в Свищов, трябва май да ги научим да пият. Вчера слизах до градинката на Свобода, но за бързо, но трябва да се чуем и да си направим една срещичка.

Ние утре сме на ортопед, бях записала час при д-р Алексиев преди 2 седмици, но точно тогава бяхме на Разлог, заваля големия сняг и не можахме да отидем. Сега записах при д-р Росманов в Плевен. Дай Боже всичко да е наред и да нямаме проблеми  Praynig.

Хайде набързо нащраках един пост, отивам да врътна една мусака, докато слънцето спинка.

# 228
Събощавам: Борбата с палеца е спечелена! Сега започва борбата с показалеца.

Joy Joy Joy

# 229
Добро утро и от нас!
И аз от около седмица подозирам, че зъбки ни мъчат, защото се опитва да изяде всичко вкъщи. Най-обича пръстите на мама и с тях се успокоява. Сега да попитам мамите с опит- при растежа на зъбките венеца как трябва да изглежда, защото на моя леееееееко му е побелял долния венец newsm78
И друго да питам /като виден член и орган - разбирайте глав.сек. на клуб "Мисъл" / дали можем да ползваме вече тампони, щото тия "памперси" дето ги ползвам в момента ме побъркват вече  #Crazy
Хайде лек ден  Hug

# 230
Побелял венец е един от признаците
Дентинокс гел много помага- и успокоява. Ако изпадне в зъбна криза мажи венеца, Калоян по едно време само с Дентинокс спеше.
Отделно за масажиране на венеца нашата педи ме съветваше на пръста да си навия чиста марля(аз я минавах и с ютията) и да масажирам леко венците с нея. Така хем ги чешеш, хем се стимулира растежа на зъбките. Калоян направо ми го джвакаше пръста, като дъвка и много се успокояваше от това упражнение

# 231
Хайде мацки, отивам да си озеленявам балкона, че вчера ми се размина, а и супата да сложа, че Калоян снощи като се тръшна, че иска супа и отказа да яде друго и се намуа с 2 кофички кисело мляко, това му беше вечерята. То лошо няма, но днес трябва да съм подготвена и да не го занимавам с кюфтета. Будала е той, голяма

# 232
Аз нямам проблем с палци и показалци, но четох, че така си играят бебоците. Нали имат период, в който откриват всичко чрез лапане в устата.... Дари ползва биба, но не много често...
За вируса, не пуснах тема, но се разрових из чужди сайтове и форуми и там това кават, НАй-доброто, което можеш да направиш е да продължиш да кърмиш. Така че продължавам и ще докладвам как се развиват нещата.

# 233
Добро утро!

Бърборанче, и мен ме разби тази лекарка  #Crazy.. Само такава теория не бях чувала - като станело 5 кила и давай да яде  hahaha
Е тя преди това ме попита на колко месеца е Петя и когато и казах, че е на 3 сметна, че е качила до момента 1.5 кг, а е трябвало да качи поне 3 кг и явно за това реши да и подпомогне наддаването...Обаче според мен ако Петя има хранителна алергия, последното нещо, което и трябва сега е да я захранвам с месно-зеленчуково пюре. Понякога имам чувството, че се отдава прекалено голямо значение на килограмите и сантиметрите.
аааа Иники, явно трябва да дойдем на курс при вас. Оосбено необходимо ни е умението "да яде спяща и да се хипнотизира докато яде", така че следващият път когато сме в Южния ще ви потърсим за урок Joy Joy Joy

# 234
 merrygold , и аз направих масаж на Настенка  Wink ( ентусиазирах се от клипчето)
lorini , благодаря ти за идеите за пудрата!  Hug
доня КОПРИВА , преди забравих да ти поша, че много е сладко Анчето с рокленцата, а онази дантелка на дупето  Embarassed е убийствена  Laughing Laughing Laughing
elli_g , успех утре на ортопеда. Всичко ще е наред! Дано наистина скоро се видим.
  И аз ви оставям, че работа ме чака, а и детето иска навън.

# 235
  • София
Момичета, здравейте
Имам въпрос - забелязах, че там, където е поставена тази ваксина на бебока в рамото, която още в болницата се поставя, мястото е изпъкнало и втърдено, преди беше само като петънце...та се чудя да звъня ли на лекарката или е нормално да изглежда така- вие да сте забелязали нещо такова при вашите бебчовци Rolling Eyes

# 236
[ама тогава бях с ей такава коса

Лорини, на тази снимка ми напомняш на Елен Колева ("Забранена любов" и "Шивачки").
Супер си с къса, тъмна коса...много ме кефи тази прическа....и аз бих се направила така, ама сега на допълните килограми няма да ми отива май...

# 237

надушвам, че сме от една порода newsm08

# 238
ама не само по прическите smile3521

# 239
 Не само сте от една порода, не само сте с еднакви прически, ами сте и Марии. Whistling

Да обесна за палеца. Топвам бибата в глюказа и му я давам, така винаги предпочита нея пред пръстите. Тая мъдрост я измислих, понеже не може да я топя в мед. Отказа палеца, обаче започна да суче показалеца  ooooh!, така че успехът ми е частичен и незадоволителен. Вярно, пристрастява се към бибата, ама възрастен човек с биба не съм виждала.

Докторите ми взеха кръв за изследвания и дадоха анкетни карти, за нас (родителите) и за всички живи роднини по права линия (Краси си има две прабаби и един прадядо). Ся се хващам да попълвам моята. После излизаме. Пълните изследвани ще ги отложат малко, защото на 10-ти е на контролен преглед и ще му слагаме втори път Пентаксим ли беше. През това време, трябва и таткото да даде кръв за изследване. Тея хора ще ни обявят за семейство супер-герои, но няма да си признаят, че са сгрешили. Кво ги подозирам значи, може наистина да сме уникални.  Mr. Green Окото на тила действително не съм го виждала при други хора.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт