Ами неможах да се организирам в събота, като можеше баща й да я гледа и сега- с количката! Ама тя козметичката ми е казвала, че така ходят при нея майки- и затова и аз отивам!
Защото Южния си е целия цивилизован и няма запуснати алеи. Аз също понякога хода в Западния, хубав е от централния вход и на някои по централни места 
Значи ли това, че нямам достатъчно кърма
Два пъти се преобличах и 1 път него.(нали ми повръща на рамото та и косата ми оповръща).Трябва да слагам някаква кърпичка на рамото,но все забравям да взема когато го храня.

Оставиха ме в предзала да си чакам, а аз почнах да раждам
Дойде напън - напънах и усетих как нещо ми излиза между каката
Дойде акушерката и от вратата каза "абе деска мехура ти е отвън" Пукна ми го, обади се на док да дойде. Каза "Ми до 5 мин ще си родила давай да те местим в родилна зала" Тръгнахме като по пътя аз спирах и напъвах, качих се на леглото напънах 2 пъти и родих без ох, без ах и думичка не издадох
Виждам че сте видели и снимките там личи че съм си ок,снимките са час след раждането

.
Взе да ме целува по гърдите - те протекоха
, радвам се че всичко е минало токова лесно 

. Алек също не може да изяде 120 мл. - обикновенно яде около 100тина. При оригване слагам на рамото ми пелена, ние основно с това се бършем 
Иначе по време на яденето го оригвам по няколко пъти Благодаря ви предварително
Препоръчани теми