Национална среща на ФЕВРУАРЧЕТА 2008

• 12 087
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
  • София /и когато може на Маркуджико/
Здравейте, и ние с принцеса Мира тръгваме петък сутрин. За тези, които питаха за телефони - ЛС.

# 211
  • София
Алинка благодаря за подробните разяснения. Аз се чудя все пак дали да не мина през Габрово или по по-краткия път. Разликата е 9-10км. и ако през Габрово пътя е по-хубав може би от там ще е по-добре. Моля ако има някой запознат да сподели. Ако не ще мисля на място, както дойде.

# 212
Аз само мога да ти кажа, че пътят от Севлиево до Габрово е почти нов, от Габрово до Дряново не съм минавала 2 - 3 години и не знам. Пътят от Севлиево за Търново не знам какъв е, никога не съм минавала от там, но от разлона от този път до Дряново е през селата. Моето село е точно на този път, село Буря. Пътя не е ремонтирам от както аз се помня. Та според мен, по добре си минете по "Царският път" през Габрово. Wink

Hug

# 213
  • София
Благодаря отново.  Simple Smile Точно така ще направя - ще си мина през Габрово.

# 214
Момичета,нямам тарпение да дойде Петък и да се видим Party Grinning
Не знам кога ще тръгнем ние,но си мисля за Петък около 11-11,30след като взема кухнята,а ако не са готови стаите ,нищо-ще се разходим.Стига да не вали,че го дават да се скофти времето newsm78
Тони,много се радвам-ама айде като се видим ще разказваш повече.Мислех,че питка ще правиш-а ти торта!Кулинар такъв Grinning Hug
Светле,тортата е върха  bouquet Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 16:28 от Кас

# 215
Браво за тортата! Мляс от сега. Ние ще тръгнем от София в 14.00 часа и когато стигнем.

за менюто - понее бяхме много изчерпателни с предното поръчван, сега няма да пиша нищо12 - квото са наготвили това ще ядем. В крайнасметка яденето  не е най - важната част.

# 216
  • София
Някой обади ли се до хотела да пита могат ли да съхранят тортата до събота вечер?
Ако не  да идем в събота да я вземем, ще помоля съпруга ми да иде, нали идеята е да е за всички деца, а в събота се събираме всички.

Гледам прогнозата и се моля да не познаят
http://sinoptik.bg/?lid=100731549

# 217
Аз не съм се обадила, но вече я поръчах за петък... и аз помислих за това.. все пак мисля, че биха могли да я съхранят до събота следобед... не е толкова много време.., ако пък кажете, ще я отменя пак за събота....?!?

Hug

# 218
  • София
Според мен ако се яде в събота, по-добре да е направена в събота, за да е прясна. Все пак нали децата ще ядат

Дъжд, но кратък (надявам се)

# 219
Роси, аз май нещо не съм разбрала. Би ли ми казала колко в крайна сметка излезе цената на тениските? Че не зная колко да ти преведа и как ще си ги получим тези, които няма да можем да дойдем? Трябва ли да помоля някой да ми вземе моята?

Благодаря Simple Smile

# 220
Kokomania, ако искаш ще ти взема тениската и ще я платя на място, за да не се занимаваш с преводи, а в София ще се разберем кога и къде да се видим. Засега се гласим да тръгваме, до утре има мно-о-го време Wink

# 221
Сладурки, да ви кажа за фланелките последно: цената е 5.20 лева !!!

ВЗИМАМ всички фланелки на Дряново, защото са опаковани и не ми се иска да ги разопаковам и да ги гледам една по една на кого са! Дано да няма грешки и фалове!
Единствено ще помоля КикаМ за извинение - фланелката на Емануела е била първа на пресата и печата е малко напукан! Нямаше време да се отреагира и да се прави наново.

Теди, мога да дам фланелката на Йоанка на когото пожелаеш от присъстващите на срещата Peace Само кажи кой Hug
Същото важи и за останалите Peace

Можете да ми превеждате парички на сметката ми за фланелките, с изключение на Асолчето, която си я плати предварително Heart Eyes
В коментар пишете - захранване на сметка - фланелка .........(nickname на майката), за да мога да различавам преводите.
А който желае - да даде парички на някой от пътуващите.

Хайде целувки и нямам търпение да се съберем  Hug

# 222
Роси, много благодаря Hug Hug HugМоже ли да ми изпратиш на ЛС номера на сметката ти, за да мога утре да изпратя паричките Simple Smile
И аз искам да помоля(ако е удобно, разбира се) някоя от мамите от София да вземе моите тениски EmbarassedБлагодаря предварително!

Момичета, весело изкарване на националната среща, забвлявайте се много и за нас, които няма да присъстваме CryПожелавам ви слънчев и безоблачен уикенд и очаквам снимки и разкази от срещата с нетърпение Simple Smile

# 223
Роси, Hug Hug Hug и аз искам номера на сметката,за да ти преведа парички..Най-вероятно няма да успеем да дойдем на срещата(при мъжа ми всичко се решава в последния момент),затова нека се разберем как да си я получа...И срам ,несрам ама да питам като превеждам парите този коментар къде се пише...

# 224
Момичета, тортата така или иначе ще я правят в петък, няма значение дали ще я взмеем в събота или в петък. Просто в събота работи само магазина, от който се вземат тортите, а цеха не. В крайна сметка ако в хотела не могат да я съхранят, ще я сложа в нащият хладилник и ще помоля баща ми да ни докара с тортата в събота. Съжалявам, объркването беше от моя стрна, не прецених на време....

Хайде до утре ...

Hug

Общи условия

Активация на акаунт