108 миндерчета на сянка, чаровните арабки са отново на седянка

• 21 052
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и благодаря на Любава за прекрасните кифли Hug
Анди,мила получих и изчето съобщението ти-ще ти отговоря веднага щом ми остане малко време Hug
Радвам се ,че сте добре

# 226
  • In a surreal moment!
Привет!
Ох , залях се от една голяма вълна романтика ...иска ли някой парченце...
Това е заглавието The Other End of the Line (2008) - имаго в Замундата- действайте без колебание.
Той - млад , красив , американец(какъв ли друг да е..аман от клишета, ама карай) ...Тя - млада , красива , индийка ...любов от пръв поглед т.е. разговор , непредвидими и много романтични ситуации и прекрасен край.....Пийнах т.е. гледах два пъти и съм опиянена от зелените му очи с премрежени ресници...
Много тийн прозвуча...то като прекали човек така става ....весел ден дружки ....опитвам се да съм спокойна и положителна, както ме посъветва док. , а днес Тишето щеше да стане на 23....ще отида до гробищата ....какво нещо е живота - днес си млад, красив,силен , изпълнен с живот ...една неволна грешка и .....
Живейте , заради тези , които ви обичат - останалите пуснете да "пътуват" - живота е прекалено кратък за да се вълнувате от измамници - това за новото момиче!
Целувам ви !  Heart Eyes

п.п Водна Лилия как се момичетата ? Сигурно много са пораснали !?! Сега така бързо се изменят... Живи и здрави !    bouquet

Наде - за тока - и тук народа пропищя след подмяна на електромери, въртят без да има вкл. нищо - отговора на ЕОН е - имало отечки в инсталациите , те нямали вина и прочие .
Не им се оставяй, следващия път може да получиш още по-тлъста сметката . На една самотна жена, която обикновено плащала 20-30лв, пратили сметка за февруари 1660лв - пишеше го в нашенски вестник. Помагат и да заведе дело , защото от ЕОН отхвърлили жалбата и ....ужас просто...

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 10:13 от Миг незабравим

# 227
Привет момичета,благодаря Ви сърдечно за поздравите за момчетата от мое и от тяхно име.Минавам набързо да почерпя,че все не ми остава време....  bouquet
Сабинка,Олд и Кате Мар.,на вас специални благодарности-знаете си защо Hug Hug Hug
Ани  newsm59 -много здраве и късмет ти желая!
Дани ,как сте?Усетихте ли трусовете?Разбрах ,че отново е имало.Мисля Ви  Hug
Успешен ден на всички! Hug

# 228
Магде, изпих си коктейла на екс. Мерси много! Hug

Ани, честит празник и от мен! Много здраве, късмет и пътешествия!  bouquet

(нали за АниСим става дума  newsm78)

Другарче, така е - позитивното мислене е основна движеща сила! Ти си знаеш в какво  Peace
Любава, и аз си взех кифличка  Mr. Green
Кате, същата гадост помня и аз от едно време, но без памперсите - тогава бяха много скъпи и ги ползваха мнгократно - вади се пълнежа и се пъха парче тензух или нещо друго, демек ползваха се като найлонови гащи...Но боклукът се изхвърляше по същата схема. Тогава бяха размирни години и боят не беше нищо - направо се убиваха  Sick

# 229
  Здравейте мили момичета!

Вече трети ден се опитвам да наваксам с четенето и да се разпиша адекватно и аз , но не ми се отдава Sad

Най-напред искам да поздравя Магдето за поредния и рожденик Яси! Магде- да ти е жив и здрав ,много безгрижно и щастливо детство и вълшебни моменти заедно на цялото ви прекрасно семейство!
Ани- Честит Рожден ден ! Бъди много здрава, обичана , и нека имаш безброй поводи за празнуване и мнооого приключения!!!

Другарче HugОпределено успя да ми предадеш и на мен това твое романтично настроение EmbarassedЩе сваля филмчето и без това съм на такава вълна- по- миналата седмица изгледах около 5 филма от началото до края , което преди ми се струваше " Mission impossible"-откакто се е родил малкия Mr. Green

Любава HugЕдна силна прегръдка и от мен и кураж! Не съм писала откакто ти си станала част от нашата групичка и затова погледнах всички твои публикации по-назад... Съжалявам ,че така се  е получило при теб! Момичетата вече са ти казали най-важното- а то е- всяко зло за добро-това е и моето мнение. Доколкото разбрах връзката ви е била от скоро( не , че това пречи да са толкова силни чувствата-напротив) , това според мен е положителното в цялата ситуация- представи си да беше продължило така година -две или повече , да се засилят още повече чувствата, очакванията ти към него и тогава пак да се стигне до тук... Животът е пред теб! Приеми това просто като един урок на живота , вземи само положителните емоции със себе си и отвори обятията си за утрешния ден! И си стоий тук с нас! Hug

Латеа-започна ли да четеш "книгата на книгите" Mr. Green
 Аз също съм я чела много отдавна в 9-10 клас и сигурно ще се посмея доста на клишетата и надъхания стил на писане ако я прочета отново. Спомням си , че преди да замина за Бахрейн имаше доста доброжелатели ,които искаха да ми я сложат в багажа - да не съм забравяла и да ми служела като една "червена лампичка " А тя каква стана....
 Ще ми пратите ли и на мен тази рецепта за франзелите PraynigНакъде съм я изпуснала...
 И какви вкусотийки сервирате тук всеки ден... Страшни сте!

Ди- ти по-добре ли си вече?Оправяй се скоростно! То не е никак смешно ,но не развесели с случката с ботуша и звездното небе! И ние сме по същия начин- в къщи се измарям много повече, отколкото ако обиколим половин Бахрейн-поне има мир Crazy

Наде- много неприятно нещо е това с тока, надявам се да пробиеш дебелата стена и да им натриеш хубаво сол на главата!Това е  нечувано просто- визирам и всички истории , които другите момичета са описали...
 Ако това ще те успокои- аз също имам да плащам такава сметка(430 лв ) само дето аз даже не съм била там... Моят мил баща ползва и нашия апартамент- тъй като са залепени един до друг с неговия и решил човека зимата да се разположи удобно, да се отоплява с климатика , да си покани гости и т.н. Натрупана е сметка , която не е платил (нали аз съм за това) , но аз отказах да пратя пари и сега са изключили тока...

алаа- добре звучиш- въпреки , че си явно доста заета в ролята на домакиня ! Дано скоро си намериш и работа , която ти харесва!Важното е хабибито да се държи  перфектно с теб.

Анди и ние завчера направихме сефтето с плажа  grinning039Само дето ние ставаме в 11 и ходим на плаж от3 до 6  Laughing

Теди , Деси , Спорти, Делтичка, Кате Мароко,Близнаците, Шиланче , Дуа , Сани,Хари, Дани,Раф, Цеци Hug и поздрави за абсолютно всички!

Дуа как са Амал и бебка?
 Белбей  как е най- новата мама и най- мъничкия бебок в темата?
 Иманче , къде изчезна? Кка сте?

Аз се устремявам пак към кухнята... След партито за рождения ден на малкия у дома с  най-малките дечицата и българските мами , сега следва доста по- голяма сбирка утре на плажа и вече  трети ден се приготвям... Какво да се прави- за неомъжените още момичета- внимавайте като си избирате хабиби колко му е голяма родата , че после не можете да съберете братовчедите никъде другаде освен на някой безлюден плаж , да не говорим за почерпките Mr. Green Mr. Green

Между другото качих снимки в албумчето bowuu

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 12:00 от Dina767

# 230
  • In a surreal moment!

Ани - да си честита днес , да си много здрава и да намериш щастието си - желая ти го от сърце ! Целувам те !  Heart Eyes Hug

# 231

Ани-честит рожден ден

дина това за родата и плажа много добре си го казала  Laughing

Лек ден на всички,че дребното напира да излизаме-преди да ме е ударила с някой ботуш като сина на Ди  hahaha.М/у другото след акто най накрая реши какво да облече-надмина кака си в това отношение,започнахме и друг спор-първо извади сандалите-след категоричен отказ от моя страна извади и ботушите-и тук удари на камък.Обувките пък били за ходене в мола-та с малко натиск от моя страна  си обу маратонките Grinning

# 232
  • София
Здравейте арабелки,
Да честитя първо на Ани празника и да й пожелая много здраве и щастливи мигове!   bouquetАх, Чингизке,  питаш ли ме мен с двата дребуса сутрин преди училище..вечни спорове за пола, панталон, блуза,обувки и раница...Не се хилете NaughtyНаредили си от вечерта чантата за следващия ден, а сутринта почват да се тръшкат, че последната не им отивала на тоалета #Crazy
Ди, на разходка ли сте с ботушконападателя или още спите Mr. GreenЧакам отговора на загадката, като имаш време и споко-няма да ти дам полвинчат подарък Wink
Дина, завиждам ви за плажа...А пък и приготовленията за парти на подобно място са приятна емоция, аз поне бих им се радвала.Поне така си мисля..  Mr. Green
Миг незабравим, довечера ще го сваля този филм, събуди любопитството в мен и апетита за положителни емоции  bouquet
Любава,за да не повтарям казаното от момичетата, искам само да те уверя, че тук има на кого да се облегнеш и живот и здраве в най-скоро време да се похвалиш с нов и по-подходящ любим Peace Praynig
Аз ще забегвам да поработя, че дойдох в офиса едва към обяд.Женското ми царство за жалост е болно, пропусна цялата ваканция с възможностите за игра навън в това хубаво време, но какво да се прави.. SadВ тази връзка, Латеа,мерси за отзивчивостта!Имахме снощи неприятна случка и уплашена се обърнах към бъдещата наша докторица за съвет..  bouquetПовярвайте ми, много е разбрана и отзивчива бъдещата лекарка, не е част от отбора на  онези "меркантилни и нечовечни" нейни колеги Mr. GreenШегата настрана- HugТръгвам...

# 233
Добро утро и от мен,аз добре си поспах днес...имах нужда.... Tired
Честит рожден ден на рожденничката..много здраве и много усмивки....ето и нещичко от мен...

Ами днес аз съм един скучен човек,така че ще се измитам,пък по-късно може пак да отбележа присъствие....
Л надявам се,че днес си по-добре,с толкова много подкрепа от тук,съм сигурна,че болката ти бързо ще отлети,само напред....
Не взимам отношение по темата за тока,защото още хората около мен се справят с тези проблеми,ама и на мен така ще ми падне някой ден,че няма да знам къде се намирам #Crazy..
Поздрави на всички...  bouquet

# 234
Ани, честит рожден де!

Благодаря  на всички за подкрепата, много ми помогнахте наистина.По- добре съм и добре че имам много работа та нямам време да мисля. Гледам по-чсто да се включвам че после става много за четене. Хайде до скоро

# 235
  • София
Любава и миличка,
Прикачила си страхотен подарък /тортата/ по повод рождения ден на Анисим, ама си се пообъркала лекинко при забождането на свещичките.. Mr. GreenТази 60-ка  множко ще й дойде май Thinking...Нека обаче й пожелаем, не 60, а два пъти по 60 да доживее и ние всички съответно да й правим през цялото това време компания във форума! hahaha Joy
Само да не те засегнах, помайтапих се с най-добри чувства към теб! Heart Eyes Hug

# 236
ИЗВИНЯВАМ Се, това не го взех за свщички, а за украса към тортата( от захар). Благодаря за забележката, но на мен така ми се дояде торта,като я видах тази, че нищо друго не ми направи впечатление.Извинявай Ани, много, много  Embarassed

# 237
  • София
Хей, Любава, каква забележка те гони, миличка  ooooh!  Извинявай че го казах изобщо,гледах забавната му страна , а сега ти се чувстваш неудобно..Съжалявам наистина, не съм целяла подобно нещо ни най-малко! Sad

# 238
Ех, тук кипи от чевръсти домакини   bouquet Докато мигнеш и има наредено кафе, закуска и даже нещо сладко, за саботаж на всяка диета.  Mr. Green

Честит Рожден Ден на Ани!   baloni bdbaloni baloni
Ех, Теди, каква четка си ми ударила  Blush Hug То ме хвана срам да си подам носа след нея  Outta Joint Blush Оздравявайте бързо  Hug
Дина не съм подхванала да я чета.. Чакам да ми дойде музата, а и имам пак изпит утре.  Tired Така се размечтах за плажно парти, покрай вашето празнуване.  Crazy Много хубаво за изкарате пожелавам   bouquet
ммм3, мерси за почерпката   bouquet Да са ти живи и здрави момчетата!
Наде, този ток е просто...  #Crazy Money Дано пребориш институциите и да си защитиш правата, успех  Peace
Ди, хубаво се посмях на твой гръб.  Blush Опасно е твоето малко човече  Party
Деси, сандали значи иска да обува малката кипра?  Flutter Хехе, пък обувките - за мола.  Mr. Green
Голяма грижа имате с дечицита, ама като гледам поне е весело.  Heart Eyes Mr. Green

Момичета, ужасен мързел ме мъчи. Пролетна умора ли е, лентяйство ли е, не знам, ама е просто отврат.  Sick Сама не се понасям, само ми се спи, едвам се насилвам най-прости неща в нас да направя, по 100 часа се каня да уча, чета една страница по 20 мин... Как се бори човек с такова нещо?  ooooh!

# 239
 newsm59 newsm59  ura newsm38

Ани ,Честит Рожден Ден!

От вашите мекици,палачинки,тиганички.. днес не издържах и си направих - мекици ,но тип питчици  Flutter
Кате, няма ли да посещаваш скоро Варна ? :p
Лили, чак от теб разбрах ,че е бременна...
Изтеглих си един филм ,казва се Valley of the wolves Iraq,вчера малко го прещраках да видя горе долу за какво се отнася... Американците в Ирак ... и показва филма жестокостите , който са причинили... Участва и Шехито от 1001 нощи..  и говори на арабски :p  Малко смешно звучи като я чуеш , както и като говори на английски малко смешно звучи.. но като цяла мисля ,че филма ще е интересен.. Мисля ,че в оригинал заглавите е Kurtlar vadisi Iraq.
Остават ми броени дни до началото на училище  Sick все едно не я усетих тази ваканция...

Общи условия

Активация на акаунт