LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 378
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 135
Само да попитам дали има някой с непрестигнала поръчка от януари

# 136
  • Пирдоп
момичета, поръчах за подарък това кожухче, размер 86, но се оказа че е малко, някой има ли същото 104 евентуално да направим размяна.
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=32410 … &numberpage=1

# 137
  • Sofia
Имам едно странно плащане към Ларедут, което съм сигурна, че не съм направила аз.
Интересува ме има ли начин да се проследи от банката от кого е извършено плащането. Тоест дали е от БГ и евентуално град? Или няма как да стане!?

Непременно се обърни към банката, те имат начин да си направят своите проверки, освен това може някой да е откраднал данните на картата ти, което може да означава, че може да си пазарува за твоя сметка и в бъдеще.

# 138
Днес си взех колет от митница и в него липсваха едни детски полички

. Бях поръчала 2 различни размера, единият липсваше. Във фактурата са отметнати всички артикули. Кашонът беше облепен с бяло хартиено тиксо, което беше леко сцепено от едната страна. Почти съм сигурна, че тук са изчезнали и за тази цена няма да пиша и да занимавам някой, но е много гадно.

Този панталон е страхотен

Моят е черен, размер 44, вече съм за 42, но най-хубавото е, че има връзка на талията и може да се стегне, колкото е нужно. Другите неща са тениски и потници. Тази блузка също е много хубава

# 139
Да  попитам  нещо. Имам няколко  поръчки едната от който  от 19,03 пристигна а  от 14,03 не  е дошла. Предполагам  че  причината е че от 14,03 е повече от 2 кг. Най  интересно е  че от  Плевенската  митница  казаха че  при  тях  не  се  получаван  пратки  от Европейският  съюз. Къде  да  си  търся  пратката? Има  ли  тук  Плевенски  ларедутки!!

# 140
  • Бургас
Здравейте момичета. ))
Аз съм с един по-шантав въпрос, но понеже тук са се събрали момичета, които често пазаруват, може да имат наблюдение по въпроса.

Имам едно странно плащане към Ларедут, което съм сигурна, че не съм направила аз.
Интересува ме има ли начин да се проследи от банката от кого е извършено плащането. Тоест дали е от БГ и евентуално град? Или няма как да стане!?

Обади се на call-center-a на банката и попитай!  Peace

и аз я гледам отдавна тази чантичка

Ох, много хубава тая чанта!  Wink
Аз си харесах една на Адидас, ама пак от Nouvelle collection. Лошо, не може да се намали...  Sad

# 141
Днес си взех поръчката от 14 март от митницата. Много де двоумях дали е за поща. Съдържаше: якето от 3 евро/детското/, кецовете от 2,70,  2 бр хавлиени кърпи/тези с който даваше БД/ , блузка на AWS, тренч / спестили са му гайките. Сложи ли са само две от едната страна/ Rolling Eyes
Всичко тежи 2,900кг

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 16:25 от VK

# 142
Здравейте!
Отново имам нужда от помощ.Благодарение на lara1 успях да си отговоря на част от въпросите,но сега друго ме притеснява,във връдка с мвоята първа явно неуспешна поръчка  ooooh!
Като си погледнах в статуса на акаунта и се оказа,че има един артикул,който е изчерпан на следващия ден след като съм пуснала поръчката и явно мен не ме е угряло.В такъв случай как се процедира,понеже не съм очаквала такова нещо пък и не съм знаела,че трябва да проверявам статуса.Ще получа ли другите стоки или е трябвало да направя някакво потвърждение,че ги искам.
Благодаря предварително

# 143
  • Бургас
Ще си получиш другите неща, няма нужда от никакво потвърждаване.А за всичко изчерпано ще получиш чек или ваучер.

# 144
  • Sofia
ПОлучих поръчка от 15.03.
Този бански, размер 36, много хубав, цветът е чудесен, наситен,  … ички и украшения. Добре че поръчах 36 вместо 34, даже на този малко ми излизат прелестите, но стои добре.
Тази блуза Адидас, страхотна е, размер 34, перфектно трико. С кода за тренча я бях намалила на 12 евро.
Една калъфка, за да мине кода.
Тази блузка за детето в синьо, размер 86.
Черна ленена риза Лаура Клемент от намалението за 9 евро, но нещо не намирам линк, иначе много хубава.
Една тениска за мъжо и няколко неща за приятелка.
Доволна съм от всичко. Снимките ето тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314513&pid=11456418

Ако някой има въпроси моля на ЛС. Peace

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 16:33 от NBM

# 145
момичета искам да направя едно изявление Laughing
ТЕРМОЧАНТАТА/ или ЧАНТАТА ЗА ПИКНИК (както искате я наричайте) ТЕЖИ ТОЧНО 0.090КГ. ДЕМЕК 90ГР.Моля да не питаме това, това и това + въпросната чанта колко ще тежи през 2-3 поста.

И за да не е само това - за протокола днес получих от 19.03 от митницата -8.400кг и от 22.03 -0.690 от пощата
Довечера ще има снимки - но само на нещата, които останаха при мен - почти всичко се пръсна по колегите Embarassed

# 146
  • В La Redoute и по света
Аз имам питане към мамите с 2 регистрации. И аз имам 2 регистрации, едната с фамилията, другата с презимето. Обаче, на едната съм посочила адреса при майка ми, който е близо, но не ми е по паспорт. Какво се случва, ако пусна поръчка от профила с различна от моята адресна регистрация? Ще мога ли да си взема пратката или не? Някакви идеи?

# 147
  • Стара Загора
А ОТНОСНО ТЕРМОЧАНТАТА ...някой ще  каже ли как се използва...тези неща с лепките те ли се лсаагат в хладилник...извинявам се много Embarassed

# 148
Абе защо  от Плевен митницата казаха че  не се  получават  стоки  от Франция??? Само  Плевен ли  е   така???

# 149
  • Бургас
Аз имам питане към мамите с 2 регистрации. И аз имам 2 регистрации, едната с фамилията, другата с презимето. Обаче, на едната съм посочила адреса при майка ми, който е близо, но не ми е по паспорт. Какво се случва, ако пусна поръчка от профила с различна от моята адресна регистрация? Ще мога ли да си взема пратката или не? Някакви идеи?

В пощата или на митницата няма да ти гледат адресната регистрация по лична карта.  Peace

Абе защо  от Плевен митницата казаха че  не се  получават  стоки  от Франция??? Само  Плевен ли  е   така???

Защото в Плевен си ги получавате в пощата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт