ПЛЕВЕН - 92

• 20 929
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Честито Tess    bouquet   Лека бременност и от мен Peace
Принципно нямам нищо против да се заразя и аз, ама няма как да е само от форума, и друго ще ми трябва   Mr. Green
Аз се оправям и се отправям към Ванилата. Чакам ви там   Hug

# 256
Tess,честито и от мен.Много се радвам и завиждам /благородно/ на всички бременни.Хайде на онче-бонче коя е следващата.Мен не ме бройте от сега-ще чакаме Хриси да порасне,пък тогава.Да не се заричам обаче Laughing
Момичета и аз няма да мога да дойда-още си кашлям и съм суполива,тя бременността не е заразна,ама моята кашлица е,та ще се въздържа.Но от сега предлагам да си направим една срещичка за 100-та тема-Юбилейна!И весело изкарване на всички!

# 257
  • Плевен
Тес честито,лека бременност и едно послушно и здраво бебче ноември.
В нашата тема май е заразно  Rolling Eyes  Laughing ,ще взема да спара да пиша за известно време,че да не ме хване и мен  smile3534 не че не искам ама не мога да си позволя засега  Laughing
Разглеждах сега брошурите на Метро и нали сте се заговорили за хлебопекарни,на промоция са 2 за 178лв.Аляска е марката

# 258
Ехе каква хубава новина Hug
Тес честито, лека бременност и прекрасно бебче на финала
  bouquet

# 259
  • София
Леле Тесс,мнооого се радвам,лека и безпроблемна бременност! Hug
Как реагираха децата и родата? Laughing
Трето детенце,много ти се радвам,дано все повече бъдат майките с три дечица.
Казах на Ангел  Blush и той вика:аа,значи и нормалните жени искат по три деца,не само ти. Crazy Mr. Green

# 260
Tess, честито и от мен!Леко бременнеене!

И аз за сега не искам да се "заразявам", ама по-нататък, задължително ще искам някоя бременна да ми киха в лицето! Laughing Искам и аз три дечица! Дано имаме тази възможност в бъдеще!!! Praynig
Намерих пюретата на Сънвал (с помощта на desi_tanova  Hug)

Голямата ми радост за салсата се изпари! Свеки не може да гледа малкия в събота, защото цяло лято ще е заета! Cry На есен обаче се ще ходя редовно!

Приятно изкарване на срещичката! И чакаме снимкиии!

# 261
Казах на Ангел  Blush и той вика:аа,значи и нормалните жени искат по три деца,не само ти. Crazy Mr. Green
nazemiata
Бройте ме и мен към нормалните,моля Peace
Дай Боже всекиму!

# 262
  • Плевен
Здравейтеееееее Hug
Много пишете бре хора,нямате изчитане. Grinning
Тесс ,лека и безпроблемна бременност,това беше първото нещо което видях като влязох в темата.
Атракция,бързо възстановяване ти пожелавам.
Момичета ,весело изкарване довечера и чакаме снимки.... Peace

# 263
Ей, Тесс, много ти се радвам  Hug Лека бременност и най-сладкото бебче ти пожелавам!
Някой има ли новини от Атракция?

# 264
Иухуууу! Баси кефа, Тес - ю мейк май дей както се вика!

Енд майн ту   bouquet  bouquet  bouquet

Тес, много се радвам. Днес, докато  четох, нещо се ядосах, но сега... Лека и безпроблемна!

А пък на моите деца на празниците като надойдат едни роднини, де от Долно Нанагорнище, де от Каспичан, не си е работа. Ама като си нямам специални, ще си каня каквито имам. Ей за това се ядосах. Ако ме разбирате какво имам да ви кажа. Който разбрал-разбрал. който не е - кака се ожени... И имам едни залатни кранчета във банята, дето им викат батерии, решила съм да ги сменям, но като няма платинени. И за това се ядосвам. И Дикси, че не ще да пусне снимки от апартамента. Ей за това най-много се ядосвам Mr. Green. Дикси   bouquet Ти поне ме разбираш, нали  newsm78?

# 265
  • Плевен
Тесс, честити  EFP.  Когато Дивиана сподели за своята бременност, не знам защо, но си помислих за теб. Радвам се, че има хора, които искат по-голямо семейство и имат възможност. Hug
Освен това форумът е заразен в това отношение - промива мозъците на майките и ги настройва позитивно за още деца.  Simple Smile

# 266
Гретел, платинените свършиха,ама да ти дам един комплект диамантени.....всички "нормални" жени мечтаят за диаманти, ако не за три деца  Wink
аз пък искам да си направя футболен отбор  Mr. Green, даже два
Тес, леко да я избуташ до финала.

# 267
Гретел, платинените свършиха,ама да ти дам един комплект диамантени.....всички "нормални" жени мечтаят за диаманти, ако не за три деца  Wink
аз пък искам да си направя футболен отбор  Mr. Green, даже два
Тес, леко да я избуташ до финала.

Цъ, не искам камъняци. Искам повече деца, но май не ми стиска. Онзи ден казах и на Мериан, че ако има кой само нощем да го гледа, бих си родила още едно. А и годинките се навъртяха много...

Както си седя ми се прииска да скокна до Ниагарския водопад да пия едно кафе.

# 268
ftall, нама ли да освободиш довечера номадка ,да дойде да пие едно пиене с нас Laughing?

Какво да я освобождавам? Тя взела някакви пари и 3 дена не се е прибирала. Докато не изпие всичко няма да се върне  smile3518

А детето реве, реве...

# 269
Грета, ще наснимам малко, ама утре. Много ме мързи. Ако ме болеше колкото ме мързеше.......

Общи условия

Активация на акаунт