). Носи му се славата на подкупен обаче. Аз лежах там с една мама, чието бебче имаше тумор в крачето. Та той надълго и нашироко обясняваше на майката как е много сложна и опасна операцията и как се надява да мине добре и т.н. После подметна нещо как таткото дали си носел чековата книжка.. На шега го направи, но нали знаеш - във всяка шега има малко истина. Така де - добър професионалист бил, но да си подготвена
Пенушлиев - при него ме пращаше д-р Попйорданова от МД (на мацките от кърмаческия докторката). Но лично аз, слава Богу, нямам впечатления от никого.. Успех и кураж! Пиши дали всичко е наред

Натали, абе ти сега ме хвърли в тъча..
Хич не се замислих дали може да е нещо друго.. Аз никога не съм имала афти и точно се зачудих как така му се появиха изведнъж - те нали уж усложнение на млечницата се водят, т.е. някаква по-остра степен.. Сега ще накарам Митко да го види, че той поне знае как изглеждат афтите...
Сега вече ще има школа "Иники" за отглеждане на деца с микроорганизми 
Аз също не знам дали бих си вкарала детето в болница заради това... Сигурно не бих, затова те поздравявам за смелостта ти
Ама далеч не съм такъв капацитет какъвто изглежда
.
. Пътуването до Мала църква мина много добре и там всичко беше ок с изключение на нощта - доста неспокойно спа Рая. Не е като да е искала да яде, но просто се будеше честичко и си пъшкаше нещо. Заберязахме, че се стряска от лая на кучета, от кукуригането на петли и т.н. - разните му селски звуци, които тя никога досега не е чувала
повече!
. Тегли така една седмица до 10 дни и я връщай, кофти е с везна вкъщи (това при положение, че всичко е наред, а аз мисля, че ще е така
Много му го харесвам