Национална среща на ФЕВРУАРЧЕТА 2008

• 12 087
  • 259
  •   1
Отговори
# 45
Браво, Кас, и двете ми харесват много!

Чакаме Роси да каже!

# 46
  • София
Страхотни са Кас. Моите поздравления. Като че ли първата ми е по-весела, но нямам против и другата.  Heart Eyes

# 47
  • София
Кас Hug и двете са супер, но аз пак си клоня към вторият вариант Mr. Green

# 48
И двата варианта са супер, не мога да избера  Rolling Eyes

# 49
Мили мои, избор няма да има защото се оказа че синия вариант като се намали, няма да може да се изреже или ще е много трудно да се направи. Така че ако нямате нищо против ще си имаме фланелки с весели оранжеви детски личица Heart Eyes
Кас, още веднъж и от мен   bouquet за труда, който полагаш. Страхотна си Hug

Сега по същество: След разговор с моята дружка, цената на фланелките за дечицата ще излязат между 4.50 и 5 лева!
2 лева е печата + пресата и от 2.50 до 3 лева е цената на детските фланелки (зависи от производителя.... намерихме едни габровски по 3 лева, но има и едни  по-евтини). Номерацията ще е 30 и 32 (БГ номерация). Моля ви който желае да има фланелка с усмихнатите оранжави дечица, да пише в темата за националната среща. За да можем до 10 дни да заявим бройката и да се изработят тениските.

Имам предложение към вас - за да не си играем с пращане на пари по сметки и т.н аз ще платя всички фланелки, а после като се съберем на срещата ще оправим паричките. Освен това още не е сигурна точната сума. Не ми се събират пари, а после да връщам... Искам всичко да е точно!

Хайде чакам да се запишат желаещите Hug

# 50
Момичета, големи благодарности и от мен за труда който полагате  Hug Heart Eyes!
Роси, ние сме ЗА фланелка, само трябва някой да ме светне какво ще рече 30-32  newsm78? За плащането съм съгласна, стига да не ти дойде в повече . Или превзехте хотела в Несебър  Laughing Praynig
Мери, много се радвам, че ще дойдете и ще можем да се запознаем на живо  Hug.
Ави, надявам се , че сега след като Росен си намери работа и вие да успеете да дойдете  Praynig

Имам питанка относно менюто. Решено ли е вече или още е в процес на обсъждане. Не , че ние имаме някакви претенции.

# 51
  • София
на Кас и Роси за труда!
Аз отначало си мислех да минем без фланелки, но като видях творенията на Касандра и си смених мнението. Така че заявявам, че АЗ ИСКАМ ЕДНА ДЕТСКА ФЛАНЕЛКА, но имам няколко въпроса към Роси:
*Фланелките бели и с къс ръкав ли са?
*Виждала ли си ги наживо и проверявала ли си дупката за главичката дали е достатъчно голяма или е с копчета?
*Тези номера нищо не ми говорят. Кой номер ще е подходящ за едно прибл. 10-килограмово и 78-сантиметрово Вики, което не е дебело, нито слабо?

Относно менюто, има го на първа страничка. Трябва да се поръча най-късно седмица преди това (освен ако няма промени, Чара да каже). Аз обещавам другата седмица да изготвим нашето. Само ме притеснява за Вики.  Може ли да се поръча нещо безсолно?

П.П. Още веднъж да Благодаря на Кас и да извикам Йеееее!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 08:47 от Cattt

# 52
Момичета,относно номерацията,и аз не  съм наясно.
Но щом има два номера аз искам 2 тениски.Една 30- за Ани,и една 32-за Карина.
И няма за какво да им благодарите,благодарността ще е като защъкат банда облечени в нахилени физиономии бебоци Grinning

# 53
  • София
И аз искам 1бр. тениска, но не съм сигурна за номера. После ще погледна малкия като се събуди и ще кажа.

# 54
И за Ина една тениска Номер 30. Благодаря на Роси и Кас!

Hug

# 55
  • София
Благодаря ви за всичко момичета! Страхотни сте! И аз искам тениска, много ясно (то защо иначе щях да ги коментирам изобщо Whistling), но тази номерация и на мен нищо не ми говори. Сега Анна е 81-ви размер по другата система, но 30 на какво отговаря? Ако някой е наясно, нека разкрие и за несведущите Flutter!

# 56
Аз съм горе долу наясно с номерата. Ина има няколко български блузки. В момента и стават точно номер 28. Мисля че 30 ще и е добре за лятото. 32 мисля че е много голямо, предвид, че Ина е от високите февруарчета, но ако може да се даде някакъв размер поне ширина и дължина на блузките, ще е най-добре.

Hug

# 57
  • София
Светланка, мерси Hug...днес печелиш още една червена точка за разясняване по моите тъпички въпросчета Blush! Значи ние също сме за 30-ти размер Peace

# 58
  • София
 Laughing Значи и за нас 30 номер. Благодаря за разяснението на Алинка.

# 59
Фланелките ще ги видя "на живо" в понеделник  Peace ще ги премеря и ще ви кажа точни размери!
Алекс носи бодита по българската номерация  30 и 32 номер. Като 32 са за по едри дечица.
Каттт, може спокойно да влезе главичката на детенце Peace

Всеки който желае може да си поръча фланелка, както и за по-големите си дечица Peace

За тези кото няма да дойдат на срещата, а искат фланелки, ще се наложи да ми преведат сумичката по сметката след като уточним крайната цена!  Peace

Хайде ето и списъка с желаещи Simple Smile.... за сега само бройките, по нататък ще уточняваме номерацията за по-големите ни дечица Peace

1. alina_si -1 брой
2. ephrossina -1 брой
3. anita7 -1 брой
4. Кас -2 броя
5. Cattt -1 брой
6. toni5z -1 брой
7. zlatomira -1 брой

p.s Само да направя едно уточнение: за тези които искат фланелки за по-големите си дечица или за самите тях, нека пишат тук в темата, какъв размер желаят. За да мога накрая да направя окончателния списък с желаещите и номерацията и да купувам фланелките, че времето лети.

Краен срок за заявяване на фланелка:
6 май!

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 09:26 от rosi_bosi

Общи условия

Активация на акаунт