ПЛЕВЕН - 92

• 20 933
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
nomadka, е, то се свърши вече с ограмотяването, утре са им изпитите. ))))
А следващото обучение няма да е за Плевен. )

# 121
Момичета, като говорите за ограмотяване знаете ли някъде в Плевен има ли курсове по web-дизайн?

# 122
Момичета, като говорите за ограмотяване знаете ли някъде в Плевен има ли курсове по web-дизайн?

Без да съм момиче, ако имаш време и достатъчно желание може да се самонаучиш. Не надценявай толкова курсовете.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 19:42 от ftall

# 123
ЗДравейте .
Добре дошла на новата бъдеща мама.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕн НА ВЕЛИНА .
Номадка -  nazemiata !

# 124
Ей ме и мен Party
Номадка,цедя се кат' някоя крава,ама не мога да й докарам млеконадоя.Колкот' да омажа помпата и за имунитет.И аз като теб се боря-с риск от недоспиване и други блага.
Пюренца на Сънвал аз лично не съм виждала.
Честит Рожден ден на Велина-да расте здрава и щастлива за радост на мама и тати!
Дикси,твоето майче фармацефт ли е? newsm78
Стелче,как е в софийско?Минават ли ви пъпките?Бобо как се чувства?

# 125
nomadka, е, то се свърши вече с ограмотяването, утре са им изпитите. ))))
А следващото обучение няма да е за Плевен. )
Не ни искаш. Разбрах. Изказвам се диалектно за вкуса ти сигурно. Ще си ходя като баба ми природноинтелигентна. newsm27

Ох, не мога да спра да се смея!!!  Joy Joy Joy Номадке, как ти ги ражда главата!!!
То без да се напъвам някак, ако хвана и да мисля напраос съ плаша кви мога да ги родя!  tongue

Константина повече течности мила вкарвай да има какво да изкарваш. Каквото се сетиш наливай - чайове, компоти, бульони, мляко...дано пък пуснеш повече.  thumbsup

# 126
  • Плевен

Дивиана,честита ти рожденничка! Много,много здраве и весело детство! Hug

# 127
Добре сме константинче ,лудницата е пълна. Още едно детенце на година 2 месеца има.Ще видим утре как ще ги укротявам с Боби. Ще ги гледам за няколко дни.Останахме за няколко часа вчера и се справих сравнително добре. Като почнаха и двамата да пищят по едно време аз се залях от смях .Голяма лудница. Ама ще им хвана цаката.
Пъпките са ранички почти всички . ДНес е по-спокоен ,но пак има разтройство,вчера Т .Зъбите предполагам. Голямо гризане на тея пръсти.
В неделя можем да ходим на салса парти и цъФтЪ сега.

# 128
[Номадка, ти къде ходиш да се разхождаш? И кога? Ако си по улиците около 11-12 часа, що не минаваш през градската около пясъчника с махнатата пързалка.
Поканата се отнася за всички майчета. Аз съм тази, на която гласа се чува най-много.
А пък аз съм тази, чието гевезе все тича нанякъде...другаде
Гретел и аз съм утре пак там......с Хензел

# 129
Честит рожден ден на Велина! Да е здрава и весела!
Дивиана, честит празник и на теб!  bouquet

# 130
Абе съществува ли в Плевен все още сладкарница "НАрцис"?...че ми се ще да поръчам там торта за РД-то на Радост. И ако има,къде е  Mr. Green

# 131
  • Плевен
Дивиана, честита ви рожденичка! Много здраве й желая и да ти е малка отмяна при отглеждане на наследник номер 2. Весел празник. Hug

Правя пробен козунак. В момента втасва. Скоро трябва да започне да се пече. А времето напредва. ooooh! Така е, като го започнах в 19часа. smile3537 Колко ще се пече?

Абе съществува ли в Плевен все още сладкарница "НАрцис"?...че ми се ще да поръчам там торта за РД-то на Радост. И ако има,къде е  Mr. Green
Мисля, че е до гарата (до чейнч бюрото).

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 21:42 от valja

# 132
Валя, благодарско  Laughing

# 133
Абе не бе не бе няма такъв филм...Някой гледа ли ВИП Брадър.  Laughing Laughing Laughing Тва Ицо хазарта и Милко Кавалджиев играха егати яката педерастка сценка от "Забранена любов" Joy Joy Joy Утре непременно ще го намеря да ви го пусна.
Жена Пешко едно птиче ми каза, че си за харесване. Пиши по-често мани тия сладки. Аз тая вечер съм в сладкарски траур - един толко прост желиран бъркоч не ми се получи. Честно казано като има бремени наоколо и не смея да ви заговоря за рецепти, камо ли козунак да замеся. А съм намерила един сайт с картинки и всичко обяснено като за сръчки като мен. newsm64

# 134
nomadka, картинките ли нещо са объркани, че не стана желиранкото нещо?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт