Алтернативни продукти за дамска хигиена

• 133 002
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 510
Ами познати които да пътуват към теб няма ли?

Всъщност наш'те ще пътуват след малко повече от месец насам  Thinking , но предполагам ще трябва да им обясня какви се тази странни стоки от секс шопа. Ще търся тук нещо, че става доста сложно с организацията така  Wink .

# 511
Е, то повечето хора няма да се сетят за какво ще служат тези яйца, едва ли ще има надпис сексшоп  Mr. Green

# 512
Стискайте палци един познат, който живее в Москва и често се прибира да се навие. т.е. каза ОК, само не разбра за какво става дума Simple Smile Та - утре ще говоря с него.  Praynig

# 513
  • Варна, морето и сините вълни!
Ами познати които да пътуват към теб няма ли?

Всъщност наш'те ще пътуват след малко повече от месец насам  Thinking , но предполагам ще трябва да им обясня какви се тази странни стоки от секс шопа. Ще търся тук нещо, че става доста сложно с организацията така  Wink .
Мога да ти ги опкаовам като подарък и ако държат да го видят ще кажеш че са сувенири за Велик Ден  Laughing

# 514
Хаха, Мими & Мактуб благодаря ви за предложенията, но наистина става доста сложно с организацията, не искам да ви ангажирам, а и на майка ми вече съм и поставила доста задачки, неудобно ми е и с това да я занимавам. Ще потърся нещо тук  Hug

# 515
Така искам да ви кажа дами че сте ужасни просто!!! Равратихте ме тотално!...
                            Ох, не ми говори - още не мога да преглътна в каква посока се развивам, откакто имам чашка  Stop. Всеки момент очаквам някой да ме издири по IP, да ми почука на вратата и да ме води на психопреглед  hahaha.

П.П. Мъжете ви знаят ли? И как реагират, ако да?

# 516
И тук да се запиша,благодарение на Виргиния   bouquet

# 517
Приятелят ми реагира доста отрицателно на чашката Cry
За яйца не съм споменавала, но така или иначе и аз не съм решила още дали искам.

# 518
                             П.П. Мъжете ви знаят ли? И как реагират, ако да?

За чашката знае. Как да реагира - нормално. Първо малко майтап, като с всяко нещо ново. После нищо особено. Но той си знае че има луда жена  Mr. Green А и как да не е доволлен - няма да го прашам да ми пазари превръзки по спешност, не купуваме изобшо подобен артикул. Кеф му е че не му мрънкам - колко съм се олескала и как смърдя и колко е гадно... и т.н
За яйцата - не знае щото още не съм си купила. Но съм убедена, че ще им намерим взаимно приложение  Crazy Crazy
Та ние сме от лудите за връзване, аз повече  Mr. Green

# 519
Моят беше въодушевен, всичко, което влиза вътре и интересно Crazy За яйцата не знае, но и аз не съм сигурна дали искам и дали ще си взема. Но съм сигурна, че за тях ще бъде още по-въодушевен и ще иска и да помага сигурно.

# 520
Юхуууууууууу, отговориха ми от магазина за 500 рубли. Направо питах за 8-10 комплекта колко ще струва. Казаха че ще проверят възможностите за доставка, ще се свържат с мен и ще ми кажат опциите и цената. Искат ако поръчваме да платим предварително Peace

# 521
А моят мъж няма идея нито за чашката, нито за яйцата - искам да го изненадам като един ден ми скина пишката с вагиналните си мускули  Joy

# 522
 Joy
Ахахаха, ох.
Ще умра от смях.
Ама какво ли ми трябваше и на мен да се обяснявам какви са тия неща  Laughing

# 523
Ами за чашката, не виждам какво общо имат мъжете! Да не би те да избират тампони и превръзки или пък да плащат което и да е от тези неща, та да имат претенции?! Аз нямам претенции към марката и модела на самобръсначката му примерно, на същата логика е...
За яйцата могат само да  са благодарни че имат такива хахави жени, готови да ровят нета и да се лишат от няколко обяда, за да се сдобият с този ценен трунировъчен уред  Mr. Green

jenny_b, Mimito   bouquet  bouquet  bouquet

# 524
Може ли и на мен да ми поръчате чашка от ebay , аз мога и сама, но в момента нямам кредитна карта. Ако може ще искам малкия размер. Чудя се и за яйце, но аз не съм раждала. Ще си помисля и за яйце.

Общи условия

Активация на акаунт