в кои месец ви казаха бебчето какав пол е?

• 7 243
  • 195
  •   1
Отговори
# 60
# 61
На нас ни казаха в 4мес. на 3д видеозон и смятам (и се надявам )да е вярно понеже сега съм в 6-ти мес. и още двама доктори го потвърдиха и на обикновен ..........  Simple Smile

# 62
22 седмица Grinning

# 63
В 4 месец на 4D видеозон, лекаря ни каза,че ще си имаме момченце и позна.  Simple Smile

# 64
в 18-19 седмица бях на ФМ, ми казаха момче и познаха  Peace

# 65
Скоро имаше такава тема, копирам си поста от там:

Както доста пъти вече се написа - зависи от апаратурата, с която се преглежда, от положението, в което е застанало бебчето по време на прегледа и от самия лекар.
На нас за първи път ни казаха, че вероятно ще е момче в края на 11та седмица. След това (друг лекар) изрази същото предположение в 17та седмица, а се "осмели" да го напише в 24та седмица.

Да видим ще познаят ли  Wink

# 66
# 67
  • Габрово
Първият път в 16 г.с а сега в 15 г.с. Докторът имаше предположения още в 12 г.с но се оказаха неверни- все пак беше прекалено рано.

# 68
в 7-мия. Преди това казваха момче.

# 69
в края на 5ти месец - 24та седмица казаха, че е момиченце и много се надявам да е така Simple Smile Доктора я видя на 3Д и беше убеден...
Очаквахме този миг от деня, в който видяхме 2те чертички!

# 70
някъде около 5-ти месец newsm78

# 71
При първото дете в началото на петия месец казаха,че е момче и познаха.
Сега в 13 седмица на ФМ при Марков ми каза ,че пак ще е момче.Този път се надявам да не е познал,защото много искам момиченце,макар че ме "окуражиха",че той обикновенно не бъркал в пола.

# 72
на мен ми казаха във втория месец на триизмерен видеозон и познаха

# 73
В 16та седмица на 3Д.

# 74
В 16-та седмица и познаха. Peace

Общи условия

Активация на акаунт