Режимите на Ипократис 12

• 38 364
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
Давали са Ипо по Бтв днес,но не го гледах.Сестра ми ми каза.Здравейте,Ипократки.Simple Smile

# 226
Благодаря за посрещането Hug и информацията Peace
От утре стартирам - лично аз смятам, че понеделник, като ден, подчинен на Луната не е подходящ за начало на каквото и да било Peace Затова винаги избирам неделята, за да поставя начало на нещо ново Peace Предният път имах успех с 90-дневната. (дано и сега това даде своите резултати Praynig

# 227
в такъв случай да не почваме работната седмица от понеделник, а от неделя  Mr. Green Laughing

ех, днес всичко започна прекрасно след вчерашния свободен ден докато не отидох уж за 5 минутки да вземем една баба от моя приятелка и там ме нахендрих ана масата за обяд с гювеч и разни такива без опции за кръшкане (или трябваше да се направя че ми е зле, а домакинята е мед. сестра или да я обидя смъртно щото си е такава...)

както и да е, яд ме е, че ядох днес, но утре съм режимна и пак 6 дни

# 228
Неее Naughty Wink Всъщност идеята е, че като ден, ръководен от Луната, всичко, започнато в понеделник е непостоянно като нея Peace Т.е. по-добре работната седмица да започва именно тогава, за да свършва все пак Mr. Green Laughing
Само хубавите работи трябва да започват в други дни.
Всъщност за диети най-добро начало се поставя в петък, защото денят се управлява от Венера Peace
Това разбира се е много условно, защото ако човек говори с астролози ще се намерят ред причина да се започне точно еди кой си понеделник и да не се започва от еди кой си петък Sunglasses

# 229
# 230
Здравейте момичета,

добре дошли на новите

Аз известно време бях голяма издънка  Embarassed от вчера съм режимна  Tired иначе на килограмите пак си ги качих  Twisted Evil и съм 55.500  Cry

Честит празник на всички деца  Mr. Green включително и на порасналите деца като мен   Mr. Green

Гиги хайде мила стягай се да няма бухалката  Laughing не че и аз не трябва да се нареда до теб де  Mr. Green

# 231
  • Има много детски смях.
От днес вече официално съм една от вас  Hug
Нищо, че е понеделник  Mr. Green
Сутринта най- стриктно си свалих една анамнеза на всички обиколки и сега най- чинно започвам да ги следя как се топят безвъзвратно.  Wink 
Лека и успешна седмица на всички!

# 232
  • Sofia
Момичета,вие преди и повреме на месечния си цикъл отслабвате ли или задържате килограми.На мен вчера ми дойде и от 1 седмица не съм мръднала на кантара,а в същото време се чувствам отслабнала Rolling Eyes

# 233
Добро утро!
Да почерпя кафенце
Като гледам май не съм единствената издънка.... Blush
В събота и неделя бях на семинар във Велинград. Нямаше абсолютно никакъв смисъл да се опитвам да съм режимна. Провалих се още първия ден Whistling. Още не съм се мерила и не знам какви са пораженията, но реших, че ще ми подейства доста антимотивиращо, ако се кача на кантара.
Хайде да се стягаме, че в неделята на басейна ме беше срам да сваля халата  ooooh!

# 234
Добро утро!
Мама В, благодаря за кафенцето!
Хайде,момичета режимни,че морето,басейните,късите поли.........
Момичета,вие преди и повреме на месечния си цикъл отслабвате ли или задържате килограми.На мен вчера ми дойде и от 1 седмица не съм мръднала на кантара,а в същото време се чувствам отслабнала Rolling Eyes
аз преди цикъл задържам,след това започвам да свалям,но може да си отслабнала на сантиметри
Успех и на новите момичета! Peace
лек ден! Hug

# 235
mama_V
мерси за кафенцето и като гледам че е с мляко...

за мой срам вместо плод за закуска пих едно мляко с нес, бед подсладители де, ама все пак... ама хайде, няма да се вманиачавам за дребни работи
пък ти прекара ли си добре на семинара?

janin4eto_87 мисля че по време на цикъл е съвсем нормално кантара да не мърда, все пак се подуваш, задържаш вода и т.н. пък ти ако си в енрго разход си сваляш мазнини
кантара, както много пъти сме обсъждали тук, не е добър приятел на отслабващия, колкото по-рядко се мериш толкова по-добре

иначе съм режимна... след 2 седмици съм при Ипо и искам да ида с гордо вдигната глава  Whistling

# 236
Добро утро мили мои!  Hug

Аз успях 2 дена да съм горе-долу режимна, ама не смея да се обадя, че похваля ли се и отиде коня у ряката...  Crazy

за мой срам вместо плод за закуска пих едно мляко с нес, бед подсладители де, ама все пак... ама хайде, няма да се вманиачавам за дребни работи

иначе съм режимна... след 2 седмици съм при Ипо и искам да ида с гордо вдигната глава  Whistling

Хаха, ако ще се надцакваме - аз оня ден ВМЕСТО плод за следобед изядох една тортичка...кой е по-по-най сега аааа  Joy

Солчо, след 2 седмици кво ще рече, аз съм на 18-ти? Мое да се засечем?

Айче, как си ти? Откакто ме стресна с бухалката, знаш ква съм сериозна...та ако искаш мога да ти върна услугата  Grinning

mama_V, по-добре че не си се мъчила да си режимна, само щеше да се изнервиш...сега влезе ли в ритъм вече? На мен това ми е най-трудно след 1-2-3 дена свободни...

# 237
  Здравейте момичета,

Вчера денят ми мина диетично .. прибрах се хапнах в нас и на РД стоях само на салата и 1 чаша бяло вино. Виждам , че всички сте режимни и това много ме радва Flutter

mama_V  благодаря за кафенцето   bouquet

janin4eto_87  и аз задържам ...

Гиги аз си знаех , че ще ме заплашиш с бухалката затова  съм режимна от неделя  Heart Eyes

Hug

# 238
  • Sofia
Днес бях при Ипо-въпреки задържането покрай цикъла,съм свалила 2 кг.Ипо ми увеличава храната Rolling EyesДано знае какво прави Simple Smile

# 239
Днес бях при Ипо-въпреки задържането покрай цикъла,съм свалила 2 кг.Ипо ми увеличава храната Rolling EyesДано знае какво прави Simple Smile
Браво!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт