LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 512
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 660
newsm78 за твоя мъж 3 ХЛ май май ше са му бая големички, ако не ти е спешно утре вечер ще измеря на татко, неговите са ХЛ да си прецениш

# 661
mini   - сега погледнах имало неговия номер , заблудила съм се със сините
не , не мери - ще поръчам по - малките
Лека нощ   bouquet  bouquet  bouquet

# 662
mini_79,дай ми моля те линк на http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=191855&pid=10417115 бельо от твоето албумче

# 663
mini_79,дай ми моля те линк на http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=191855&pid=10417115 бельо от твоето албумче

съжалявам, не го намирам, купувах ги по януарските намаления  Rolling Eyes

# 664
Момичета имам среднощна питанка за тези обувки, има ли някой впечатления и размер на стелката на някой номер? /аз съм между 39 и 40/

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8325073& … ue&ksource=-1
благодаря на отзовалите се    newsm51 
ще изчакам мнения, за да пусна поръчка за тях

# 665
  • Бургас
Здравейте , искам да попитам има ли разлика в размерите на детските дрехи когато преминават от bebe garcon 0-4  в     garcon2-12.Мисълта ми е за номер 86 (2 годинки).Този номер го има и в двете категории , но в първата категория от 0-4 на повечето артикули е изчерпан и затова мисля да мина на на по-голямата категория 2-12 , но се притеснявам да не са му големи. Rolling Eyes Синът ми е на 1.2г. , но дрехите за 1.5 сега са му точни до юни месец ще са му тесни.Някой има ли наблюдения за размерите когато е преминавал на по-горната група.
Оф много объркано го обясних дано сте ме разбрали. Hug
Благодаря ви предварително   bouquet

# 666
Здравейте , искам да попитам има ли разлика в размерите на детските дрехи когато преминават от bebe garcon 0-4  в     garcon2-12.Мисълта ми е за номер 86 (2 годинки).Този номер го има и в двете категории , но в първата категория от 0-4 на повечето артикули е изчерпан и затова мисля да мина на на по-голямата категория 2-12 , но се притеснявам да не са му големи. Rolling Eyes Синът ми е на 1.2г. , но дрехите за 1.5 сега са му точни до юни месец ще са му тесни.Някой има ли наблюдения за размерите когато е преминавал на по-горната група.

И аз не съм наясно.Сега сме 102 и 1 блузка на дора и е леко малка.114 размер ми се струва доста по-голям,а за това,което харесвам не предлагат 108 като размер. newsm78

# 667

За 2 годинки по-добре поръчвай 96 или 102.Р-р 86 ще му е малко на дете-2г. Peace

# 668
  • сусурлево
Заменям за по-голям или продавам(26 лева) тези дънки на ACTIVЕ WEAR  те са 36 номер, но явно са умалени .

Ето тук може да видите още снимки http://www.album.bg/japet/?upload_done=1
Ще ги пусна и в продавалника , но първо тук да ви ги предложа  Wink Ако проявите интерес на ЛС
Може да използвате снимката с размерите да се качи в сайта на veni05(мисля, че така беше)

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 08:23 от juliana_p

# 669
  • Бургас
deska всъщност той е на 1год. и 2 месеца. Peace дрехите за 1.5 г. са му точни сега , а лятото ще са му малки май и затова се чудя дали да поръчвам 86 размер (за 2 год)

# 670
  • ПЛОВДИВ
А тези мъжки кецове някой имали ги? Simple Smile[/img]
Интересува ме ,кожени ли са и да ли си отговарят на номера. Thinking
Мъжа ми носи м/у 43 и 44. Whistling
Долу в описанието пише да се вземе по-голям номер,но с 1 или 2 номера по-голям? :flutter
Хайде помагайте ! bouquet

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 12:20 от vesi_m

# 671
Продавам дънките с кожените капачета на джобчетата размер 42-просто са ми големи.Няма линк щото май са свършили. Ако някой ги иска да пише на лични.

# 672
  • Sofia
Момичета, сигурно сте обсъждали но съм пропуснала - може ли да се съди за големината на колета по сумата за транспорт? Т.е ако е 5 евро, значи е малък до 2кг, ако е 6 - голям за митница? newsm78
Понеже ми прави впечатление в кошницата докато имам 3-4 артикула е 5 евро, като станат повече стана 6. Т.е при тях се преценява кое е малка пратка (за поща) и кое- колет.

Има ли такова нещо или не?

# 673
малко офф  Simple Smile
juliana_p каква програма използва, за да направиш така снимката с размерите?

# 674
  • сусурлево
малко офф  Simple Smile
juliana_p каква програма използва, за да направиш така снимката с размерите?
Направих го на Paint , нищо специално

Общи условия

Активация на акаунт