Само дето мама и на Елия е супер непохватна и не мога да се справям с кличката, но няма да се предаваме. ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=11418334
Само дето мама и на Елия е супер непохватна и не мога да се справям с кличката, но няма да се предаваме. 
. Егати и лудата майка как си тормозя детето да стои гладно милото, то не си е работа това . Все мрънка , и хленчи по цял ден и вечерта като се изнерви и доста реве.
, направо ще се гръмна, не знам кво да го правя милото, май ще се дохранваме.
Мен ме е страх и за 1 час да седи така.Все си мислех, че щото нащо столче е някакво измислено, не е марково или издържало някакви тестове...от Джъмбо е купувано, ама като гледам моделът е един и същ на всичките.
нямам си и на идея,ние днес седяхме час и нещо на тераската в коша за новородено,добре че го вземахме с количката,че ако бях взела само столчето за кола не знам как щяхме да го караме-то неудобна работа.
вие имали ли сте такива проблеми,гледам че ту му минават ту излизат,по тялото нямаме,та много се замислих на думите:Ако влезе жена в цикъл при детето,то се изривало по лицето!?!?! чудя се-може и да са верни,не съм сигурна дали е влизала жена в цикъл при него докато бях в болницата
но май леля ми като е идвала да го види и е била неразположена...
, не е от това, че го е виждала жена в цикъл
Споко, ще мине!
И двамата ми синове бяха се опъпчили точно като тийнове, че и кожата им мазнееше
, абе - кофти гледка за бебе. Но така се "чистят" от хормоните.
, само чиста преварена.
, но понякога и то не помога за успокояване

Едни сополи,едно чудо,та така се притеснявам и Боянката да не лепне нещо.Направо ми настръхват косите
като си помисля само.

Незнам, да търся ли или по толкова вървят? Кажете вие какви взехте?
наколенки... Я да се фукна, за да успокоя кърмещите мами, особено тези с проблеми в началото. Ако някой помни нашите проблеми с кърменето, вече мога с ръка на сърцето да заявя, че сме ги преборили. Помпа не съм ползвала от 2 дни, Калин суче и от двете гърди (най-сетне!) на поискване (редувам ги, ако иска, додавам и от "втората") - и вчера беше... 4.530 кг. (за 2 седмици е качил 900 грама, ако правилно съм измерила - дали е възможно
)
Така че пак ще прося помощ (за София): споделете техник за хладилници, които идва на място
Интересно какво ли ще се развали утре