Режимите на Ипократис 12

• 38 377
  • 364
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,вие какво разбирате под "режимна"-да си ял цял ден само и единствено това ,което има в диетата или това,което е в диетата плюс един шоколад newsm78 LaughingАз ям само това,което пише на листчето и нито троха повече..поне засега... Rolling Eyes

hahaha " диетата плюс един шоколад"  тава ме уби  Joy аз обикновено като започна с един не се задоволявам ooooh! затова не започвам. Иначе като напиша , че съм режимна значи , че съм яла само това от листчето  Hug

хапнах си 2те яйчица и доматчето  Confused и ми остана само 1 ябълка... и край за днес а утре  Flutter започва почивният ден

# 181
  • Sofia
Вчера прегреших с 2 бири..много кофти.Така като излезем с приятели,на това хубаво време...но няма повече!Ще ме е срам от Ипо ако отида и съм свалила само 2-3 кг Embarassed

# 182
Добро утро!
Сутрешно
Аз съм 99% режимна - снощи бях много гладна и изядох половин ябълка Wink. Не го считам за прегрешение Mr. Green
janin4eto_87, 2-3кг са си добре за 3 седмици или ти ще ходиш при Ипо на по-големи интервли?

# 183
  • Sofia
Ами аз бях за първи път при него на 7 май , а ме вика на преглед на 21 май..като се замисля е доста скоро newsm78Никакви прегрешения повече Stop

# 184
Здравейте момичета,

На мен днес ми е свободен ден и си хапвам каквото си искам  Whistling но няма да пиша нищо повече  Mr. Green

А вие сте режимни нали   bouquet

# 185
Ехо момичетааааааааааа,

какво става с вас? Спазвате ли режимите си? На мен вчера ми беше свободният ден  Crazy беше супер!! Днес ми е първи ден и съм стриктна Hug

диетичен ден

# 186
  • Sofia
аз съм режимна Peace

# 187
Aia , janin4eto_87 , поздравления за режимността!  bouquet

# 188
Как сте днес, мацки? Режимни, нали Naughty

Минавам само да ви почерпя виртуално. Днес празнуваме "дървена сватба" с половинката.
Утре ще ближа рани и ще се оплаквам Wink

# 189

mama_v  честита годишнина на патерица!! Пожелавам ви вечно да сте влюбени един в друг!

Аз съм режимна! Днес ми е 3 ден още свалям +са от свободният ден , но днес ще го стопя  Crazy За щастие днес ми е почивен ден понеже съм работила през почивните дни и ще излизаме с малкия на разходка  Hug

надявам се и вие да сте режимни

# 190

mama_v  честита годишнина и от мен!  bouquet

# 191
  • Sofia
Момичета да ви питам..колко горе-долу свалихте за първите 2-3 седмици?Аз съм свалила 2 кг и съм се закотвила...дано да е нещо нормално Rolling Eyes

# 192
Момичета да ви питам..колко горе-долу свалихте за първите 2-3 седмици?Аз съм свалила 2 кг и съм се закотвила...дано да е нещо нормално Rolling Eyes

всеки човек сваля различно .. на седмица средно по 1 кг е нормално  Peace

# 193
  • Sofia
Мерси за отговора.Предполагам,че ако свалям по-бавно,той може да ми промени диетата като я ограничи още малко..

# 194
Как сте, мили дами? Как ви се отрази единственият почивен ден?
Аз няма да казвам какви ги върших в петък.  smile3537. За сметка на това събота и неделя асансьора ни не работеше, а живея на 9-я етаж  doh
Днес продължавам с опитите да бъда режимна (нищо, че срещу мен стой голямя кутия Фигаро  smile3516).
Успешна и диетична седмица  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт