Отговори
# 75
Здравейте, милички!
И ние с бебе Ели се прибрахме. От Борисовата отидохме в кварталното паркче и там се видяхме с Шмати, така че след малко ще кача две снимки и на Марти Simple Smile Много съм доволна, че се запознахме най-накрая на живо. Досега познавах само Асето и Анамар и изведнъж накуп ви видях всички! Много съм щастлива! Сега отивам да надпиша снимките и ги качвам веднага  Heart Eyes

# 76
  • София
42 качих.
другите довечера.  Hug

# 77
Шмати, благодаря за бързият отговор Hug
И да си видя новият аватар Laughing
Ани Hug

# 78
Ей, маминки, много сте хубави всички!  Hug Страхотни сте и бебоците щастливи! Цунки!

# 79
сиси, напълно нормално е... тези игри с пенисите продължават доста след като ги открият  Wink

И аз съм доволна от разходката ни до парка и съм радостна за новите ми лични познанства със съфорумките  Heart Eyes Бебетата ни са най-красивите  Heart Eyes

# 80
Здравейте, майчета!  HugОт доста време не сме минавали оттук, че това хубаво временце отприщи излизанията и разходките...От кога го чакаме... Искрено съжалявам, че не можахме да се присъедим към прекрасната срещичка, но се надявам другият път да успеем с Даная. От няколко дена е толкова кисела и раздразнителна, че думи нямам... На моменти едвам издържам вече, та предпочетох да останем в квартала. Зъби ли са, какво, не зная?! newsm78
Всички изглеждате чудесно - и мами , и бебчета, то се знае- наште бебета са си НАЙ!   Heart Eyes
Моарейн, миличка, ще мине, не се тревожи, всички сме с вас.
Бора, как се чувстваш?
Хайде вече да си отиват тези настинки и хреми. Болничките бебчета бързичко да оздравяват! Hug
Приятна и спокойна вечер на всички ви момичета!

# 81
  • Варна
Eха и аз се нагледах на сладки бебоци  Heart Eyes 
Верно нашите са най-хубавите moresmile

# 82
Eee aма сте прекрасни, ей!   bouquet   Много ме кефите, всичките до една и всите бебоци също... леле страхотни са, всяко с неповторимо излъчване, чар... ние от проФанса ще си чакаме ИСС, че да ги нагушкаме също  Wink
Денче, и мойта е кисела яко, ама хич не й се връзвам  Mr. Green  найш как ми се кара  Mr. Green   Абе зъбчета са сигурно, поне при нас мисля че е това, защото ги виждам побелели на венеца.. той подут.. всичко иска да гризе с огромно настървение... сигурно ще изникнат скоро.

Ревем за цица   Whistling

# 83
Чакайте да ви покажа на мама татарчето как налита на ловджийска наденица  Laughing http://www.bebealbum.bg/picture.php?id=59529 . Зеленчуци не ще, ама живо месо не отказва  hahaha .

# 84
Чакайте да ви покажа на мама татарчето как налита на ловджийска наденица  Laughing http://www.bebealbum.bg/picture.php?id=59529 . Зеленчуци не ще, ама живо месо не отказва  hahaha .

бива си я  Joy

# 85
Ето и аз да мина, просто не мога да пропусна да кажа че днес беше страхотнооооооо  Hug  Heart Eyes
Всички сте страхотни а за бебоците нямам думи ...  newsm51
Трябва по често да се събираме !!!

# 86
Прекрасни сте!
Разгледах ви за лека нощ.
Ужасно съжалявам, че не мога да съм част от вас.
Ина, Вики и всички бургазлийки, утре ще има кърмаческа среща на Альоша след 10.30,
ще съм там.

# 87
Цвети, страхотни са наистина  Heart Eyes На мен също много ми хареса събирането в Борисовата. В петък може пак  Mr. Green
А татарчето много сладко си похапва  hahaha

Аз чакам милото да сготви и да лягаме  Heart Eyes

# 88
Здравейте, милички!
Качих около 60 снимки, но нали съм сама днес и стана по-бавно. Таткото е в командировка и ми е много криво Sad И понеже съм руса съм качила 5 от снимките два пъти (надписани са на кирилица). Моля ви, някой който знае как, да ги изтрие  Blush Благодаря предварително! Освен това не знам защо, но част от снимките са се завъртяли настрани. Аз на моя комп ги изправих, а в сайта са качени настрани. Това може ли да се оправи?

# 89
Ооо, и Макс от няколко дни си набаря пишката Grinning и дърпа ooooh! лошо ми става. Според мен не разбира че е нещо негово и иска да го закара нанивото на очите си за да го разгледа Joy чудя се как  не го ли боли прицялото това опъване Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт