121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 926
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен. Ние като ходихме на профилактичен преглед доктора каза, че в момента нямало нужда от слагане на защитен гел. Каза че в повечето случай се слага на кътниците, но трябвало да излязат нацяло. На Вики вече са си по местата, но не знам ако го попитам какво ще каже. Долните два са доста криви и аз се опасявам дали ще се изправят.
Днес имат тържество и ще търсят великденски яйца. Ваканция са от утре до 20 април.
За тези пари и аз нищо не знаех.  Simple Smile

# 181
  Добре, че ги превеждат автоматично, че ако трябваше да ходим да се редим на опашка за 100те евро (като за бегрюсунгсгелд-а hahaha) половината от вас щяха да изтърват гювеча Laughing

Ами да , гледай сега как съм изтървала бегрюсунгсгелд . Мога ли да наваксам?
Късно е чадо, закъсняла си с има-няма 20 години hahaha

# 182
  • Немция
Да, бе, Биба, какви са тези Бегрюсунгсгелд? Не вярвам да са ми се полагали- когато започнах да следвам тук, ми се наложи да подписвам уверение, че след завършването ми нямам намерение да оставам в Де Crazy. Това не знам дали още съществува, ама не е особено гостоприемно, така че едва ли влизам в графата на тези, които биха получили начална парична сума като за "Добре дошъл".

Мишке, за мокети ли става дума или за килими? Ако настилката е тип "мокет", би било добре тя периодично да се сменя. Аз съм не съм привърженик на такъв тип настилка, ако ще и косъм от норка да имат- все пак съм израснала в Бг, където редовно се тупат и перат килими. Sunglasses

# 183
МиШке, Ще питам една приятелка ветеринарка ако искаШ. Аz харесах Kuhfell zа хола и тя ми каzа, 4е имала една болест (пусто не мога да се сетя сега как се каzваШе  newsm78 ) която се предава и преz коzината, та ако не си сигурен 4е кравата е от ЕС, си било рисковано.  Crazy

Дойде ми новата игра4ка  Sunglasses iMac, 24"  Sunglasses

# 184
Да, бе, Биба, какви са тези Бегрюсунгсгелд? Не вярвам да са ми се полагали

И аз не вярвам да са ти се полагали Laughing
Бегрюсунгсгелд са давали на източните германци след съединението Wink Ходили са в най-близкия западен град, редили се там на опашка и им ги давали- по 100 западни марки на калпак. Който не чул и не разбрал си е било за негова сметка Laughing

# 185
Да, бе, Биба, какви са тези Бегрюсунгсгелд? Не вярвам да са ми се полагали

И аз не вярвам да са ти се полагали Laughing
Бегрюсунгсгелд са давали на източните германци след съединението Wink Ходили са в най-близкия западен град, редили се там на опашка и им ги давали- по 100 западни марки на калпак. Който не чул и не разбрал си е било за негова сметка Laughing

Ааааа, 4акай, искаШ да кажеШ след падането на стената  Naughty Това го имаШе винаги, просто масово се въzполzваха 4ак след 9ти ноември 1989г., по раzбираеми при4ини  Wink И градския транспорт можеха даполzват беzплатно, покаzвайки синия (ГДР) паспорт  Wink

(ли4и се кой е иzрастнал в Берлин  Laughing )

# 186
МиШке, Ще питам една приятелка ветеринарка ако искаШ.

Питай, моля те.

За Мак-а, ако искаш да дойда да си играем заедно  Mr. Green

Бибитка, ми нещо средно е, като го гледам, не се лепи на пода като мокет,  а се полага като постелка. Основата е от юта. Аз съм противник на мокетите независимо от качеството им и даже в едно от първите ни жилища го изстъргах няколко дни преди Хана да се роди. Мъжът ми ме гледаше с един поглед, в който се четеше удивление и ужас, малко в стил "За кого се ожених, да се таковам?". После му мина

# 187
Писах й на Скайпа, в момента я няма но сигурно Ще се вклю4и днес, Ще ти кажа какво е отговорила. Кога Ще дойдеШ да си играем?  Flutter

# 188
Привет,
Веч, как се вижда това чудо флуороза на зъбите? Crazy Да взема да погледна на Ди, че аз винаги стриктно съм давала флуора.
Всяка свободна минута съм надупена в градината между цветя, луковици и подобни, чао! Hug

# 189
  • Немция
А, да, за тези 100 марки за източногерманците съм чувала, не съм от тях, така че съм спокойна, че нищо не съм изпуснала. Grinning
Татяна, тези пари са се полагали и на бежанци, освен на ГДР-ейци - така ли да го разбирам?

Това, което е споменала Татяна е друга гледна точка- животинският косъм е в състояние да докара ако не някоя странна болест, то поне някоя алергия - в този случай към кози. Laughing

Аз съм противник на мокетите независимо от качеството им и даже в едно от първите ни жилища го изстъргах няколко дни преди Хана да се роди.
Мишке, и теб те е била обхванала чистофайническата офанзива преди раждане... Wink

# 190
за майсторите , когато е нещо общо и фервалтера си ги вика ... ами то;ат се с месеци ... после пращат някой поляк да свърши работата , отлагат няколко пъти ... бил се успал, преял, болен .. .идава накрая поляка и казва ... абе ако ги слушаш тези пълни са с поръ;ки и лъжат за да ги ;акаш да не вземеш друг.
Ако е нещо вътрешно, което за нас правим се обаждаме на 1 тур;ин инженер с фирма , пак работи с поляци , ами идва, праща ни оферата за 3 дена избиха 2 стени, подравниха пода, смениха пло;ките, смениха стълбата за таванското и облицоваха стени и под на таванското с мазилка , гипсо ... и ламинат, боя и електри;еството  . Вярно не се цремонят и беше супер прашно след тях, но наистина за 3 дена оправиха абсолютно вси;ко и 3 години нее мръднало.
Сега ще слагаме нова стена и навес и пак го викнахме ... каза за 1 дена работа ще прати оферта и го правят  Hug

# 191
# 192
Привет,
Веч, как се вижда това чудо флуороза на зъбите? Crazy Да взема да погледна на Ди, че аз винаги стриктно съм давала флуора.
Всяка свободна минута съм надупена в градината между цветя, луковици и подобни, чао! Hug
Шоши, виждат се като точки или петна с различна големина и различен цвят от нормалния зъбен емайл - жълтеят, кафенеят и имат различна форма. Дай в гугъл да търсиш снимки и ще видиш. Аз не съм я снимала тогава, а и да го има на снимки, ще са на хартиен носител.

# 193
  • Немция
Е-е, стига вече... Close Как става така, че въоръжен попада в съдебна зала???
Видяха някои ненормалници, че правосъдие може да се раздава и с изстрели , и почнаха един след друг да се изявяват! ooooh! Лудостта е заразна.

# 194

Ако полжението се скапе още малко съвсем ще изтрещят и ще се изпобият. НЕ им държат нервите изобщо, а и мислят доста критикарски и негативно ...  Ако им е по мед и масло се справят , инак ги избива. ДА видим.

Общи условия

Активация на акаунт