Пролетта дойде зелена и красива, Януарчето расте край мама най-щастливо

• 15 731
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Направо не мога да ви се начудя - чистите, готвите, деца гледате /някои от вас и по две/  #Crazy Кога успявате бе хора?!? На мен от два дни малкия не ми е излязъл от ръцете и пак си реве  Sad
bubchenceto и аз не мога да се начудя кога успяват  #Crazy ставам в 7ч понякога с него, успявам с готвене и пранета + някои други неща, но към 13ч излизам....; а толкова искам и аз да успея с всичко, че и терасата да си озеленя като Доня  #Crazy; липсват ми цветята (шътнах ги всичките преди зимата); дори за украсата с яйца нямам време (направих към 10 яйца)
Иники и аз мисля, че диагнозата ви е била грешна
Да обясня за кърменето - днес бях на пробно кърмене , т.к. Преслав суче 10 мин и се дръпва , после чудо да стане не иска, иска само да стои прав и да наблюдава околни свят  Shocked,а си изкарва 3 часа; оказа се, че суче 80мл и дохранвам вече с 30/40мил ХА мляко; вече е 5.900кг и 64см; педи ми обясни, че е ок да яде на 3 часа

# 181
Мили приятелки, искам да Ви съобща, че 
На 17 април от 19 ч. Център „Хомеопатичен форум” гостува на

Детския парти център „Островът на съкровищата”

(зала 2  – бул. Цар Борис ІІІ, №  99).

Колеги, приятели на хомеопатията, майки, заповядайте!

Темата на тазгодишната Международна седмица на хомеопатията е АЛЕРГИИТЕ. Тъкмо навреме, нали -  навън вече е пролет.

# 182
Да обясня за кърменето - днес бях на пробно кърмене , т.к. Преслав суче 10 мин и се дръпва , после чудо да стане не иска, иска само да стои прав и да наблюдава околни свят  Shocked,а си изкарва 3 часа; оказа се, че суче 80мл и дохранвам вече с 30/40мил ХА мляко; вече е 5.900кг и 64см; педи ми обясни, че е ок да яде на 3 часа
Ама малко ли е наддал, че се нуждае от дохранване. Щото и Никола понякога изяжда 80 мл. и се дръпва.

# 183
  • София
Сладурчеста, ще снимам Шишко, за да се успокоиш...че сме и почти два месеца след вас Rolling Eyes
Днес се пообзаведох с нова пола и блузки за РД-то ми. Харесах си една риза, ама пусти bombs не се побират. Мяркам полата и поисках да меря и мацката ми дава  - да ама голяма. За моя радост се побрах в М размер, а тя чак се учуди
Жени, мерси за поканата, но няма да съм в София. Как сте вие с Антонио?

# 184
Лелееееее,нямате изчитане бре!
Да се разпиша докато не сте ме забравили. Flutter С това хубаво време сме само по разходки и вечеер сме гроги.Гледам да ходя повече,че тези кила не знам кога ще ги свалям.Ние за сега сме ок,малката става все по-интересна.И  тя се върти от корем на гръб,разтваря ръчички да хваща,но още не го прави.Смее се с глас,гука.На нея другия вторник ще й слагат Пентаксима,да видим как ще е на втория прием.
Искам да кажа на Георгиева и на Гери,че супер много се радвам за добрите диагнози на малчовците,както на Иники да наcелува малкия ПреКраси.
Сладурче машала за Никола,добре си качва момчето,пу пу.Нека.
Сиси Усмихнатата аз Колийф-а си го капех дитектно в устата Whistling
За кърмата за сега съм ок,нямам в изобилие,но пък й стига,но все още си хапва на поискване и към 6 пъти на денонощие го докарва.Иначе е започнала да ака много често,почти всеки памперс е наакан,като новородено,може би защото й спрях всякакви препарати против колики и сега й е по-лесно Grinning
В неделя бяхме в Майнатаун,та обиколихме новия MALL за втори път и си накупихме някои неща,а и повисяхме в кафетата по главната http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359812&pid=11469968
Дони,да ти е живо и здраво овнешкото мамче Mr. Green
Също така честита месечинка на Сами. Еспа страхотна торта  chef ,както и на всички останали месечинковци.
Йоана се напълни с всякакви рокли и дънкови сукмани,много кукленско наистина.Та баща й сега поръча от laredoute розов компект adidas с маратонки от същата марка.Има една приказка:"Баща й ходи да проси,тя шапка иска да носи" hahaha Толкова се е вживял в бащинството си и иска да върши всичко,че един ден ми каза,че ако има как и ще я кърми Joy
Забравих какво още щях да пиша newsm78. Пускам ви малко актуални снимки Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359812&pid=11371468
Хайде бай за сега,отивам да готвя боб   chef

# 185
Честито на месецо-рожденниците и на рожденничката баба.

Много е добре котето, още е малко омърлушена и отслабнала, не е шега работа котешката настинка. Благодаря.

mini_79 и да ме лишиш от удоволствието да цитирам Джером Джером.  Mr. Green Признай си, че във фейсбук ти е по-интересно, щото ни виждаш мутрите.

Доника, сутиените на sprider му е майката. 85D прави циците да изглеждат скъпи.

bubchenceto, ние с Краси сме крайно незабележителни, при условие, разбира се, че Копривка не изпорти работата. Ние сме там, където никой не ни очаква.  Mr. Green

Той между другото голям ценител на изкуството се извъди. Много се радва гоблените, но традиционната бродерия въобще не я ще. Обаче най-обича да зяпа една еднро-бодова репродукция на ирисите на Ван Гог, която съм сложила в хола, защото си падам по такива мацаници. Надявам се някой ден и на мен да ми я обясни тая картина.

Нацункан е и за тия дето не са сетили да му пратят целувки.  Laughing

# 186
Честито на всички имащи повод да празнуват днес  baloni

Забелязахте ли как всички деца  си лапат ръчичките в пъррвия от клиповете ,които постна  Лорини.

Мини,бях се затъжила за тебе .

Иники,,да ги напомниш ,онези дето ще  ви изследват, да ви наградят с почетен орден  bowuu

Данинце и на другите ,които имат момиченца,направо много ви завиждам. Искам пък и аз да купувам кукленски джунджурийки и да правя прическиии  4470 Weary

А как бихте обяснили този емотикон   Hands Thumbsup ???

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 18:55 от natali81

# 187
Момичета,вижте на какво попаднах в Стандарта

Пудра убива бебета

Китай е известен с опасните продукти, които произвежда, но този път в центъра на скандал с отровна бебешка пудра е германска компания, пише сп. "Шпигел". Става дума за пудрата Nuk на фирма "Mapa", която е иззета от китайския пазар заради опасения, че съдържа азбест, който предизвиква рак. Продукти на фирмата се продават и на българския пазар.
Препоръките са дошли от санитарните служби на Южна Корея, които тествали 30 вида бебешки пудри на различни производители и в 12 от тях откриват азбест. Нишките на азбеста са особено опасни, когато се вдишват. Те могат да повредят дробовете и да предизвикат рак. Сред тези продукти е и пудрата Nuk на фирма "Мара", която китайските власти спират от продажба. Говорител на китайската фирма, която внася продуктите на фирма "Mapa", е потвърдил спирането, но е отказал да коментира подозрението за съдържание на азбест. За сп. "Шпигел" говорител на фирмата в Германия съобщи, че ако трябва ще бъде използвана алтернативна рецептура, но и при старата не били известни досега оплаквания. Пудрата за китайския пазар се изработвала от фирма в Южна Корея, на която "Mapa" e дала лиценз. Германската фирма "Mapа" от 1973 г. е част от френската група Hutchinson, водещ концерн в каучуковата и синтетичната индустрия. В българското здравно министерство не е постъпило предупреждение за опасна пудра по евросистемата за бързо оповестяване РАПЕКС

# 188
Да се похваля - Яна е 4,600кг и 56см, тоест + 1,900кг и 9см от изписването. Според педи расте като по учебник Laughing Биха й първият Пентаксим и силно се надявам да няма реакции тази вечер.

Чудя се как да я обличам, че ми се струва топло. Гледам да спазвам правилото да я обличам, както себе си и днес в топлото беше с боди с къс ръкав, горна блуза с дълъг ръкав и панталон. Нося и поларено одеалце, та като ми се стори по-хладно и сме на сянка да я завивам....А масово по детските магазини не са пуснали летните дрешки #Cussing out Ами крайно време е, кво чакат - да стане септември ли?

Доника, сутиените на sprider му е майката. 85D прави циците да изглеждат скъпи.

Иники, ти ме заинтригува с тия сутиени...да взема да си закупя, та барем се уредя със скъпи цици Joy къде им е магазина и имат ли сайт? Че от втората бременност ми намаляха и отпуснаха циците и ми се увеличиха килограмите hahaha

# 189
 Въобще не слагам пудра, лекарката ми забрани, запушвала порите.

Sprider имат магазин на Витошка и на бул. България, до Джъмбото. 30 лева е един сутиен, сега има бели и лилави (кой казваше, че умира за лилави неща).  На Витошка има повече неща.

Хихихихи, Натали, ако има и почетен чек, може да се навия.  Mr. Green

# 190
Лилавите са за лилавия ни ангел Mr. Green аз ще заложа на класическите цветове Simple Smile
Айде наспамих темата Grinning

# 191

Хихихихи, Натали, ако има и почетен чек, може да се навия.  Mr. Green

Сори за спама,ама  в България да не би да са приели вече чековата система ? От любопитство питам .

И аз не ползвам пудра,но все пак благодаря на naiema

# 192
  • Варна.....
Ох, Иники, благодаря че го нацелува и от мен, че чак сега влизам.
Еспа, честито ти квото там го наричаш поредното месечно израстване.
Сладурчеста, и аз Шишок си отглеждам- 7 кг е Пресли.

# 193
 Натали не, разбира се, иначе половината народ щеше да е в затвора за банкова измама.  Joy стига с тоя спам

# 194
  • Варна
Привет , момичета !
Не съм писала , щото от диванетата не остава ред за компютъра . А и ни тресе градинска треска за баткото , мъж ми спа пред градините за заветен преден входящ номер . И сега ще си изчакаме чакането до 31.05.
Малък Данчо е добре , расте и хубавее , ей го на - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354868&pid=11478647 .На 2 мес удари 6,400. Далече е още от обръщане насам натам или нагоре-надолу . Ама пък може да го метнем на таблицата за умножение , че да блесне с нещо и той .  Crazy
Иники съгласи се - как ще се остави доктора , без да сложи поне една диагноза .
naiema не ползвам пудра и не виждам защо да се ползва изобщо  newsm78
stelaruseva и аз като Сладурчеста да питам - защо го дохранваш? То пробното кърмене не е особено информативно , има по-важни неща да се гледат .
Лорини изуми ме с тази вана .Да ме прощават , ама не ми изглежда свръхудобна

Общи условия

Активация на акаунт