РУСЕНСКИ пролетен карнавал

• 17 079
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Аз да попитам, има ли клуб по бейзбол в града ни.  newsm78
Сашко се опитва да тренира из нас с една кегла вместо бухалка и каза, че би ходил на тренировки.  Joy

# 226
*dessi*   благодаря!

# 227
Byni аз бях виждала преди в магазина горе по главната-на един ъгъл/не му зн името , преди халите , като се качваш нагоре , зад него в малката уличка има още два детски маг за обувки и за бебета/, дано си ме разбрала  Blush

# 228
galuni,детския кът в дунав се намира до лятната градина на дунав,сега там има търговски център.клубът е на втория етаж.няма проблем да ги оставиш за колкото искаш.аз лично съм много доволна.патиланци е под всякаква критика,пак мое мнение.съжалявам за баща ти,дано се оправи бързо. Peace

# 229
galuni,можеш да провериш и в частното у-щи ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ-там също гледат почасово и цял ден,но май е скъпичко  Thinking

# 230
Момичета, гледам онзи ден на Норд тече усилен ремонт, правят се барове и т.н. Това означава ли, че пак ще има там дискотека, нали уж я бяха затворили?! Нямам думи за цялата тази простотия. Мои познати ми казаха, че наистина щяло да бъде открита дискотека както преди, но се надявам да са сгрешили...

# 231
Аз,пък,чух,че щяло да бъде нещо като АКВА ПАРК  Thinking

# 232
  • ride my bike...
благодаря ви   bouquet

# 233
Момичета, нека и тук да си компна това
Става въпрос за религиозно, а не по медицински причини. И все пак доста се притеснявам. Който е минал вече по този път може ли да ми даде малко по вече инфо, моля. Спряхме се на доктор, но начинът да бъде точно едновремешно обрязване. Доста се интересувах докато решим как ще бъде. Все пак предпочитам да го направи човек, който го върши постоянно, от колкото доктор в болница под упойка - все пак на тях по рядко им се случва такава практика за сега поне. А относно начина - предпочетохме това, дори пред лазерното сечение или както точно се казва с цел да няма никакво облъчване на мястото.

пуснах я в здравен справочник, но ако от Русе някой сподели как е постъпил ще ми е от голяма полза
Благодаря ви много и моля да не ми се ядосвате, ако пък ви подразни ще си изтрия мнението

# 234
Шанел, в клиника Медикус ( зад Лайното) правят тази манипулация.  моя приятелка ми каза, че докторът бил малко грубичък, но пък майстор и детето много бързо се възстановило.

# 235
Момичета, нека и тук да си компна това
Става въпрос за религиозно, а не по медицински причини. И все пак доста се притеснявам. Който е минал вече по този път може ли да ми даде малко по вече инфо, моля. Спряхме се на доктор, но начинът да бъде точно едновремешно обрязване. Доста се интересувах докато решим как ще бъде. Все пак предпочитам да го направи човек, който го върши постоянно, от колкото доктор в болница под упойка - все пак на тях по рядко им се случва такава практика за сега поне. А относно начина - предпочетохме това, дори пред лазерното сечение или както точно се казва с цел да няма никакво облъчване на мястото.

пуснах я в здравен справочник, но ако от Русе някой сподели как е постъпил ще ми е от голяма полза
Благодаря ви много и моля да не ми се ядосвате, ако пък ви подразни ще си изтрия мнението

Добре си се ориентирала доктор да ти направи тази манипулация  Peace
Няма защо да си триеш мнението-всички сме хора,всеки си изповядва своята религия и се съобразява с нейните канони! Peace

# 236
Шанел, преди 7 години правиха подобна манипулация на сина ми - не обрязване, но обстойно орязване на кожата, тъй като беше много голяма и причиняваше събиране на микроби и оттам непрекъснати инфекции. Та тогава докторът ми предложи пълно обрязване, но аз отказах - за д-р Щерев става въпрос (уролог е). Не знам дали още практикува, но предполагам, че да. При Дани беше с пълна упойка и продължи около половин час. Следващите 2-3 дни са адски трудни - детето го боли и съответно отказва да пиша, докато вече не може да трае и се изпусне. И всяко пишане беше съпроводено с адски рев. Поне при нас беше така. Стискам палци при вас да мине бързо и безболезнено  Hug

# 237
  • Русе
shanel1982, бих ти препоръчала д-р Кожухарав (шеф е на детска хирургия) и има частен прием в клиника "Медикус" (предполагам Бумеранг има него предвид по-горе). Той прави манипулация на сина ми преди 3 години (заради къса юздичка и трудно забелване) и също предложи пълно обрязване като вариант. Доколкото знам, той се занимава често с проблемни мъжки атрибути при малчуганите (т.е. има достатъчно опит) Wink. Обаче, ме обърква факта, че говориш за "едновремешно обрязване" - без упойка ли имаш предвид? Rolling Eyes

# 238
Здравейте, момичета! Искам да попитам знае ли някоя мама на момче дали в града се продават Гормити и къде.  Благодаря  bouquet.

# 239
здравейте
пуснала съм обява в секцията Продавам на разни продукти на Ейвън неупотребявани, ако някой се интересува ето линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393713.0

Общи условия

Активация на акаунт