Вчера се заех да изчета непрочетеното от старата и новата тема и щях да пиша, но нещо не ми се получи. Сега със затоплянето на времето сме все навън или пък гледам да свърша някаква работа
Доника, да ти е живо и здраво майчето!
Смайлинг, дактаринът не е само за млечница, а и за афти, така че няма да му навреди ,като го мажеш. За мазане можеш да използваш и клечка за уши.
Георгиева, много се зарадвах за хубавата новина

И аз съм към групата на мамите без МЦ. Миналия път ( с Гого) някъде докъм 6м. на бебето нямах МЦ.
Бели Ружи , дано по- бързо се увеличи кърмата ти. Странно ми е това да се изцеждаш преди кърмене, ами нали е за бебето кърмата и после с шише ли да я даваш. Аз отдавна спрях да се изцеждам след кърмене и когато усетя, че ми намалява кърмата, слагам по- често да суче и се наливам с повече течности ( най- вече вода).
Мини, хайде покажи се!
За обличането, когато беше много горещо само по боди с дълъг ръкав, дънков сукман и чорапогащник и незавита, че то големи жеги.
и мисля че е крайно време да се спра на някоя
и до там ...после пак блокаж 

Вече идея си нямам какво му е 
Нали я знаеш онази приказка "Никой не е длъжен да гледа на бабите внуците" 

че не пиша често но тъкмо почна и вие вече го обсъждате.така че черпя информация от вас.
на майка ти.А за срещата-защо не и беэ това всяка Неделя си висим там.Само кажи кога.
. Вече чукна 8-те кила, т.е. до другата седмица не трябва да качва нищо, че пак ще ми се кара педи.
.