LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 504
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 795
  • плевен
ние сме на 2 годинки и кой номер да поръчам 94 или 102 newsm78

Зависи от височината на детето Peace

# 796
Трябва ми анцуг за 4-5 год момиченце , но нищо не откривам , ако сте мяркали ....метнете линк  Praynig

# 797
  • В La Redoute и по света
Цитат
Моля ви за коментар! Преди две вечери правих опит за пускане на поръчка. На 4-та стъпка не обърнах внимание какво излезе (даваха ми зор да освободя РС-то). Доколкото си спомням натиснах бутона за продължение два пъти, но нищо не се промени...Всъщност какво трябва да "излезе"? До този момент панера ми е пълен, нямам потвърждение на мейла, suivre-то също не е регистрирало нищо. Дали ако повторя няма да дублирам поръчката /ако е регистрирана  newsm78 / Благодаря ви предварително!
Мисля/дори съм сигурна/ че въобще нямаш регистрирана поръчка щом в суивито не ти е отбелязана...и всичко това което си изброила,ако прибавим и че нямаш и блокирана сума....е ясно така че според мен пусни наново.  Peace
Дам, казва, че не няма регистрирани поръчки последните 6 месеца.
Погледни тук, стъпките за пускане на поръчка, има нагледно ръководство, какво се вижда при всяка стъпка.

# 798
Някой купувал ли е тези Адидаски на детенцето си ?
дали отговарят на номера си Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8543976& … ue&ksource=-1
Mary J adidas - има размер на стелката на номер 27, поне горе долу ще се ориентираш малко.

Jadena,имай на предвид че тези дънки са доста уголемени.

# 799
Unicorn  и  при мен стана така. нещата в кошницата ми седят, а  като натисна Suivre mes commandes излиза  предишната ми поръчка която ми е пристигнала newsm78

не съм получила mail или от банката sms

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 19:31 от vanesa07

# 800
  • sofia
айви, много благодаря за отзива за роклята   bouquet , ще я пропусна

# 801
  • в страната на абсурдите
днес получих поръчката си от 26 март/поща/.бях поръчала само едни балеринки и подарък-мъжкия часовник.
балеринките са 39 номер,в българия нося 38.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291524&pid=11501494

# 802
  • В La Redoute и по света
Unicorn  и  при мен стана така. нещата в кошницата ми седят, а  като натисна Suivre mes commandes излиза  предишната ми поръчка която ми е пристигнала newsm78

Дам, сега, излез от Ла Редут, влез по познатия начин и отиди в кошницата си. Ако е празна (и това може да ти се случи), напълни я пак и пробвай. Следвай внимателно стъпките за поръчка и чети какво пише, трябва да виждаш това, което е на тези снимки.

# 803
# 804
  • София
Момичета,
за тези дънки се писа преди време, че са хубави, но с Т-70 и Х-92, кой размер да взема - 36 или 34 (защото виждам, че са и еластични).
И ще ми каже ли някой каква е разликата между двата цвята stone и double stone, че от картинката не ми стана много ясно?

Една приятелка си поръча, доста по-големи са и от другите които поръча същия номер. Според мен трябва поне един номер по-малък от нормалния. Единия е светъл цвят, а втория двойно по-светъл.

# 805
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ще правят "черен списък" на нечестните търговските похвати в интернет
„http://insurance.bg/” / 09.04.2009

Еврокомисар Кунева поиска финансов омбудсман

Ще бъде направен "черен списък" на нечестните търговски похвати, които сега се практикуват в интернет, съобщи днес във Варна еврокомисарят по защита на потребителите Меглена Кунева, цитирана от БНР. Кунева изнесе лекция на тема "Европейски съюз - сила за промяна" във Варненския свободен университет. Тя посочи, че е изготвена нова директива за защита на потребителите, която трябва да бъде одобрена от ЕП. По думите й директивата ще въведе еднакви правила на търговията по интернет за всички държави в ЕС. Идеята е потребителите да имат право до 14 дни да се отказват от направената заявка, а доставката на стоката да става в рамките на 30 дни. Вече никой няма да има правото да избира вместо клиента, нито да му налага някакви ограничения и да го вкарва в определен профил, посочи еврокомисарят. Тя допълни, че все още липсва законодателство, което да регламентира търговското използване на личните данни, както и предоставянето им от една компания на друга. Кунева отбеляза, че сега се правят първите стъпки за регламентиране на правила в тази сфера.

Във вторник тя ще оповести списък от голяма група опасни европейски стоки, основан на проучване на ЕК.

През следващата седмица ще бъде изнесена информация и за доклада на Световната банка за защита на потребителите на финансови услуги в България, съобщи Кунева. Според нея в цяла Европа хората имат оплаквания от услугите на тази сфера. Според мен в България трябва да има финансов омбудсман, каза Кунева. По думите й такава практика има в Полша, където за създаването на институцията са помогнали представителите на сектора, защото така се гарантира прозрачността и почтеността на бизнеса.

По повод предстоящите избори за ЕП комисар Кунева заяви, че българите трябва да започнат да се освобождават от парадоксите, в които "сами се вкарват". Тя посочи, че според изследване на ЕК хората в България изпитват по-голямо доверие на европейските институции, отколкото на националните. Едва 27 на сто от българите изразяват готовност да гласуват в изборите за ЕП. Притеснена съм от този процент и се надявам той да бъде значително по-висок, посочи Кунева.

# 806
mini_79, страхотни са сандалките, аз бях писала, че това ми е май най-големия удар до сега. Изработени са в Испания.
  newsm51 много тенкс, значи поръчвам

споделете пак за кои  сандали става дума newsm78

# 807
# 808
  • София
Момичета като връщате артикул освен количеството и причината за връщане отбелязвате ли нещо друго?  newsm78

# 809
Момичета,
за тези дънки се писа преди време, че са хубави, но с Т-70 и Х-92, кой размер да взема - 36 или 34 (защото виждам, че са и еластични).
И ще ми каже ли някой каква е разликата между двата цвята stone и double stone, че от картинката не ми стана много ясно?

Една приятелка си поръча, доста по-големи са и от другите които поръча същия номер. Според мен трябва поне един номер по-малък от нормалния. Единия е светъл цвят, а втория двойно по-светъл.

Дааа, 450 е абсолютно права. Аз нося точно 36, тези дънки 36 са ми доста големички. 34 щеше да ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт