Режимите на Ипократис 12

• 38 370
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
Foxy, пусни го тоя линк!

08962364 на Ипо днес не работи та не можах да си запиша час

а пък нямах нет, зад а си взема тела..
както и да е -
закуска 1 от онази новата Активиа с корнфлейкс
обяд - салата домати и краставици и чушки със сирене
следобед - в офиса от хладилника ми откраднаха черешите та не ядох нищо  #Cussing out потресена съм от крадливите създания  Mr. Green smile3514
вечеря - скумрия на скара с пресен домат мн вкусноо

и късна вечеря някакъв плод.
дръжте са, мотивирана съм  newsm44 smile3504 smile3560

# 211
Солчице, ето в тази тема има линкове за упражнения в домашни условия, има и Синди
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394878.0;topicseen

# 212
Аз го дръпнах от Замунда.Ето и линка:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=143105&hit=1

# 213
Искрено и от сърце се извинявам за невежеството, но що за обяд е това - плодово млекце с филийка "бонус" /къшеят черен хлебец идва бонус    Shocked    #Crazy  /

# 214
Искрено и от сърце се извинявам за невежеството, но що за обяд е това - плодово млекце с филийка "бонус" /къшеят черен хлебец идва бонус    Shocked    #Crazy  /
Joy Ако правилно ти разбирам въпроса - хляба не е бонус в смисъл на плюс, а бонус като вид хляб, нали има такава марка. Хляба "Бонус" може да се замести с кой да е черен, пълнозърнест хляб...и преведено - обяда ти е кисело мляко с филийка хляб Simple Smile

Успех! Извинявай за смеха, ама ми стана много весело, да не се обидиш нещо Wink

# 215
Какъв Бонус бре, аз това не съм го виждала по магазините поне от година

режимна -
зак. шепа череши и лъжичка мед
обяд: 500г ягоди (интерпретация на голяма салата) с малко сирене преди салатата
следобед: 1 ябълка
вечеря ще е: риба на скара и краставици

имам си и час - 16 юни
целувки!!! дано тоя път да стане

# 216
  • Има много детски смях.
Здравейте от мен!
Примъквам се към вашата темичка, тъй като преди почти 3 години и половина, няколко месеца след първата ми бременност, именно с режимите на Ипо стигнах до завидни резултати. Хранителните ми навици и култура се промениха напълно, вследствие на което килцата ми се топяха със страшна скорост (в съчетание с активно спортуване, естествено).

Сега, след втора бременност, от която имам да "чистя" близо 10 кг и да възвърна фигурата си, съм решила да се върна към същия режим на хранене. Датата ще е 1 юни- понеделник.

Дотогава само ще ви чета и ще се нахъсвам  Laughing

Лека вечер на всички.

# 217
Ей, къде се изпокрихте всички?
То не, че и аз съм за показване де. Снощи пак оплесках всичко.  Whistling
Нещо много се провалям  newsm78.
Кажете ми, че има поне някой режимен, че съвсем ще се откажа.

# 218
mama_V , не се отказвай после като видиш резултата и ще си много доволна от себе си. Hug
Гиги, как мина  при Ипо?

# 219
mama_V , не се отказвай после като видиш резултата и ще си много доволна от себе си. Hug
Гиги, как мина  при Ипо?
Деска, не ходих мило Sad Някой да ме набие трябва...но днес ще ходя със сестра ми, после ще кажа какво став  Hug
Ти как си?

# 220
успех! Peace
аз не съм режимна от доста време,а и откакто се стопли с децата сме все навън и не ми остава време и за спорт

# 221
Аз пък съм режимна!! Днес ми беше 6ти ден утре е заветния 7ми свободен и ми е едно хууубаво
Чувствам се леко, стомаха ми е добре

И ако имате път към НДК минете през подлеза до Кривото - предлагат се ястия по меню на Ипократис - снощи ядох зеленчукова антипаста със сирене лайт, днес обядвах спагети с доматен сос  което пък било ориза или картофите от режима . Много приятно изненадана, вече знам къде да мъкна хората за срещи включващи ядене когато съм в режимните дни

# 222
Я, Солчице, много полезна информация, благодаряяя!   bouquet И браво за режимността, само така!!
А за прегледа - положението е зле, свалила съм малко като  грамове и съм качила като процент мазнини...но сама съм си виновна!  Sad
Аз освен да кажа, че от днес ще се опитам да съм режимна............  Оф днес ми  е едно мрачно....сигурно и времето е виновно...
Хубав и режимен ден, момичета!  Hug

# 223
Здравейте, момичета Hug
Чудя се дали мога да стартирам една седмица с режима, който сте посочили, а по-късно да се срещна с човкът, който би могъл да го "раздвижи" според моите лични предпочитания?
И още нещо - колко е цената на посещение при Ипо, защото в линка на първа страница няма упоменати цени за диетолог Peace
Може и на лични, ако не искате да пишете в темата за цени и т.н. Не за друго, а просто, за да съм подготвена Hug

# 224
И още нещо - колко е цената на посещение при Ипо, защото в линка на първа страница няма упоменати цени за диетолог Peace
Може и на лични, ако не искате да пишете в темата за цени и т.н. Не за друго, а просто, за да съм подготвена Hug
Мисля, че е 60 лв. за първо посещение, което включва преглед и съставяне на режим + още 3 контролни прегледа, т.е. за първите 4 пъти е 60 лв.
След това вече е по-малко, но незнам колко точно...
Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт