Алтернативни продукти за дамска хигиена

• 132 908
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 615
...Пускам номера на сметката, за да пуснем поръчката   bouquet
                          Сметката - ок, а колко парички точно се пада на човек? Т.е. ако искам да преведа сега, колко да изпратя?
И аз бих искала да разбера това. Мими ми писа, че е писала в темата, но аз не намирам къде. Ако излиза по 18.33 в период на комплект и сложа още няколко за вътрешна доставка 25 долара добре ли е? По курс 1,40 примерно?

# 616
  • Варна, морето и сините вълни!
Момичета, много ви моля да ме извините за телеграфния стил. Пиша от работа и днес като за петък имам адски много документи за обработка.
Пиша списъка , моля ако някой съм пропуснала да ме уведоми, че ми стана каша. Пиша реални имена, а на някои никовете.
така
Елица 1 бухтичка
Теодора 1 chiges
Фани 1 lilita
Мег 2
Жени 1
Вергиния 1
Хедра 1
Аз 2

И така пак станахме 11 и сме на по евтината оферта.

Днес курс на експребанк продава ми казаха 1.5 не вярвам да мръдне много.

И така имаме 210 $ + 29 $ за комисионната. Това прави 239$ грубо 22$ *1.5 = 32.60 за комплект.
Мисля че това е. После ще ви дам отчет. Ако останат парички ще ви ги върна. Ако стане така че да имате да давате ще се разберем някак си  Peace

Надявам се да съм била ясна , че не знам какво излезе накрая Mr. Green Mr. Green Embarassed
Моля който ми пуска паричките да си пише и ника ако някой друг пуска парите  bouquet  bouquet

# 617
                           48.90 лв излиза по курс 1.50. Но пък преброих 10 комплекта  Thinking.

# 618
Грешката е моя 10 комплекта.
Сметнах ги пак идват 130$ за яйцата + 60$ доставка+22$ трансфер пари
212$*1.5 = 318 или 31.80

Дано не съм срепила пак  Confused

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 16:08 от Mimito

# 619
                          31.80 ми се струва ок. Лв, нали? В понеделник ще ги преведа, тъй като вече няма как.

# 620
Да говорим в лева  bouquetАз ще ги обърна на място в долари.

# 621
Мимито, значи в понеделник до обяд трябва да са ти на сметката парите, и следобед правиш трансфер. Правилно ли разбрах? Така и курсът няма да се промени особено.
За доставката до София, някой писа ли се "гара разпределителна"? Аз няма да съм тук от 7-ми до 22-ри...

# 622
Значи по 32 лв/комплект последно? В понеделник до обяд най-късно така ли? Аз ще ги пусна директно в ПИБ, така че ще влязат веднага.

# 623
Дами, ще ида в понеделник след 11 да видя как е баланса по сметката. Ако всички пари са налице ги тегля и отивм веднага до Експресбанк да направя превода!
Ако в 11 не са дошли висчки пари, ще ида към 16.00 да видя как е салдото. Ако са там към 16.00 тегля и пращам пак. Ако така пропаднат нещата ще преведем парите във вторник след 11  Peace  bouquet

# 624
                         Отсега ми е ясно, че няма да се класирам с превода (отсега си казвам). Надявам се вторник парите да пристигнат.

# 625
О, извинявайте за курса, само написах долар в търсачката и ми излезе такъв курс. Затова толкова настоятелно питах и аз, щото се знам каква съм нещотърсачка  Grinning. Ще пусна 35, пък после ще добавя каквото е необходимо за вътрешното изпращане.
Да допълня- мъжът ми каза, че нямало да пристигнат преди вторник  Sad.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 20:31 от chiges

# 626
Момичета, съжалявам, че ви прекъсвам уговорката с въпрос от друго естество.

Искам да си купя многократни превръзки за ежедневна употреба. Прегледах темата набързо, признавам, че не съм чела всичко подробно. Ако някъде сте ги обсъждали, моля да ме насочите.
Говорих с едно момиче, което ми каза, че многократните превръзки са доста дебели и не са удобни за ежедневна употреба.
На един от линковете, които Еовин е дала в първия постинг, открих тези, които се рекламират за ежедневна употреба. Някоя от вас има ли такива или други, доволна ли е, колко са дебели?
Ще се радвам на всякакви мнения и съвети. Благодаря ви предварително.  Grinning

# 627
Кюбит, моите са пантилайнър, но не на тази фирма. Обаче пък нямам от другите, за да преценя дебелината.
Не са много дебели, моите поне, горе-долу с дебелината на нормална превръзка от еднократните.
На мен лично са ми удобни, по-мекички са ми от еднократните.

# 628
Кюбит, тези изглеждат по тънки от моите - взех от Екомама, не помня мараката. Обаче са трислойни със непропусклив слой по средата и допълнително парче, което може да се слага/сменя по избор. Имат обкантване по края и това им придава "дебел" завършек, което на тесни летни панталони си личи. Твоите изглеждата само прошити по краищата, и сигурно са почти незабележими. Моите май се водят мини за цикъл, а не съвсем ежедневни, но просто нямаше разлика (поне на картинка). Вътрешният памучен слой е много мек, както и този на парчето, но това флисе на линка, който си дала, не знам какво ще да е...

# 629
Момичета, днес говорих с Хедра и се светнах, че имате такава приказна тема Hug
Искам яйце и чашки - късно ли е?
Май средно по големина яйце ще ми трябва (щото съм почти на 30 с две цезарови, ама едното беше 10 часа нормално раждане...)
Та казвайте, че да давам парички овреме Hug

Общи условия

Активация на акаунт