Пролетта дойде зелена и красива, Януарчето расте край мама най-щастливо

• 15 751
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Бели Ружи, май Сиси всичко ти е обяснила за кърменето и то накратко. Само да ти кажа, че Никола преди акаше по 10 пъти на ден, а изведнъж порасна и вече ака по 1 път, че понякога и пропуска, пък си наваксва на следващия ден. Ама аз го меря преди и след ядене и знам колко е изял.

Георгиева, много се радвам, че всичко е наред.
Барборанче, и при вас ще е ОК всичко.

Аз днес пак нямам кърма. Незнам що така. Мине не мине 1-2 седмици и суша. Що не ще да се регулира тая кърма незнам. Ама вече на ми пука да си призная честно.

Ние днес сме по разходки и кафенца с разни приятели и роднини, но естествено се прибираме за кърмене, че аз съм срамежлива. Ама видях две мами си кърмеха бебчетата в една градинка и на никой не му правеше впечатление та може и аз да се престраша.

Ох, пак се осра Никола, отивам да го пера.

# 136
Момичета спешно трябва да ми препоръчате професор от детска хирургия в Пирогов, моля ви спешно ми трябват мненията ви, моля ви................

# 137
Сонче, обадих се на моята приятелка да я питам, тя има бебче на 9 м., к. на 3м. го оперираха заради хидроцеле в Пирогов - Пенушлиев,  а също и завеждащия детска хирургия Бранков.

И да ви питам - откакто родих в горната част на бедрата ми се появяват често големи виолетови синини, а не помня да съм се удряла, Confused малко в повече violet ми идва, да не взема изцяло да полилавея Wink!

И да се върна на поздравленията- на Никола специални целувки, че мнооого голям е пораснал днес!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 20:43 от Angelviolet

# 138
Соня,
преди 3 години оперираха голямата дъщеря в Пирогов - д-р Димитров - изключително съм доволна.

# 139
violet нещо си се протрила с някъв панталон, може би...и на мен постоянно са ми сини краката на сгъвките и само нещо да ми се впие повече в кожата и ми става като протъркано...явно са ни се инежили кожите..май трябва някой по знаещ да каже...на мен никога не ми идва в повече цикламеното...елате да ми видите гардероба..

# 140
Соня, не мога да ти препоръчам никой, но се моля всичко с дечко да е ок! Ще чакаме новини!
Благодаря ви и за милите думи!Аз наистина вече съм спокойна, такива костни аномалии се срещат често и не са повод за притеснение!
Лорини, виждала съм я тази ваничк, но не ми допада. Ние къпехме Петя в анатомична (същата като на Натали), но на мен и тя не ми харесваше. Миналата седмица купихме една супер обикновенна и евтина ваничка за 18 лв. и Петя е много по щастлива в нея. Понякога и правя вана със смрадлика, друг път добавям към водата 100 мл кърма..отглеждам си малка Клеопатра
 Laughing

# 141
 Тъй завърнахме се успешно.

Първо водих Красито да види 3-та градска, както ви казах, много му хареса там, може и да поостане ден-два ако е рекъл Господ. Закарх си го вкъщи да се глези с баба му и излязох да се разтоваря с шопинг терапия.

С ненагледния си "чукнахме" среща в мола като тийн-гаджета и обикаляхме магазините в търсене на жестоки работи за без пари. Купихме му обувки на на 50% off от един магазин с мандаринесто име. Аз си харесах едни ризки ама пусто чудо станала съм четворна, а циците ми са провиснали като кучешки език. Много зле изглеждам във всичко различно от торба, мъжо вика, че щял да се развежда, не ме бил поръчвал такава, обаче го било страх, щяла съм да го заколя. Да пробва, пък ще видим.  Twisted Evil

На Краси му купих от IKEA една изключително евтинко и удобно легенче, мъжа ми му купи и пласмасово шезлонгчета за баня. Много се кефи на банята. Снимки няма да ви показвам, щото съм се зарекла голи бебешки снимки в интернет да не пускам. (имам собствена и напълно нелогична трактовка на понятието за дискретност)

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 21:27 от Иники

# 142
  • София
Здравейте мили ми момичета,
Благодаря ви от сърце за подкрепата. Тази история с колата се случи не на околовръстното, а една идея преди да изляза на него-на отбивката към него HugЛеле, ама вярно с Киша сме имали ден-само да знаете, че аз не съм и ударила колата Laughing Laughing
Иники, Натали, много хубави снимки Heart Eyes
Нанаето, дано Марти бързо да се оправя-гадни вируси Confused
Лорини, чудесна е нощницата Simple Smile
Георгиева1, това е невероятно, браво за хубавата новина newsm44
Бели Ружи baby_neutralбързо да минава лошото
А стоя МЦ вече не знам какво става-идва и си отива-има го 2 дни, послое няма нищо, сега пак някакакви капки-много съм объркана Rolling Eyes Rolling EyesДа се надявам, че ще се регулира   Sunglasses
Спокойна вечер на всички майки, татковци и бебочета  bouquet

# 143
за фенките на "1001 нощи" следите ли новите серии във форума...

# 144
Ох, ама съвсем забравих да почерпя. Верно, че Никола днес става на цели 4 месеца. Добре, че Angelviolet ме подсети.

И моите крака са все насинени. Ама аз явно се удрям някъде без да забележа, щото по-надолу са ми синините. Ама все едно са ме били  hahaha.

Ей, добре че ме подсети да видя какво става с любимия ми сериал, че вече няма какво да гледа докато кърмя. Изгледах какви ли не сериали, вършейки тази работа.  Joy

# 145
Глейте какви номера ми прави ненагледният!!!

първата снимка е какво видях в кухнята, втората е какво намерих като отворих кутията в търсене на торта Шоколина

Доника, нали вече казах за пристрастяването към имошънки. Те ти жив пример.

# 146
соня-82 аз не мога да ти помогна защото съм от Варна, но се моля всичко да бъде наред с бебчето ти и всичките ти близки  Praynig.
Бели Ружи аз обличам Маги с блузка с дълъг ръкав отгоре боди не много дебело и одяло което разтварям ако е топло.
Ей как не се сетих и аз да изсипвам малко кърма във ваничката въпреки,че спрях да се изцеждам вечер.Вие цедите ли се,ние не сме се отказали от нощното хранене и затова спрях засега да чукна на дърво Маги е доволна.
Merrygold апартамента ни има застраховка и то пълна защото е с ипотека първото което направихме е да се обърнем към застрахователите и писахме жалба платиха ни по малко от 200лв. и ни казаха, че не са полиция и,че за такъв теч нямат парична изгода да заведът дело.Това е положението в България плащай по банки на застрахователи а като се наложи помощ от никъде  #2gunfire.
Lorini и на мен ваничката не ми изглежда удобна имам чувсвото , че тежеста ще пада на дупето апък трябва да държи главата доста стабилно.Аз имам една книга където пише за масажа и гимнастиката и там има едно упражнение ,което лично аз ме е страх да го правя.
Уражнението се казва "ембрион" и има благоприятно въздействие в/у нервната система и вестибуларния апарат.Бебето се слага по гръб и ръчичките му се кръстосват пред гърдите,крачетата се сгъват към коремчето като коленете са широко разтворени , главичката се притиска към коленцата т.е към гърдичките , с едната ръка се задържат ръчичките и крачетата с другата се държи главичката под тила.В тази поза се полюшва напред назад,настрани и в кръг.Пише, че ако плаче така може да се успокои.Ако целта ти е да пресъздадеш утробата може да пробваш това упражнение  Wink.

Само да питам ползващите Пуфис имаха ли ластик на гръбчето,аз най- накрая си харесах Либерото ама да питам,че ми дадоха един ама забравих.

# 147
Ред
Следим ги, следим ги...даже и първите серии изгледах:) В този ред на мисли, който не е гледал първс и втора серия да ги гледа-много са силни!
Лорини, а ти получи ли рокличката от Ла Редут?
Иники.....твоя мъж #2gunfire #2gunfire #2gunfire ама моят се смя много

# 148
sladur4esta да ти е жив и здрав Никола много да те радва!

# 149
Да питам някой изследвал ли си е кърмата ? защо и какъв е бил резултата ? /почвам да се чудя с моята диета дали се храни добре това дете  newsm78  въпреки, че постоянно ям супи от сезонните зеленчуци + яденета с месо + бира + боза..= до пръсване../

Общи условия

Активация на акаунт