121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 942
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Ти пък, zаяждане  Crazy Знам 4е не се zаяждаШ, иzобЩо не съм го приемала така  Hug Напротив, благодаря ти  Hug
Я кажи, какво си хареса в Икеа? Утре отивам там  Mr. Green (но zа рафтове zа маzата  Tired )

Ха, да ви се похваля 4е намерих БолценШнайдер (кле4ки) на zаем  Mr. Green

# 151
А zаЩо не го покаzа  Thinking  Grinning
Мерси Татяна, това е вече по_добро, но събирам оЩе предложения. Това на съседката бе6е супер,но преди толкова год. не zнам дали сега оЩе бих го намерила някъде. От лекарските "инструменти" имаме всичко по мин.3, даже стетоскопът му е истински. Мен ме интересува най_вече количката.

Новото при мен е, че на 25.03 станах пак леля на една прекрасна принцеса, Михаела и че скоро Ще имам zавър6ено обраzование и тук.

# 152
Да ти е жива и zдрава племенни4ката   bouquet А какво обраzование?  Blush
А zа коли4ката, някъде бях виждала такова 4удо. Но дали беШе в Тойс Ар Ас или КарЩат  newsm78 Не помня. Там провери ли?

# 153
Татянка, спокойно, малко кашлица и сополи не са болести за изолатора Wink. Моята вчера следобяд вдигна температура (явно повръщането предния ден не е било от палачинките) обаче тази сутрин стана като кукуряк, нищо й нямаше и отиде на градина, защото приятелката й е рожденничка днес и как ще изтърве ooooh!

Клечки? или клещи? Wink

Чико, честито  bouquet 

# 154
  bouquet   Добрютро    Simple Smile

Пак хубави снимки гледах    Flutter   и си харесах една сладурана с розов чипугащник    Sunglasses

При нас каката си мие зъбите с ЕЛМЕКС, ама варианта, който е за деца от 6 до 12 години    Peace

Нали вчера се похвалих, че май ми свършиха нощните будувания заради никнещи зъбки...е....ами...рано съм се похвалила    Simple Smile    тази нощ пак ставах на всеки час и половина    Tired

Хайде да е хубав пък деня ни     bouquet

И Великденски поздрав от нас

# 155
Клечки? или клещи? Wink

ooooh!
Отивам да си правя оЩе едно кафе. По силно.

# 156
Добро утро и от мен.  Wink

Моето днес хубаво ме подредии.... точно се бяхме облекли да я водя на ясла и си поиска малко сок (от моркови!). и като си напьлни едно хубавоооо устата го изплю право вьрху новата ми блуза и вьрху нейната нова дрешка. Целите станахме на лекета.........  а то се кефи дребното! Mr. Green

# 157
Мархаба! Нямате изчитане, ей!
Благодарско на Сърфи за инфото за 100 евро. Точно щях да питам дали някой вече ги е получил.
Диво цвете, не се казва полиране, а запечатване - за флуорния лак, който се слага на постоянните зъби. На щерката вече и запечатаха постоянните кътници. Резците не са още, защото още се наместват. Може и да ни се разминат скобите.
Чико, добре се завърнала! Hug

# 158
Мерси  Grinning
Татяна, на място не съм проверила оЩе, zаЩото вчера ре6их, че Ще получи (ако намеря) такова. В mytoys.de имат обикновено това, което е в Тойс Ар Ас, но не намерих. Може би следваЩата седмица Ще мина преz Кауфхоф, КарЩадт и Тойс Ар Ас.
Ще съм "geprüfte Maklerin".

# 159
Вие не си знаете правата, бе хора hahaha

Ъхъ, ама знаеш ли колко ми е хубаво, когато ме изненадат така. Laughing

Чико, честито за племеничката. Да са живи и здрави и мамето и бебето. Наздраве и за образованието!  Линка не го пуснах, защото е абсолютно същия като този на Татяна. Нямаше смисъл от доблиране на информацията.

Татяна, споко, знаеш, че със сигурност не съм обидчива. Поне аз Mr. Green.

В последно време май не съм виждала дете без скоби на зъбите Whistling

# 160
Да ви кажа за флуора и вит. Д. Тоз път съм дала пълен бойкот на лекарствата. Давах на Хамлет има няма накуп 2 седмици от тоя Зимафлуор. Не само, че забравям, ами и реших, че може и без него. В крайна сметка хилядолетната човешка история показва, че не е толкова болка за умиране. А бебока си се развива без никакви отклонения. Сега вече има и в изобилие естествен, така че съвсем ще забравя.
Флуор давах на щерката, докато не направи флуороза на три резеца от млечните. Щото аз послушна майка и давам таблетки и пастата за зъби беше също с флуор. Дотам ми беше даването на флуор.
Минаха няколко месеца преди да и се изчистят петната по зъбите. Сега си мият зъбите с флуорна паста за зъби, а като я свършат, сменям с такава без флуор (на Веледа). Редувам ги.
Рецептите ги получавам на равни интервали и ги пращам в коша. Mr. Green

# 161
На Леа също й казаха, че един ден ще носи скоби, по млечните зъби "прочетоха" ooooh! Тя пък е много щастлива от този факт Rolling Eyes и редовно пита кога ще й ги сложат Simple Smile

Отивам да си правя оЩе едно кафе. По силно.
Напомни ми за един представител на английски туроператор, навремето. Много симпатично момче с приятелка българка и много се стараеше да говори на български, а и по цяло лято живееше в БГ. Идва на бара един ден и пита учтиво "може ли да ми дадете една четка за зъби?" Колегите ей така Shocked неподготвени- ние много неща предлагаме, ама четки за зъби- не  Laughing И се започва едно обяснение, че четки за зъби има в магазина, а той- не, вие имате... абе нямаме, бе човек. И сигурно 5 мин. се обяснявахме и чудихме, докато приятелката му се провикна от масата- иска КЛЕЧКИ за зъби Joy
Оттогава думата клечки ми е много весела. Ама и той сигурно веднъж завинаги запомни разликата между клечка и четка за зъби Laughing

# 162
  • в сърцето на един мъж...
Чико, добре си се завърнала, липсваше ни! Честито за племенницата и за образованието!  bouquet
Сърфи, много ти ходи едно момченце, време ти е вече Mr. Green
Мойта щерка се смили над мен - спа снощи от 12 до тази сутрин до 6.30. Наяде се и продължава да спи Shocked А Алекс само ходи и се опитва да я събуди, понеже иска да излезе навън с колелото ooooh!
Дианджели, вчера пробвах да й говоря клюки, ма не ще да ми обърне внимание. Така си мрънка до 12 и накрая се кротна.

# 163

..което ме подсеща за култовата история на Лискината позната на позната с Eisbein за десерт Mr. Green
Де ЯмбУл, де СтамбУл.

Гейски, аз намирам, че чуждите бебета най-добре ми стоят Laughing

# 164
какъв е този бонус, кой го получава и кой го дава. аз нищо не знам.........

Общи условия

Активация на акаунт