Алтернативни продукти за дамска хигиена

• 132 822
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 930
Превръзки поръчах от екомама - тези. И чашката мислех да поръчам от там, но промоцията на babykind ми се струва добра. И превръзките са на по-добра цена, но не бях обърнала внимание.
От ebay не пазарувам, не знам защо точно Crazy, но благодаря за съвета Simple Smile

# 931
                            Споделям: тествах чашката в басейн - не се пълни (поне първите 30 минутки), даже съвсем сухичка беше отвътре  Peace. Понеже четох различни мнения тук, реших да я тествам без да съм в цикъл.

# 932
Ей, да бе, това е добра идея - да се пробва чашката в басейн или в морето извън цикъл. Така няма да се притеснявам, че ще се разтече и ще окървя "положението".
Кажете, бе мацки, и вашето ли най-малко яйце е с толкова остро връхче, в сравнение с другите 2? Аз ей сега ще ги пробвам (само, че не помня какви бяха позите, така че само ще стягам мускулите и туй то, както и ще пробвам да повървя, ако не се изхлузват) и може пак да вляза да докладвам.  Simple Smile
.. голямото все си изпада, с другите още не съм пробвала.

Ей това и от мен.
След 2-3 минути опити да го застопоря, или поне достатъчно навътре да влезе, успявам за по няколко секунди да стискам и да не изпада. Иначе - влиза по-трудно отколкото излиза.
Като съм изправена се задържа, но като се наведа леко напред с разкрач колкото раменете и като стискам и малко по малко се изхлузва. Най-малкото ми изпадва най-лесно.
И пак да питам какъв конец да си взема за смяна евентуално?

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 02:36 от desi_sunshine

# 933
  • София, Младост 2
Аз имам голям повод за хвалба - отчитам резултати от 1 (една) седмица използване на яйцето:

1. Махнах конеца и сега го слагам както трябва, с дупето напред.

2. Научих се да го въртя Joy Не е толкова трудно, колкото изглежда - обаче много болят мускулите после, явно е страшно натоварване. Не ме питайте точно как става... не мисля, че мога да го обясня. Получи ми се, като си представях как си въртя ханша, само че не въртиш самия ханш, а мускулите отвътре - по-добе от това не мога да го обясня. Още не мога много гладко да го правя, а е по-скоро на тласъци, но с още малко упражнения ще стане по-добре. За да усещам какво става, държа върха на пръста вътре, опрян във върха на яйцето, за да мога да знам дали наистина правя нещо.

3. Мъжът самичък забеляза резултати от упражненията Blush Каза, че се усеща супер готино, все едно някой му го стиска отвътре с ръка - и се кефи максимално Blush Каза да се похваля непременно Mr. Green (явно мисли за благото на останалите от мъжкия род, чиито жени са достатъчно луди Joy). За мен някаква особена разлика в усещането няма, освен че ме кефи как той се кефи Laughing

4. Забравих още 2 неща, които забелязвам като положителен ефект - упражненията стягат не само мускулите отвътре, а и коремните мускули, поне в долната част на корема (което за мен е добре дошло, тъй като имам нужда) Laughing И още нещо - регулират редовното изхождане, което също е голям плюс.

Мислих по въпроса защо не ми изпадва яйцето и защо бързо ми се получиха нещата и стигнах до две възможни обяснения. Едното е, че докторът при раждането се престара и ме заши твърде тясно, заради което си имах проблеми почти година след това Twisted Evil Но не съм убедена, че това е достоверно, защото все пак шиенето е на входа на влагалището, а не е пластика на целите влагалищни стени Thinking Другото е, че имам много лошия навик да стискам с часове и да не ходя да пишкам (заради гадните училищни тоалетни) - това със сигурност стиска точно тези мускули и явно годините практика си оказват ролята сега Thinking

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 08:51 от hedra

# 934
Хедра, моля те, опиши точно кои упражнения правиш - колко време и пъти на ден и т.н. малко инфо като за мързели като мен.  Embarassed  Нямам време да ги търся да си ги припомням.
Аз просто стягах, задържах за кратко и отпусках, но да ви се оплача, не усещам нищо вътре. Дори като вървя не го усещам яйцето. Как тогава ще правя каквито и да е упражнения не зная.  newsm78 Ще си държа пръста долу да следя дали се мърда въобще - това е ясно.

# 935
...Другото е, че имам много лошия навик да стискам с часове и да не ходя да пишкам...
                            Вчера стисках повече от 5 часа, голямо стискане беше... и накрая все още неизвадената чашка се оказа толкова високо, колкото досега не ми беше влизала  Shocked. Но и доста ми помогнаха упражненията с топчето май.
                            hedra, страхотни обяснения   bouquet! А след секс (със...стискане  Blush) после боляха ли те мускулите? Аз веднъж имах мускулна треска, и се чудя от това ли беше...

# 936
Хедра, страхотни обяснения  Hug
Аз мисля, че е заради стискането, понеже имам подобен опит, но със зверско стискане по време на цикъл, защото много мразя усещането, че нещо ми изтича, ада се опитваш да задържиш течност си иска бая стискане. Обаче чашката хич не ме предразполага към това и определено има ефект на разхлабване Sad
Не мисля, че е било шиенето при раждането, понеже едва ли са правили пластика на мускула на тазовото дъно - 8-цата, точто тя определя затвора на изхода. При мен много ясно се усеща по-големия кръг на влагалището и по-малкия на ануса, но този на влагалището определено е по-голям от диаметъра на яйцето, та ще си имам работа Wink

Ето и моят опит - пробвах два пъти с връвчицата - пада и ясно усещам, че точно дупето го води, затова махнах връвчицата и го сложих с дупето напред - значително по-добре - успях да спокойно да прекося половината апартамент - 8 м и се опитах да направя по-съществени упражнения, но не му се получи, започна да се изхлузва и не можах да го спра. Изкарах и 1 нощ с него - много се усеща (или аз усещм много) - усещане за тежест точно там където е яйцето.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 12:51 от Meg!

# 937
  • София, Младост 2
Упражненията много накратко:

Слагате яйцето с дупето напред. Стягате мускулите, за да не падне (за който му е трудно), може и да си държите с ръка пеперудката, ако се притеснявате.
Заставате с разтворени крака - горе-долу на ширината на раменете да са отворени, т.е. не е бог знае колко. Присвивате леко колене, все едно ще пружинирате. Продължавате да си държите ръката на място, че да не изпадне яйцето и стискате отвътре колкото можете (това малко наслука го пиша, защото при мен яйцето си седи на място).
Подпрете си яйцето с върха на единия пръст, така че да стои вътре и да усещате какво правите - и стегнете силно самия отвор на влагалището, за да затворите вътре яйцето и да не изпада.
Сега започвате да вдишвате и стягате мускулите отвътре, така че да усетите яйцето - ще го усетите или поне би трябвало, то е бая голямо и тежко, освен това е много твърдо. Стискате колкото сила имате, докато започнете да оставате без дъх - и отпускате полека, издишвайки.

Мисля, че това дотук е добре като за начало, докато се научи човек да задържа яйцето. Правите колкото повторения искате - и за колкото имате сили.

Втора част, когато вече хубаво се задържа яйцето и не се притеснявате, че ще изпадне:

Същата позиция на краката, ръцете са като в първа позиция на балет Mr. Green (т.е. се намират на равнището на таза, леко окръглени), само че са свити в юмруци.

Започвате да вдишвате и стисвате яйцето. И като го стиснете, опитвате да го придвижите навътре - все едно да го всмукнете навътре, като силно стягате отвора на влагалището. Знаете как става с чашката - по същия начин е и тук. Може първоначално да си държите върха на пръста вътре във влагалището, за да усещате какво правите.
Издишвате и полека отпускате мускулите, така че яйцето пак да слезе надолу (дръжте си ръката в позиция да можете да го хванете, докато се почувствате сигурни, че няма да изпадне).
И пак отначало - и така, докато имате сили или време, обикновено е няколко минути, едва ли повече от 4-5 мин. Ако не се уморявате много и имате време и настроение, може да правите колкото серии искате - аз обичайно правя 2 серии, но не броя колко пъти, защото мразя - правя просто колкото имам желание.

Под душа наистина е доста удобно да се правят упражненията и пестите време, т.е. не е нужно специално да си търсите време за упражнението, пък и така и така човек е гол и съблечен - и сам, в повечето случаи Mr. Green (тук не визирам мъжете, а децата... Laughing). А и като приключите с упражненията, не вадите яйцето, а го оставяте да си седи вътре, докато свършите цялостно с тоалета, накрая преди излизане от банята вадите, измивате и прибирате.

Аз се опитвам да правя и другите неща след упражненията, т.е. събирането и придвижването на Чи-енергията, ей така за идеята (хич не съм навътре в тези неща, но ги пишеше при упражненията с яйцата в линка, който някой беше пуснал нагоре - Лилита?) - приятно и отпускащо е. Но това вече е съвсем друго. Обаче мога наистина силно да препоръчам масажите на бюста, които са дадени в същия линк - на мен определено значително ми облекчават болките в гърдите преди цикъл и са добра подготовка за поставянето на яйцето, тъй като кръвоснабдяват влагалището и водят до леко овлажняване (нормално, предвид че се масажират и дразнят зърната и гърдите, т.е. предизвикват възбуда).

# 938
Втори опит с голямото: ако го сложа по-навътре, както тампон примерно, успявам да го задържа и да стягам. Даже усещам как се движи нагоре. Сигурна съм че се движи, защото е едно бая студено. За конеца - мога и аз да го махна, защото поне за сега както разбрахте усилие за падането му почти няма. А после ще надобрея много и ще си го изтласквам хубаво.
За шиенето след раждане - и мен хубаво ме зашиха, 10 м. след това едва едва.. но не мисля, че това ми е помогнало Simple Smile
Средното яйце и то не ми изпада, след около 5 мин. с голямото. Ама държах за всеки случай ръката отдолу, защото си има реална опасност да се счупи в банята.

Ще пробвам довечера подробните указания на hedra и пак ще пиша Simple Smile

# 939
аз обичайно правя 2 серии, но не броя колко пъти, защото мразя - правя просто колкото имам желание.
Под 2 серии имаш предвид 2 пъти дневно ли?
Много благодарности за подробните уроци!  Hug
Като се похвалим, че сме напреднали, ще питаме за още техники.  Wink
Като приспя детето и се почвам.  Flutter

# 940
Аз да се похваля, че преди малко предадох последния комплект яйца Simple Smile Така че скоро сигурно ще има още хвалещи се с постижения / падения  Joy

# 941
  • София, Младост 2
аз обичайно правя 2 серии, но не броя колко пъти, защото мразя - правя просто колкото имам желание.
Под 2 серии имаш предвид 2 пъти дневно ли?
Много благодарности за подробните уроци!  Hug
Като се похвалим, че сме напреднали, ще питаме за още техники.  Wink
Като приспя детето и се почвам.  Flutter

Вие пък - все едно аз съм много напреднала с една седмица упражнения hahaha
Под две серии имам предвид две серии с малка разлика във времето - упражнения правя само вечер, като вляза да се къпя, така че първа серия е като вляза в банята, а втора - малко преди да изляза, като яйцето ми стои вътре през цялото време между двете серии, докато се къпя и оправям Simple Smile Вчера даже се обезкосмявах на веселите местенца (бръсначка ползвам) и ми беше чудно дали ще ми е спокойно с яйцето, че е малко повече акробатика от просто разхождане - нямаше проблеми.

# 942
Aз определено не съм добре зашита от първото раждане. За това и чашката много ми се смъква. Мислите ли , че биха се получили при мен дабри резултати от упражненията с яйца?

# 943
Алабала, работата е с мускулите, не с меката тъкън, т.е. зависи какво са шили, но би трябвало мускулите да се оправят с упражнения.

Хедра, страхотна идея за упражнения в банята - хем пести човек време, хем е удобно и си сам Simple Smile
Много добре ми се отразиха упражненията под душа - и аз предпочитам да стискам силно докато мога, и после да го оставя да се изхлузи, ама така и не стигнах до втора серия; просто тялото ми подде идята на юруш и си останах със стиснати мускули - не, че не мога да ги отпусна, но ми е много добре така, много ясно се усеща движението, направо се чувствам обратно себе си Simple Smile След цяла година липса на упражнения, сега ядно тялото си спомня как е било преди и съм изумена колко бързо се получават нещата. Май идва ред на по-дребните яйца Simple Smile

Жени, като дойде време да се превеждат пари за "пикалото", пусни напомняне, моля   bouquet

Някой знае ли защо не се препоръчва чашката за лохии? Аз се сещам за следните възможни причини, но дали имат нещо общо с реалността...
- влагилщните стени са все още много нагънати и няма да се получи вакум
- риск от инфекции и значително по-нежеланите им последствия, пред вид това, че и бебесе кърми
- неприятно усещане/невъзможност за носене поради шевове

# 944
Meg! , аз лично като знам голямата колко трудно излезе, изобщо не би ми хрумнало нещо толкова скоро пак да влезе през този вход. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт