Пролетта дойде зелена и красива, Януарчето расте край мама най-щастливо

• 15 730
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, ето малко снимки на Анчето с рокли и дантели  Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359110&pid=11478961

от тук нататък

Специално за Рафата на Виолетката
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11478964

и малко фръц  Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11478980

Дони, вземи я тази фръцливата снимка за колажа, че фотосесия скоро няма да има. Детео на мацката, която щеше да я снима е със скарлатина

Иники, много се радвам за ПреКраси

Пудра и аз не ползвам, нито за Калоян, нито за Анчето

# 196
привет момичета,
хваща ме вируса на Марти , засега съм с температура и ми се повръща. Питах в кабинета по кърмене, но и тук питам: Стомашно чревен вирус преминава ли през кърмата и опасно ли е за бебето да го кърмя в момента?
Все още имам само температура, но очаквам включване и от другите гадости.? Педито + една аптекарка са "за' спиране на кърменето, изцезждане и даване на АМ 2-3 дни. Аз съм чела, а и от кабинета по кърмене мацката каза, че когато майката има вирус, то се изграждат антитела и бебето е защитено - или не се разболява или кара вируса много леко.

# 197
любопитка
Момичета. ще дохранвам евентуално на вечерните 2 хранения, когато кърмата е най-малко за целия ден.
Той суче 10 мин и се дръпва, допускам, че като дойде сгъстената кърма не му се дърпа..  newsm78
Засега само опитах дали ще яде млякото .

# 198
Naneto аз когато бях с температура(заради останалата плацента) ми казаха,че каквото и да ти е над 37,5 температура не трябва да се кърми.Такка,че следи си колко ти е,ама за вируса и кърмата не зная newsm78
Пудра и аз не ползвам.
Лили дантелата на Анчето е убийствена.Много е сладка,а очите на адаша на Любопитка направо ме хипнотизират #Crazy много сини и хубави Hug
Стеле може бързо да се наяжда детето newsm78,пък ако си прецениш дохранвай,ти най-добре си усещаш Hug

# 199
  • Варна.....
Стела, ти като ми даваш АМ няма да го стимулираш да суче все пак. И моят Пресли като се понахрани започва да се дърпа и вряка, но давам биберон за няколко секунди, после пак гърда и така, докато му мине кривото.
Лили, ей за това исках момиче......
Нане, пусни тема в кърмаческият.

# 200
Копривке, направо и завидях на Анчето за тия дрешки  Grinning.

Стеле, и аз си мисля, че не е нужно да ързаш да дохранваш. Може просто бързо да се наяжда. Ако се съмняваш, че малко е ял, предложи му пак след 10-тина мин. Никола понякога така се дърпа, щото решава, че има по инересни неща за правене, оставям го малко да си поиграе и после като и това му омръзне и се връща отново да суче. А иначе нормално е веер да е по-малко кърмата и бебчо та яде по-малко, ама тя природата го е измислила най-вероятно, за да не му е тежко през нощта ако преяде. Ако почнеш дохранване кърмата ти съвсем ще намалее и ще се увъртиш в кърмене и след това дохранване.

Аз лично като ми се наложи да дохранвам просто ще се откажа да кърмя изобщо. Просто не бих издържала ако трябва да кърмя, а после да се занивам с разтваряне на мляко, охлаждане, стерилизиране, миене и пр. Това си е двойна работа и просто..... Ама това си е мое мнение де.

Нане, и според мен най добре е да питаш в кърмаческия. Консултантите със сигурност ще знаят кое е най-добре в случая.

# 201
Стомашно чревен вирус преминава ли през кърмата и опасно ли е за бебето да го кърмя в момента?
 че когато майката има вирус, то се изграждат антитела и бебето е защитено - или не се разболява или кара вируса много леко.
Винаги когато съм имала разтройство, колкото и да съм пазила хигиена съм заразявала Катрин. Даже давах и кърма на една моя приятелка, като си мислех, че няма да го заразя (като знаех, че се изграждат антитела), защото не сме в пряк контакт с детето, мила съм си ръцете, стерилизирала съм всичко, но приятелката ми се обади и ми каза, че детето й е с разтройство. Моя личен опит - заразява се бебока, но това не ти пречи да спираш да кърмиш, поне аз не съм спирала.

Момичета, преди малко вързахме на крачето на Антонио един балон с хелии на каката. Как е ритал и се е развал на балона, защото като рита и балончето се мести и слиза към него. Лелее, голяма радост, голямо чудо. Аз бях чела за звънче да се връзва и на кети бях връзвала, но сега го ъгреътнах с балон. пробвайте, много им е забавно

Доника, жалко, че няма да може да дойдеш. Ще е много интересно. Аз си мисля, че лекцията ще е интересна за хората, които лекуват децата си с хомеопатия, а и за тези , които биха искали даразберат дали ще могат да лекуват с  това чудо

# 202
всички сте прави и знам какво става като усети ,че биберона пуска по-лесно  Rolling Eyes
но ми отказва гърда Sad като го помъча след 10тата минута; иска да седи прав и да оглежда света наоколо; изобщо не мога да му сгъна телцето да застане за сукане и започва рев  Confused

# 203
  • София
Стеле, знам какво ти е, защото го преживях с Хриси. И въпреки настояването на свеки да го дохранвам, аз твърдо ТЦ и познайте кой надви hahaha
Любопитке, днес си мислех за теб и за Данчето и ти взе, че се отчете. Сега остава Данчето. Бе и Зозима ми се губи доста...
Копривке, добре, че момчетата ми спят, че нямаше да и простят на Анчето с тия дантели...
Иники, ти па сега и сутиени...Ще ги погледна все пак де. Но много фолкзвезди могат само да ми завидят за обиколката. Малеее, как се чувстват тия жени, дето са им такива по рождение. Това си е живо наказание...
Мини, е аз кадърни снахи съм си взела Joy

# 204
  • Варна
Naneto  най-добре според мен е да продължаваш да кърмиш . За личната хигиена е ясно , така че доколко чрез ръцете ще се предаде вируса си е божа работа , а наиситна с кърмата преминават и готовите антитела , при това кърмата предпазва чревната лигавица от такива инфекции и единствено чрез кърмене можеш да предпазиш най-добре детето .  Hug
stelaruseva това за малкото количество кърма вечер не е точно така . И аз съм се вкарвала в подобна схема с първото кърмене . Истината е , че най-доброто е просто детето да се слага по-често на гърда , а и вечер повечето бебета си имат тежък период от деня , умората се натрупва и при тях и си мрънкат без това да означава , че са гладни . Ама така , както го описваш - щом след 10 мин сучене не иска , звучи ми по-скоро , че не е гладен човека  newsm78 Бих те посъветвала и да не му даваш биба за известно време , когато мрънка и е неспокоен , успокоявай го на гърда  .
Доника тука съм си , ама не остава време много за форума напоследък . Що така ли  Joy Митко на 2 и половина кара първия си пубертет и се опитва да се налага ,а Дани обича да гука и да се усмихва , ама държи да си привика първо публика с нежен рев , аз съм сама и не мога д ги огрея и двамата .
Данинце , а сините очи в подписа ми са на батко Митко , ама и на малкия адаш се очертават да са същите Wink

# 205
Данинче, ще ти пиша отрицателна оценка, как така идваш в Пловдив  и не се обаждаш... Naughty Ама много сладка е станала малката фръцла...
Любопитка, пу пу много са ти хубави момците.... Blush
Копривке, да и изядеш д....то с тоя чорпогащник... Mr. Green
Стеле, а как е наддал за последния месец? И колко е наддаването на цял ден, това следила ли си? Само с един показател не стигай до изводи.
Бързо оздравяване на болните малчовци и големите.  Praynig
И нашия батко е болен, някакъв вирус е лепнал.Сега малката в спалнята той в хола и аз раздвоена, щото майка ми си тръгна.
Лека на всички ни...

# 206
  • София

Доника тука съм си , ама не остава време много за форума напоследък . Що така ли  Joy Митко на 2 и половина кара първия си пубертет и се опитва да се налага ,а Дани обича да гука и да се усмихва , ама държи да си привика първо публика с нежен рев , аз съм сама и не мога д ги огрея и двамата .

А на мен ми ги разправяй...Нали си го имам вкъщи. Макар че трябва да отбележа и положителната черта на яслата - станал е малко по-склонен да ме слуша. Ината е безбожен и непрекъснат...
Ей, личи си, че мъж ми е нощна смяна - всеки трети пост мой Joy

# 207
  • Варна
А Митко не ходи на ясла , ама за градина го засилвам от воле . И аз така - самотна майка с две спящи деца  Joy Можем един чат да си спретнем  Mr. Green

# 208
и на мен ми личи че съм без мъж... Mr. Green всеки ден се отчитам...айде лягам, че катерина спи от два часа и след около три сигурно ще се събуди..така че до скоро... Hug

# 209
Crossing Arms черна завист ме изяжда, на мен пак ми се падна неспящо дете
кво ше ги правя тез моите караконджули ни зная  ooooh!

аз пък съм с мъж и две НЕспящи деца, хак да ви е  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт