Режимите на Ипократис 12

• 38 375
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,

Като цяло съм режимна... вчера бях на РД на обяд после на освещаване и единствената издънка беше една питка ,но явно съм хапнала в повече понеже кантара е малко на горе Confused ама какво да се прави. Днес вечерта пак съм на РД , но мисля да няма издънки

mama_V  по повод бонбоните на мен нон стоп ми подаряват кутии с бонбони (понеже все правя услуги...) и като ми ги донесат бързам да ги отворя и черпя целият персонал и обикновено бързо свършват  Mr. Green Браво за спорта  hahaha изкачването на стълби си е доста добър спорт    bouquet

приятен ден  Hug

# 196
  • Sofia
Аз също съм режимна,но вчера бяхме на обяд в свекърва ми и прегреших с един таратор...мисля,че не е фатално Rolling EyesДнес обаче ще съм стриктна.Още не съм имала почивен ден и мисля да не правя такъв,предполагам не е проблем newsm78Вече съм -3 кг Mr. Green

# 197
janin4eto_87, браво за свалените килограми, -3 е страхотен резултат!   bouquet

Момичета, някоя от вас да има час при Ипо на 28-ми, може да се засечем, аз тогава ще ходя?

# 198
  • Sofia
Аз съм на 21-ви Sad

# 199
как сте,момичета?слабеете ли?спортувате ли?
хайде че се стопли вече
аз задържам килограмите,а и спортувам винаги когато мога
 Hug

# 200
Добро утро, дами!
По кафенце
Как сте? Никой не пише... newsm78
Аз успявам да съм режимна през деня, а вечер се провалям. Особено последните 2-3 вечери. Тази сутрин причината за това мое поведение цъфна, та дано тези дни да вляза в релси.
На кантар не съм се качвала и нямам представа как ми се е отразило всичко това.

Честито на всички именници!

# 201
mama_V, и аз съм така - през деня стриктна, вечерта провал...а нещо много работа в работата и така...
ти на танци ходиш ли? няма ли да си организирате кръчма с групата по танци? ние понякога го правим, отдавна не сме ходили, та може би скоро ще заформим нещо Simple Smile

# 202
  • Sofia
Днес бях при Ипо WinkРезултата е - 4 кг Party Laughing Mr. GreenСега съм още по-ентусиазирана Sunglasses

# 203
Здравейте Сладурки  Simple Smile Прочетох с интерес голяма част от предишните ви теми, които ме стимулираха страхотно. Мога да се похваля,че от днес (по-скоро от понеделник) и аз съм в редиците ви  Simple Smile . Дано и аз успея да ви нахъсам поне толкова, колкото вие - мен  Hug
Преди малко си получих режима от Ипо и след малко започвам да изхвърлям всичко от хладилника, което може да ме изкуши,защото ми е доста слаб ангела  Grinning 
Целувам ви всички и успех с общата ни цел!!!

# 204
Ей ме на и мене тук

Честит празник! От 1ви клас за мене 24 май е свещен ден Simple SmileSimple Smileнали завършихме училище тогава
Foxy2009 представям си че с тебе почвам и си грабвам от ентусиазма ти

днес - закуска фреш от грейпфрут и лъжичка мед, обяд - пилешки карета с краставица, следобед - 1 ябълка, вечеря 1 яйце, 1 филия хляб (вита), няколко аспержи

Foxy2009 какъв ти е режима?

# 205
Ами режимът ми предимно се състои от плодове,зеленчуци и активия........Дано устискам на него   newsm78 .
Исках да ви попитам в кафето мога ли да пускам по 1 захаринче,че чисто не мога да го пия  Thinking
Добре, че сте вие във форума да се надъхваме взаимно, че иначе нямаше да го докарам до никъде  Simple Smile

# 206
  • Sofia
Ами режимът ми предимно се състои от плодове,зеленчуци и активия........Дано устискам на него   newsm78 .
Исках да ви попитам в кафето мога ли да пускам по 1 захаринче,че чисто не мога да го пия  Thinking
Добре, че сте вие във форума да се надъхваме взаимно, че иначе нямаше да го докарам до никъде  Simple Smile
Естествено,че можеш да го пиеш със захарин.Аз лично,винаги съм си го пила със захарин,но Ипо ми каза,че и със захар да го пиех пак нямаше да има проблем WinkАз сега съм преди цикъл и не съм мръднала на килограми Confused

# 207
Добро утро.

Как сте?
Аз естествено се провалих двата почивни дни #2gunfire #2gunfire #2gunfire,
 но... опитвам се да гледам позитивно, не си го слагам на сърцето и продължавам. Peace
Гиги, откакто минахме на лятно часово време ми е много трудно ходенето на танци Sad. (Мъжът ми вече е до 18.00 на работа и няма кой да прибира малкия от ясла, а аз стигна ли в Люлин, после не ми се връща пак по центъра Blush.) Рядко ходя в неделя.

# 208
Здравейте сладурани,

срядата, четвъртака , петъка , съботата и неделята  Confused голям провал.... леко казано нережимни  Embarassed днес идвам масата пак пълна  #Cussing out обаче няма да хапна нищо  Crossing Arms

Днес ужким съм режимна дано не се проваля  Praynig

janin4eto_87  браво за успеха  smile3501 smile3501

Foxy2009  добре дошла welcome

# 209
Привет на всички   bouquet
Първият ден върви по план-график.......за момента Simple Smile
Добре, че съм вкъщи и няма какво да ме разсейва - хайде и вие с мен да сте стриктни  Grinning
Исках да ви споделя, че тъй като в университета ми е доста напрегнато и нямам време за спорт, реших да правя упражнения вкъщи.
Попаднах на едни упражнения на Cindy Crawford и ще подскачам на домашно  Mr. Green
Ако ви интересува мога да пусна линка.
Успех на всички, с пожелание да устоите на изкушенията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт