Режимите на Ипократис 12

• 38 339
  • 364
  •   1
Отговори
# 30
Закусих, половин активия с горски плодове и ябълка, пък то трябвало филийка със сиренце  Mr. Green
как да е, инак съм режимна, имам почти цяло 1 килце за 3 дни, всъщност днес е третия, дните значи са 2, което си е добре според мен, на седмица стават 2 килограма, което ме устройва  Joy

лек и режимен ден на всички   bouquet

п.п. абе, Гиги, аз душа давам за червено, и то ярко, що ти идва странно
и широко деколте, супер, обичам открити рамене
така де - честито, със здраве и кеф да си я носиш и ново гадже да я оцени  Mr. Green

# 31
Здравейте сладурки  Hug

Благодаря за насърченията - явно действат, защото вчера разбрах че съм свалила още едно кило  Peace вече офицЯлно съм 74  Mr. Green

Днес закусих 3 чаши айрян  Party за обяд ми се пада сандвич с 2 филийки черен хляб сирене и домат, а за вечеря съм на омлет   chef

Да споделя че съм с много странен метаболизъм -  много бързо отслабвам, но и много бързо пълнея. За това като почна бързо да отслабвам за разлика от повечето жени почвам да се притеснявам, а в момента не гладувам - карам си по диетата и не се чувствам гладна  newsm78 Та така предполагам че към 72 ще изпадна във застой, но до тогава до колкото се познавам ще слабея по половин кило на ден, и съм на тази схема от тинейджър  Tired

Успех на всички в борбата със сладкото и лошите въглехидрати (обичам баницааааааEmbarassed

# 32
  • В сърцето на живота!
Здравейте,мацки  bouquet
Аз днес съм на мляко с мюсли и един плод Party,ама да си призная гладничка съм си  Crazy (ама гладна и ще си умра) Браво на свалилите,аз като не мога да се похваля  Embarassed,поне вие го направете Peace
То кой не обича банички  Embarassed Hug Hug Hug

# 33
Да споделя че съм с много странен метаболизъм -  много бързо отслабвам, но и много бързо пълнея. За това като почна бързо да отслабвам за разлика от повечето жени почвам да се притеснявам, а в момента не гладувам - карам си по диетата и не се чувствам гладна  newsm78 Та така предполагам че към 72 ще изпадна във застой, но до тогава до колкото се познавам ще слабея по половин кило на ден, и съм на тази схема от тинейджър  Tired
galateia, защо се притесняваш, че сваляш много бързо ли?  Hug половин кило на ден е множко, вярно, но пък да си в застой още по-лошо...ква  съм оптимистка днеска  Joy Айде честити 74 килца!   bouquet  А до колко искаш да свалиш? Обаче наистина си със странен метаболизъм, на Ипо казвала ли си му? Да видим неговото становище по въпросо, че ми стана интересно?

Прокли, милоооо, снощи умрех от глад заради тебе! Ама нали ти бях обещала да съм сериозна... и на вечерята - по режим - 2 яйца и салата...и едно мъничко шоколадово сладкишче...объркала си малко закуската днеска, ама айде нема да ти връзвам кусур, още повече, че сваляш...и ти в колко се целиш? може и да съм те питала вече, ама не помня Simple Smile

А на мен Ипо ми е казал 52-53...ама аз искам повече...амбициозна нашта Joy друг е въпроса, че засега и 53 са си мираж, на прегледа последно бях 59  Sad

# 34
Гиги, аз откога ти разправям, че си кльоща, ааааааааааааааааааааааа  hahaha hahaha
аз, според калкулатора на дюкан, който включва години, наследствена предразположеност, брой бременности и етц, трябва да стана 57 .........
таз сутрин съм 77, смятай  Mr. Green
никой не ми е крив разбира се, и аз като тебе - а тоз режим, а оня, айде от утре пак, щото нали ..... и така
ама вече трети ден съм супер и ей го - кажи - речи цяло килце
аз си се познавам, ако поне малко от малко съм стриктна, 5 килограма на месец ги свалям одма
ам пусто сладко ......................... Mr. Green
тъй както са 20 горница, ко са взема в ръце, на 33-тия рожден ден, живот и здраве, знайш ли каква мацка ще съм, ама .....
бе ще се справим бе, няма къде да ходим
а ти му мисли, и днес да си режимна, с глада се свиквало, казват ....... Mr. Green
това смятам да го проверя още тоз следобед, щото сега си изядох шунката и краставицата за обед и съм гладна, направо тебе да изям  Mr. Green

# 35
Гиги Ипо каза че трябва да съм между 56 и 58р по калкулатора ня Дюкан трябва да съм 62р за сега гоня 58 въпреки че на тез кила на съм била от има няма 15 години  Mr. Green Голем съм ентусиаст, ама да видим и 60 да стигна ще съм мацка, а повечето хора на 64 ме намират за почти слаба при ръст 168, ама съм с тежък кокъл и мъжка структура - тесен ханш/ широки рамене (на 64 кг разликата рамене ханш ми е 17 см в полза на раменете), явно и метаболизмът ми е мъжки  Mr. Green

# 36
Момичета ,как сте днес .Аз следвам режима ,но не особено стриктно ,не че ям нещо забранено  Naughty ,просто вчера за  вечера ядох Активия (нищо друго не ми се хапваше ),а днес изпуснах закуската ,нямах време заради семинара .
ПП за вечеря днес испански омлет
ПП2 Забравих да ви питам с какво замествате хляб Бонус ,никъде не го намирам .

# 37
Айя, честит рожден ден на малкия юнак (на голяяма патерица). Да е жи и здрав и много да го слушаш  Naughty
Галатея, и твоя мъж да е жив, здрав, прав и много послушен. Wink
Гиги, чета ви редовно, но гледам да не пиша, че ще всея смут в стройните ви режимни редици. Аз нали го карам свободно, с грижа за психичното ми здраве. Много успокояващо и разтоварващо ми действа, да знете.
Пожелавам ви много минуси, момичета!

# 38
Здравейте момичета,

На тема колко килограма трябва да съм и на мен ми дават 52-54 кг  а Ипо ми казва 50  Rolling Eyes а аз най - се харесвам на 48 кг  Wink ама няма значение Sunglasses

Днес съм режимна от 2 дни на свободно хранене съм  Wink без криване в режима.. спорт няма  Confused трябваше в понеделник ама нали бяхме рожденици и не успях да ходя

Hug Hug

# 39
Добро утро, кафета
хайде, за мен днес четвърти режимен ден, на обяд картофки със сиренце, тъкмо се варят  Mr. Green
оффф, ич не е лесно вечер със сладките, ама нейсе
не знам дали тая сутрин ще се тегля, още не съм си изпила кафето, то дали ще покаже точно - вече съм пила вода, изяла половин активия
надигнах се толкоз рано уж да чета по английски, то аз не мога се събудя още, че да ми влезе нещо в главата, пък след има-няма половин час, ще събуждам малкия за ясли ....
как да е

лек и диетичен ден на всички, по-късно ще пиша пак   bouquet

# 40
ПП за вечеря днес испански омлет
ПП2 Забравих да ви питам с какво замествате хляб Бонус ,никъде не го намирам .
denik, какво е испански омлет? за първи път го чувам  Embarassed
а за хляб Бонус - според мен всякакъв пълнозърнест хляб ще свърши работа, ама истински, а не от оня боядисания в черно  Peace

Айчо, къде се губиш, айде, че ни липсваш Simple Smile Браво, че си режимна дори като си на свободно хранене! Абе друго си е в Бг, нема толкоз изкушения а? Wink

# 41
 Здравейте ,момичета ,ами Испанският омлет не е кой знае какво ,но е малко  по-различен .Съдържа освен яйца и сиренца ,печени чушки и зелен пресен  лук .
ПП засега съм на една Активия .

# 42
къде сте всички бря?
аз съм режимна, като изключим едно миниатюрно парченце козуначе, след което ме загриза съвестта и ходих да му смятам калориите, ама се оказа съвсем простимо прегрешение  Mr. Green
леле, момичета, април е наполовина, ей го лятото, аз все дебела си седя  #2gunfire #2gunfire

# 43
     щом пиша значи още не съм се издънила  Wink

Проклетница  ей я се стягай... спираш да мислиш за килограмите спазвай диетата и споко... И както каза един когега (питах го за мнението за 1 клиентка ) а той : не е хубава ???а аз защо??? той : абе остави я тази с тези кокали ако легне в/у мен ще съм после само със синки  Laughing така , че споко

Giggerotta  е къде липсвам  Rolling Eyes като съм не режимна обикновено ям ям ям ям без да спирам  Cry а за изкушенията  newsm78 аз навсякъде се изкушавам... мислех си че тук няма ама  Crossing Arms

denik този омлет е интересен може да го пробвам... ама без мазнина нали  Wink

# 44
 Дам без мазнина ,в тефлона.

Общи условия

Активация на акаунт