Режимите на Ипократис 12

• 38 365
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
Днес бях при Ипо-въпреки задържането покрай цикъла,съм свалила 2 кг.Ипо ми увеличава храната Rolling EyesДано знае какво прави Simple Smile

Винаги е така ... първо дава по - малко и после той увеличава храната , въпреки , че не е кой знае колко!

режимна съм  Mr. Green

# 241
 Ей момичета къде сте? Нали не сте  Naughty се скрили и похапвате шоколад? Само да ви кажа , че много лесно се качват килограмите , но после  Whistling доста трудно се смъкват..

Аз съм режимна  Flutter и съм на долу с килограмите  Crazy

слънчев ден

# 242
  • Sofia
Да попитам вие спортувате ли ?Аз попитах Ипо и той ми каза да не ходя на фитнес повечеот 2 пъти седмично Rolling EyesПредполагам защото и се огладнява повече Wink

# 243
janin4eto_87, аз ходя на танци, но Ипо не ми е казвал да не ходя повече от 2 пъти седмично, даже напротив, вика да ходя колкото може по-често...та - може би само за фитнеса се отнася?

# 244
отнася се за това дали спорта ти носи удоволствие или не Peace
така е според последната му философия и аз гласувам с две ръце!
ако нещо ти ХАРЕСВА да го правиш, защо да не го правиш

жанинче, ако ти харесва да ходиш на фитнес и ти доставя искрено удоволствие не виждам какъв би бил проблема...
само дето на мен поне фитнеса ми се вижда мнооого досаден, а нали трябва отслабването да доставя удоволствие и на духа инаяче не било трайно

# 245
  • Sofia
Ами той имаше предвид,че ако ходя всеки ден на фитнес,храната нямада ми стига и ще правя нарушения WinkКаза,че с този режим на хранене е разумно 2 пъти седмично за около 1 час във фитнеса.А аз като ходя,ходя всеки ден-кеф ми е Confused

# 246
така днес... имам вече нов режим между другото
и закусвах половин кисело мляко
за обяд ще ям скумрия със салата - мн обичам

и в четвъртък съм при Ипо

ама май поизгасна ентусиазма за форумско писане?Simple Smile  Shocked айде насам за самочувствие отлично през лятото ! newsm08

# 247
Здравейте милички,

Не пишех понеже нямах компютър , но съм режимна  Mr. Green за 1 седмица 1.300 кг.

janin4eto_87  по темата за спорта Ипо наистина  съветва по 2 пъти седмично и то спорт , който ти доставя удоволствие. Не съветва повече понеже в един момент ти писва и си викаш писна ми да спортувам всеки ден и като спреш става страшно  Peace мускулите се отпускат.

Гиги ти как си??

SharenaSol  успех с режима... хвърли малко скумрия и на мен за обяд

# 248
Айче, Солчо, от днес съм на линия и аз! Браво, че сте режимни! Hug
Аз се позагубих, че в събота бях на тийм билдинг, в неделя насам-натам по задачи и така...
Айчо, 1.300 е супееер! За твойте кг и ръст не се сваля лесно, така че явно си наистина много мотивирана Simple Smile
Да нема некой нов хубав колега в службата ааа, я си признай?  Wink
А аз тия дни получавам комплименти, че съм отслабнала, което не е добре - кат ми го кажат и така се отпускам,
още същия ден, ама ще се помъча сега да не се поддавам на изкушението, че два дни голямо тъпкане беше,
а прегледа при Ипо наближава...
mama_V, тая събота и неделя имаше концерти на ансамбъл "Зорница", ти успя ли да отидеш? Аз в неделя ходих, невероятни са!  Heart Eyes
А ти как си с режима?

Дес, а ти как си?

Ядете ли череши бре? Аз съм домъкнала една торба в работата, ама не са много сладки...
дали да не взема да ги пробутам на колегите пък аз да ида да си купя други?  Joy

# 249
Лелеее, момичета, я се стегнете. Открих темата чак на 3-та страница  Naughty
Аз не пиша, защото трябва само да се оплаквам или да ви дразня Whistling
Почивните дни бяха страхотни, но не и диетични. В понеделник кумата ми имаше рожден ден и пак провал.
От вчера се опитвам да вляза пак в релси, но ми е трудно. В жегите не ям по много, но ям нездравословни неща - чипс, солетки, вафлички  #Crazy
Дано вие сте примерни  Naughty

# 250
Simple Smile А де, в жегата всички сме се разхайтили и не ни се пише...зимата кат седяхме на топло вкъщи виж как вървеше темата  Wink
Да докладвам - режимна на 80 %....имам дребни забежки с шоколад и ядки...обаче като цяло спазвам - случайно или не, режима ми пасна много добре в тая жега - за обяд салата със сирене, за вечеря - салата със сирене и варени картофи или салата със сирене и яйца...
mama_V, айде днеска сериозно, никакъв чипс най-вече! То и аз много го обичам пущината, ама няма да го ядем, ей така, на инат! Hug
Солчооооооо ни са крий!!!

# 251
Еми то май само аз си пишех  Crossing Arms не може така  Naughty едни да си стоят гладни а други да си хапват вкусотийки  Mr. Green

иначе съм режимна ! Оказа се че от едно безкофеиново капучино (което пия - по 4-5 на ден ) ми направи лоша услуга + 600 гр. за 2 дни  Confused и затова край  Crossing Arms

Днес съм само на вода и кафе .... иначе зак. 1/2 активия ; 1 ябълка... сега ще обядвам 4 парчета телешки салам  Hug хайде в редиците

# 252
Момичета, ето един интересен сайт:

http://www.fitday.com - може да си записваш храната през деня и ти изчислява калории и много други неща....

Hug

# 253
Добро утро!

Пак ви намирам на 3-та страница  Naughty
Аз че съм несериозна е ясно, но поне вие дръжте фронта  Wink
Последните 3 дни не бяха провал, а направо крах. През почивните дни бях при мама, а вчера шефчето ми имаше РД и бях в "организационния комитет". Няма да казвам какво съм яла.... Whistling
Хайде момичета, лято е! Laughing

# 254
Добро утро, момичета!
май нещо сме се отпуснали в тези жеги,но хубавото е че не ми се яде много
спорта го зарязах,но се надявам да е временно
лек ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт