LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 380
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 150
А ОТНОСНО ТЕРМОЧАНТАТА ...някой ще  каже ли как се използва...тези неща с лепките те ли се лсаагат в хладилник...извинявам се много Embarassed
Тези неща с лепките са преградки на чантата. Виж от вътрешната и страна и ще се ориентираш къде да ги сложиш-отделя се нещо като джобче за шише и още 2 отделения, така да се каже  Laughing А пък иначе чантата не е тип хладилна, но вероятно ако се сложат торбички с лед, ще може да се задържи бирата студена.

# 151
О мерси .
А  възможно ли е поръчките да  идват  разбъркано. Защото  получих  от19,03 а  от 14,03 още  я  няма.???

# 152
момичета, поръчах за подарък това кожухче, размер 86, но се оказа че е малко, някой има ли същото 104 евентуално да направим размяна.
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=32410 … &numberpage=1
детенцето за което си го поръчала колко е високо защото и аз чакам това кожухче за моята щерка

# 153
  • Бургас
О мерси .
А  възможно ли е поръчките да  идват  разбъркано. Защото  получих  от19,03 а  от 14,03 още  я  няма.???

Напълно е възможно!  Laughing

Можеше малко да попрочетеш темата...  Mr. Green

# 154
  • В La Redoute и по света
Аз имам питане към мамите с 2 регистрации. И аз имам 2 регистрации, едната с фамилията, другата с презимето. Обаче, на едната съм посочила адреса при майка ми, който е близо, но не ми е по паспорт. Какво се случва, ако пусна поръчка от профила с различна от моята адресна регистрация? Ще мога ли да си взема пратката или не? Някакви идеи?

В пощата или на митницата няма да ти гледат адресната регистрация по лична карта.  Peace

Благодаря Мимита, но там ми е презимето? Не фамилията? Дали няма да се зачекнат заради това? Питам все пак да се подсигуря.

# 155
Днес взех от 9,14,19 март., но една от 8 ми март никаква я няма Thinking .Отказах се от поръчки за поща , всичките ми дойдоха на митница  ooooh!.Кашоните пълни с хартия , а аз  ги чакам на поща .Някой питаше за тенджерите с реф. номер колко тежат.4.800 с 2 кърпи за ръце .На всичко отгоре са ми объркали номерата на евтинджос потничетата , тези по 3 бр .От 10 пакетчета само на едно са нацелили правилният номер  Mr. Green

450 весел празник  Hug. Весело и безгрижно детство да има принцеската  Heart Eyes

# 156
  • Пловдив
момичета, поръчах за подарък това кожухче, размер 86, но се оказа че е малко, някой има ли същото 104 евентуално да направим размяна.
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=32410 … &numberpage=1
детенцето за което си го поръчала колко е високо защото и аз чакам това кожухче за моята щерка
И аз получих 86 размер. Щерката е 74см. сега и й е добре - и на ширина и дължина. Само ръкавите са по-дълги. Ама до наесен едва ли ще й става - най-вече на ширина Crazy

# 157
  • Бургас
Аз имам питане към мамите с 2 регистрации. И аз имам 2 регистрации, едната с фамилията, другата с презимето. Обаче, на едната съм посочила адреса при майка ми, който е близо, но не ми е по паспорт. Какво се случва, ако пусна поръчка от профила с различна от моята адресна регистрация? Ще мога ли да си взема пратката или не? Някакви идеи?

В пощата или на митницата няма да ти гледат адресната регистрация по лична карта.  Peace

Благодаря Мимита, но там ми е презимето? Не фамилията? Дали няма да се зачекнат заради това? Питам все пак да се подсигуря.

Предполагам, че няма да има проблем. Нали на личната карта пише и презимето ти...

# 158
  • Стара Загора
А ОТНОСНО ТЕРМОЧАНТАТА ...някой ще  каже ли как се използва...тези неща с лепките те ли се лсаагат в хладилник...извинявам се много Embarassed
Тези неща с лепките са преградки на чантата. Виж от вътрешната и страна и ще се ориентираш къде да ги сложиш-отделя се нещо като джобче за шише и още 2 отделения, така да се каже  Laughing А пък иначе чантата не е тип хладилна, но вероятно ако се сложат торбички с лед, ще може да се задържи бирата студена.
Аз пък все си мислех че е чанта която задържа темп....ама карай..благодаря

# 159
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-staffe-low-par … &numberpage=1
а тези има ли ги някой? може ли реална снимка и отговарят ли на номера Praynig
мерси предварително  bouquet
Поръчах ги (43 номер),но още не е дошла поръчката. Като дойде ще ти дам снимка и размер, ако не е късно.

# 160

# 161
Поръчка от днес:

За мъжо едно /за мен е яке/ жилетка на Талисиме. Няма го вече на сайта, но си представете ето това със ръкави: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-polaire-sans-manches-taillis … &numberpage=3
Супер е.
За моята майка - пословично известните потничета от евтините - ами действително си заслужават.
За мен - подаръка тренч в кафяво. Можеше и по-добро изпълнение, но става като за без пари.
За бебо - два лота от тези блузки за бельо в бяло http://www.laredoute.fr/vente-chemise-bebe-fille-ou-garcon-manch … &numberpage=1. Струват ми се малко умалени, обаче иначе като качество са супер - меко и плътно трико, достатъчно еластично.
Този лот от три чифта панталонки http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-shorts-cocoon.aspx?produc … &numberpage=1. Трико са, но материята от лицевата част стои като хавлиена. За тази цена ги бива.

# 162
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета пуснат запитване за таксата в Софийската митница до Меглена Кунева. Ето и отговора:

Запитване, изпратено на
31/03/2009

Запитване
60716: Subject : RE: [Case_ID: 0134816 / 0000000] RE: ??????? ?? ????? ?? ??????? ?? ?? Question : Добър ден, аз и много мои познати от форум BG MAMMA пазаруваме от френския интернет магазин Laredoute. Всички получаващи пратките си от пощенската станция на Софийската Митница сме задължени да плащаме такса от 4 лв. при получаването на пратките. Защо се плащат тези такси, като България и Франция са членове на ЕС и реално имаме вътреошно общностна доставка, за която не се плащат мита и такси? Предварително Ви благодаря за отделеното време и очаквам Вашия отговор С уважение Десислава Григорова София 20.03.2009 г.

Отговор

Уважаема г-жо,
По отношение на продажби от разстояние, когато се извършва разпореждане с фирма намираща се в друга държава-членка, ДДС е включено в цената и стоките ще бъдат изпратени директно до вас.
Въпреки това, когато продавачът поема отговорността за превоза на доставката - ДДС приложимо за вашата покупка - в зависимост от обстоятелствата - може да бъде или данъчната ставка, която се прилага в държавата-членка, в която пребивавате или тази на държавата-членка на продавача. Приложимата данъчна ставка - зависи от общият оборот на всяка година на доставчика в съответната държава-членка по местоназначение (или по избор, взет от продавача да се обложат с ДДС продажбите в държавата-членка по предназначение) - няма да се отрази на цената, която сте се договорили да заплатите за стоката, тъй като тази цена е била предложена и приета от продавача, с включено ДДС.
Въз основа на чл. 5, пар. 2 от Директива 2000/31/ЕО за електронната търговия (виж пълния текст на: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=DD:13:29:32000L0031:BG:PDF), в допълнение към други изисквания по отношение на информацията, предвидени в правото на Общността, държавите-членки гарантират най-малко, че в случаите, когато услуги на информационното общество касаят цени, те се посочват ясно и недвусмислено и, по-специално, трябва да се посочва дали включват данъци и разходи за доставка.
Важно е да се отбележи, че в зависимост от мястото на доставка е възможно да се наложат допълнителни такси, но тези не следва да са в противоречие със сключеният от вас ел. договор.
В случай, че вашият договор е в противоречие с таксата, заплатена от вас на софийска митница, ви предлагаме да се обърнете към центъра за защита на правата на потребителите на:
Ул. Бачо Киро 14, 1000 София
+359/ 298 676 72
+359/ 298 755 08
Email: ecc.bulgaria@kzp.bg
За повече информация относно дефиницията на нечестни търговски практики (Директива 2005/29/ЕО), моля погледнете на: http://europa.eu/scadplus/leg/en/lvb/l32011.htm
или в случай на заблуждаваща и сравнителна реклама (Директива 2006/114/ЕО), прочетете повече на: http://europa.eu/scadplus/leg/en/lvb/l32010.htm

Надяваме се, че посочената от нас информация ви е била полезна. В случай, че имате повече въпроси, оставаме на ваше разположение.

С уважение,

Служба за ориентиране на гражданите

# 163
  • В La Redoute и по света
Благодаря Мимита, дано!
И аз да се похваля, че пристигна и последната голяма поръчка от 02.02. Всичко е чудесно, но честно казано, бях забравила какво съм поръчала. Снимки ще има по-късно, има 1 яке за мен, и 1 тренч - много ми харесват. Другите неща са за малката.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт