Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 4

• 68 509
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 75
Отговорът беше, че това важи за Действащи учители и то в детски заведения, а не училища.
Мисля, че този отговор е бил подвеждащ. Действащи учители в областта на образованието изобщо, а не само в детските заведения.

В системата на средното образования. (изключват се университетите)

# 76
  • Варна
Register надявам се, че вече изяснихте казуса с "работещ", "регистриран на труд. борса" и "безработен" родител. Или все още не е ясно кой какъв е и как се подреждат?
Очакваме отговор, защото наистина е важно.

# 77
OK - така съм съгласна. Сори, не съм Ви разбрала правилно, извинявам се публично  Peace
Нека си пишат еди кой си е с Телк, ама не и публи4но да се показва диагноза примерно. Да има възможност да се разгледат документите от желаещи - пак ок.
И как бе да му се навиди измислиха начин да правят фалшив Телк, когато се сформира комисия от 3 члена - в моя случай пулмолог, алерголог и хирург мисля бяха. Комисията се назначава от лекуващия лекар, но кой ще попадне в нея е божа работа. На малкия педито е в градска болница и лекарската комислия беше от техни кадри естествено. В оздравителната градина обаче не ми признаха документа, щото "ква била тая комисия, те си имали тяхна"! И хоп - айде дечко на нова комисия - сега си имам 2 протокола от 2 независими една от друга комисии. Искат се освен всичко друго и ВСИЧКИ мед. документи - онези лист4ета, коитро се дават след преглед - как се казваха забравих (на тях пише състоянието на детето, назна4ено ле4ение и тн) Аз ги пазя до едно, защото сама почвам да се бъркам кога какво е пил, но то си е чиста случайност. Така че не знам как може да се изкара фалшив такъв документ - явно сме изобретателен народ. Ама като знам как ми оглецдаха детето, как 4етоха и се взираха във всеки печат, подпис и месец...не знам...Друг е въпроса, че не бих го "джаснала" с някаква диагноза, която явно за момента е основателно сериозна, за да му даде предимство - ами нали утре ще излезе от градината и на друго място същата тая диагноза може да му изиграе лоша шега????Днес е предимство, ама утре????

# 78
  • гр.Варна
vessence,благодаря ти... Peace

Отговорът беше, че това важи за Действащи учители и то в детски заведения, а не училища.
Мисля, че този отговор е бил подвеждащ. Действащи учители в областта на образованието изобщо, а не само в детските заведения.

Е,това е лошо...

# 79
vessence,благодаря ти... Peace

Е,това е лошо...

А къде е уточнено всичко това  Thinking

# 80
Регистър, благодаря за уточнението! Защо да е лошо, Марианик? Гилдията се поддържа, както е при лекарите примерно. Колко учители с деца на 3 години мислиш, че работят в града? Едва ли са много, тъйкато професията е непрестижна и ниско платена.

# 81
  • Варна
Регистър, благодаря за уточнението! Защо да е лошо, Марианик? Гилдията се поддържа, както е при лекарите примерно. Колко учители с деца на 3 години мислиш, че работят в града? Едва ли са много, тъйкато професията е непрестижна и ниско платена.
Лошо е за тези родители, които не са учители. Иначе, не ми се вижда несправедливо.

# 82
Весе, не мисля, че е нужно да се извиняваш - по-скоро аз на теб трябва да се извиня.
Вас може да са ви гледали под лупа, защото кандидатствате в Оздравителна, но при друга градина, ако се погрижиш директорката да е по-благосклонна, единият лекар е твой човек, другият има да ти връща услуга..... - аз затова казвам, че реално болните са необлагодетелствани........... И си много права - тази диагноза влиза в медицинското досие на детето, но за някои родители това не е важно, при другия повод ще намерят нови връзки и нов начин.

Имах колежка в университета, която беше с диагноза "епилепсия", което не й пречеше с фалшиви документи да учи висше (не знам там точно каква е пречката) и пак с фалшиво медицинско се записа и на шофьорски курс, добре че поне не успя да изкара изпита.
Не Америка, а България е страната на неограничените възможности!

# 83
  • гр.Варна

Аболютно безумно предимство(мое мнение) Мога и 10 довода да ти извадя-от това ,че имат съкратено работно време,до това че имат дълги ваканции. И за това ,чее е дискиминация спрямо останалите дечица .Каква гилдия -какво общо имат децата ...
Поне да бяха въвели КВОТА - на 25 деца,максимум 10 да ползват предимства,че нали ти е ясно,повечето групи означава,че ще се сформират от деца с предимства...
Нямам дори сили и настроение да ти вадя доводи по повод гилдията Stop

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 12:14 от marianik

# 84
A защо уточнението, че се взимат предвид всички учители в сферата на средното образование, не беше направено още в самото начало..
Бравооо изиграхте ни пак!!!
Айде утре добавете и държавните служители от всички сфери.. пък другите да си чакаме .. Остава и за яслите да са с предимство всички мед. сестри независимо къде работят..
Тук някой се възмущаваше от студентите и предимството за тях. 2-ма студента редовно обучение с дете е изчезнал отдавна вид ..
Хората от научната сфера също са на ниски заплати, ама тях нали кучета ги яли щото не са в средното образование ..

Айде ядосах се пак..
Лично виждам така нещата - 90% с предимства и 10 процента без .. като резултат от крайното класиране

# 85
Лошо е за тези родители, които не са учители. Иначе, не ми се вижда несправедливо.

Е как ще е несправедливо, дайте да включим и Университетите, за яслите - всички медицински работници, не само работещите в ясли  Naughty .............Това е ужасно, хора, да беше само в детските заведения  ок - да, но всички - не е ОК, и това се уточнява след началото на приема на документи  Rolling Eyes

# 86
  • гр.Варна
KOTE ,aбсолютно наложително е да искамее КВОТА за ползваните предимства  Peace
На тази липса на места, на това унизително денонощно дежурство е подигравка цяла група да се сформира от деца с предимства Naughty

# 87
Марианик, да! Нека внесем предложение/искане.

# 88
  • Варна
Ами има логика, гилдията да се поддържа в някаква степен. На мен не ми харесва, защото ще бъда изместена от бог знае колко такива деца, но не мисля, че е нелогично.

# 89
  • гр.Варна
Ами има логика, гилдията да се поддържа в някаква степен. На мен не ми харесва, защото ще бъда изместена от бог знае колко такива деца, но не мисля, че е нелогично.

какво са виновни децата,че родителите им не са учители  #Crazy Не,няма логика при недостиг на толкова места да се мисли за гилдията. На фона на останалите предимства,с които съм абсолютно съгласна ,това е просто безумно...

Общи условия

Активация на акаунт