LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 395
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 105
През какъв интервал е това обновяване?

# 106
  • София
Нали на 6 щяха да обновяват албанците или аз не съм разбрала,защото сега по прегледах малко и нищо ново не видях.

Намалението при Албанците е до 6-ти включително. Предполагам утре ще го обновят.

А като го подновяват, изцяло ли сменят артикулите или само добавят нови?

Някои си остават на същите цени, други ги намаляват или им качват цените. Както добавят продукти така и махат.
През какъв интервал не мога да кажа, пращат ми писмо на майла и от там видам до кога е намалението.

# 107
  • Burgas
Сега си разопаковах колета получих този бански http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-uni.aspx?productid=324118 … &numberpage=3  много е хубав 34 номер само незнам дали няма да ми е малък като се прибера ще го пробвам.Този клин на наик е направо страхотен http://www.laredoute.fr/vente-legging-danse-nike.aspx?productid= … &numberpage=2  пак 34,и още един клин 7-8 също много хубав ето този http://www.laredoute.fr/vente-calecon-femme-onpa-stretch.aspx?pr … &numberpage=1. Това за малката ми се струва доста умалено 114 http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-prix-mini.asp … &numberpage=1.Две тениски за съпруга едната на адидас другата риибок не ги намирам бяха при албанците не ги намирам.

# 108
Аник79-Кажи нещо повече за банския.Аз до сега не съм поръчвала,но този  ми хареса,а и незнам с мерки ГО-88,Т-72,Х-92 дали ще се пъхна в 34 или38?
http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-uni.aspx?productid=324118 … &numberpage=3

# 109
  • Burgas
Банския ми се струва умален не съм го мерила но на пръв поглед ми се струва,че трябваше да взема 36 довечера ще го пробвам и ще пиша как стои.

# 110
Днес полу4их малка поръка за по6тата от 19.03 с ето тази тениска за мъжо ,размер М ,ама е сууупер умалена

Ако някой я има Л или дори ХЛ и иска да си разменим да пи6е,4е много ме кефи,другото е рани4ката на найк подарък .

450,4естит рожден ден на детенцето,да ти е живо и здраво и много да те радва  Hug

# 111
Здравейте.Много рядко пиша,защото съм новобранец  Embarassed и се старая да не задавам тъпи въпроси,но имам нужда от помощ.Чета че на e-mail получавате потвърждение за поръчка.Какаво представлява,защото аз само 1 поръчка съм пуснала до сега и още на следващия ден получих съобщение с всеки артикул изброен каквото съм поръчала.Нищо друго.Притеснявам се да не съм огелпила нещо,защото не стиго че за първи път опъчах ами и една приятелка ме помоли и нейни неща съм пуснала.Парите бяха блокирани 2 дние след поръчката,но понеже картата е на девер ми и не съм го карала да проверява дали са изтеглени.
Може ли на веднъж блокирани пари в последствие да ги възстановят в картата и да откажат поръчка?
Та може ли в крайна сметка нещо да не е наред с поръчката ми въпреки че са си блокирали парите.От 18 март е,понеже чета че Пловдивските вече идват,пък мойта я няма.
Извинете ме за спама и моля ви не ми се ядосвайте  Blush

# 112
  • Burgas
Точно това е потвърждението изписва-ти всичките артикули и цената и наи отдолу цялата сума за плащане.Мисля че нищо не си объркала и ще ти дойдат нещата.

# 113
Нали на 6 щяха да обновяват албанците или аз не съм разбрала,защото сега по прегледах малко и нищо ново не видях.

Намалението при Албанците е до 6-ти включително. Предполагам утре ще го обновят.

А като го подновяват, изцяло ли сменят артикулите или само добавят нови?

Някои си остават на същите цени, други ги намаляват или им качват цените. Както добавят продукти така и махат.
През какъв интервал не мога да кажа, пращат ми писмо на майла и от там видам до кога е намалението.

И аз получих днес писмо за 7-13 обновление.. нали за същото става въпрос, че нещо превода ми куца ? Simple Smile

# 114
За момченце на една годинка, кой размер да му взема от това?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5511437& … ue&ksource=-1

# 115
Видях, че една мама е пуснала поръчка с чантите Дора и Спайдермен и исках да питам и двата кода ли могат да се ползват от един акаунт. Аз искам да пусна поръчка с чантите Дора, а една приятелка иска Спайдермен за сина си, и двете поръчки ще са от моя акаунт и не би трябвало да има проблеми, нали?
И още едно питане, искам да поръчам подарък за момченцето на моя приятелка, което на есен ще бъде на 8 месеца. Искам да поръчам джинсовото якенце за 4 евро, кой размер трябва да взема, според вас? Аз имам щерка на 2 год. и 9 мес и 86 още и става, но за момченце може би трябва да е по-голям размера, затова се колебая.

ЗА ПОДОБНА ВЪЗРАСТ ПОРЪЧАХ 81,НО НАШИЯТ МЪЖ ЩЕ Е ЕДЪР.
Ами 81 стана на моя син който е 85 см и 12 кг някъде......То няма по-малко от 74,но ако детенцето е с размери що годе като за годинка може даже да му е леко голямо.....офффф май не ти помогнах много  Embarassed

За чантите-миналата година си кореспондирах с тях и се съгласиха от един акаунт да приемат и двата кода.
За якето-вземи 74( и пак ще е голямко),на моя син 86см-12,5 кг. му е леко късо в ръкавите.  Peace

# 116
За отчета днес получих малка пратка от 27.03. Тези французи са като светкавици. Пратката е с Жирафа-пъзел (метър) и кафевите пътни чанти (подарък).

# 117
bubulechkata, нашата тениска си е ОК, изобщо не е умалена, отговаря си. Мъжа ми носи Л и такава му взех, съвсем точно му е.

# 118
bubulechkata, нашата тениска си е ОК, изобщо не е умалена, отговаря си. Мъжа ми носи Л и такава му взех, съвсем точно му е.
Ми аз винаго му взимам М ,ама тая на мен 6те ми стане,съпоставих я с най-малката тениска на мъжо,дето е детска за ръст 180 и много по-къса и тясна от нея .Много ме е яд,на етиктета си пи6е М  #Cussing out

# 119
  • Пловдив
j_nikolova, изглежда си, че поръчката ти е съвсем наред Peace Това е имейла с потвърждение, което описваш. Може би поръчката ти е по-голяма и е тръгнала по-късно или от митницата са се забавили. Виж дали статуса е a domicile също. Почти никога поръчки от една дата не се получават едновременно. Така че - ще дойде  Peace
П.П. И малко за пловдивския митнически пощенски клон - в събота, като вземах колета, служителките се шегуваха, че това почвало да прилича на война  Laughing Предполагам, че имаха предвид бомбардировката с колети hahaha

Общи условия

Активация на акаунт